• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ne zarari olucak ki kuveti doldurup icine yaticaksin :26:

Canım kaynatayim yakın dedin ya. Normalde hamilrlikte cok sıcak banyo dış zararlı oldugu icin dedim. Ama sin zamanlarda bir fark varmıdir bilemem.

(Alıntı)
Eğer banyo yaptığınız su aşırı sıcaksa, vücudunuz aşırı derecede ısınır ve kalp atışlarınız hızlanır ve cenine giden kan akışı azalır.

bayramda doktorum burda cnm ama doğuma dair hiçbir belirti yok, bu bikaç gün içinde rahim ağzı uzunluğu kısalmaya devam ederse doğum hızlanırmış ama içerde ne oluyo ne bitiyo bilmiyorum, ağrı sancıda yok, sadece nefesim daralıyo. belkide çok taktım kafaya ondan öyle oluyo bilmiyorum ama üzerimde biri oturuyo gibi. Kasılma hissetmediğim zamanlarda da oluyo, dr.a da sormayı unuttum. Endişeleniyorum ister istemez.
doğum öncesi ve doğum sırasında yapılması gereken nefes egzersizlerini internetten öğrendim bende. Ara ara deniyorum kendimi alıştırıyorum. Hayırlısı olsun artıkın ama çok gerildim ya :(
Sen nasılsın ? Bi yaramazlık yoktur insallah..

Çok şükür yok bir yaramazlık, idrar kültürüm de temiz çıktı... Ben de senin gibiyim, benim de hiç belirti yok... cumartesi gittim daha 10 gün bekleme dedi :( bu bebek çıkmayacak hiç sancım vs yok dedim o da ben orada kalanını görmedim diye cevap verdi :) benim o kadar sancım yok ki daha bırak nst ye girmeyi nst yi görmedim bile. 37+5 deyim düşün artık...

Endişelenme dediğim gibi bebek büyüdüğü ve yeri olmadığı için ayaklarını ciğerlere doğru uzatıyormuş, nefesinin kesilme sebebi oymuş. Kasılma olsun olmasın fark etmez...

Evet dediği gibi hayırlısı olsun, en hayırlı zaman hangisi ise hem onun için hem bizim için o zaman gelsinler... Bizimkisi sabırsızlıktan oluyor birazda Allah hepimize son günü sükunetle bekleyebilmemiz için sabır versin...

Tabi cnm yazarım girebilirsem...ama sende sondayi ameliyatta taktir cok acıyor dediler bana...ameliyat ta 30 dk falan sürüyormuş ..sonrada mutlaka kafeinli icecek almak gerekiyomus bas ağrısını azaltıyormuş ..tabi yasamadan bilemeyiz ins tansiyonn düşüklüğü falan olmazda rahat geçiririz cnm...

Sonda isini soyledigin iyi oldu cnm cok saol.senin guzel haberlerini beklicem.Saat kacta girceksin ameliyata.insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamızı_34
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

hayırlı akşamlar kızlar evet sıcak suyun açılmaya faydasi oluyo ben bi hafta önce doğum yaptığımi söylemiştim acilma yavaş olunca suyumda gidince hasta?nede bi abla beni dusa soktu belimi sıcak suyla masaj yaptı o gece doğurdum

hayırlı akşamlar kızlar evet sıcak suyun açılmaya faydasi oluyo ben bi hafta önce doğum yaptığımi söylemiştim acilma yavaş olunca suyumda gidince hasta?nede bi abla beni dusa soktu belimi sıcak suyla masaj yaptı o gece doğurdum

allah analı babalı büyütsün tatlım.açılma olsa sıcak suya giricz ama yokki.açılma olmadan girsek acaba açılırmı :1:

olur inşallah canım o eskiden böyle yapardık dedi :) bende denedm oldu aman hayirlisi ne zamansa o zaman gelsnler hamileliliğn son günlerinin tadını çıkartin doğum kadar hamilelikte eşsiz güzellikte kızlar

slm kızlar bende iki gündür adet sancısı gibi giriyor özellikle bugün biraz fazla ve şiddetli ağrı oldu boynumdan sırtıma ve belime belffffdddddddmden makata vurdu bir tuhaf ağrı girdi doğu

Son düzenleme:
Cnm senin kaç günün kaldı benim dr da bayramda yok:43:
benimde karnım ağrıyor sertlesiyor ama sancı olduğunu sanmıyorum

benim :16:son 6 gün cnm.ayrıca o sertleşmeler bendede vardı dün sancı olarak çıktı ama gerçek sancı sayılmıyor düzenli olması gerekiyor.ama dün doktordan sonra bel ağrıları başladı ve hala devam ediyor.

slm kızlar bende iki gündür adet sancısı gibi giriyor özellikle bugün biraz fazla ve şiddetli ağrı oldu boynumdan sırtıma ve belime belffffdddddddmden makata vurdu bir tuhaf ağrı girdi doğu ffffffffffff fdff

bende dünden beri adet sancısı çekiyorum ama hafif hafif.hiç geçmedi.aynı durumdayız inş şiddetlenir ve düzene girerde doğum yaparız cnm :16:

off offf iyice karamsarlastim yaaa bizi kimse anlamiyo:31::31:

yok tatlım nerde ne sancı ne acilma biz doguramiycaz
bayramin ilk günü günüm doluyor diğer hafta ayın 21 dr
aç gel dedi sezaryene alacak galiba yarın 3 saat yuruyecegim
eşimle.sancı çekmek istiyom ben:47:

Kız Eylül gecti bile :)) Kasım mı diyon ;)
sanırsam hepmız bayramdan once dogurmamız gerekıyor sıkıntı buyuk onceden aman agrım olmasın derdım sımdı agrım olunca sevınıyorum doguramayacagım yada bebegıme bısey olucak dıye korkuyorum artıkk ıyıce psıkolojım bozuldu
bızı bız anlarız loricim doguramayanlarr baslıgı ac sen bıde:27:
ayy jasmın ben ne dedıgımı bılıyommukı sıkıntıdan ıdare et sekerım ya:52:

Back