selam kızlar dun aksam burayada yazdım tansıyonum yuksek dıye 18/10 a cıktı doktoru aradım acıl gel dedı aksam yatısım yapıldı suan tansıyon ıyı ama doktor eve gondermıyo eve gıtmek ıstıyosan hemen bebegı alayım dedı ama ben 2-3 gun daha dursun ıstıyom dedı yanı hastanedeyız tansıyonum yıne yukselırse alcak hemen bebegı ınsallah bebısıme bısey olmaz
Masal-sara sen kacinci haftandasin.
kaynar suya degil tabikide ben hep yapiyorum kuveti doldurup yatiyorum kopukte yapiyorumlim .. ben artik yurumiceemm belimm coook agriyo yeter yurudum
hemde nasıll sınır oldum bıde baa dıyor artık olsun bıseylerde dogur sankı elımdee ben sezeryan olmak ıstemıyomm yaacanım sıcak duşu duydum ama sıcak suda oturulur mu bilmiyorum bende.. hatta şimdi konuştuk kv ile yürüyüşleri çok aksattık akşam çıkalım gelince sıcak bi duş al bakalım dedi. :))
insan nasıl sinir oluyo yaaadün bende sızıntı yüzünden gittim ama tık yok.. sadece servikal uzunluk kısalmaya başlamış bebiş yerleştiğinden.
ayni durumdayizzz hepimizz iyice sikildik
Ben goremedim sezinin bebisini nerede yaa :26::26:
Cnm bende küveti dolfuruyorum ama bana faydasi
olmuyor demekki her hafta dolduruyorum iyi
geliyor rahatliyorum ama acilma için birşey diyemiycem
benim dr cati muayenesi yapmadı kolayca normal doğum
yaparsın dedi acaba nden
Kız ben zaten kaynar olarak algılamadım, sıcak su demiştimkaynar suya degil tabikide ben hep yapiyorum kuveti doldurup yatiyorum kopukte yapiyorumlim .. ben artik yurumiceemm belimm coook agriyo yeter yurudum
sen nasılsın canım sancı bekliyodun sen de var mı bir gelişme
hemde nasıll sınır oldum bıde baa dıyor artık olsun bıseylerde dogur sankı elımdee ben sezeryan olmak ıstemıyomm yaa
ekım annesı olucagız derken eylule kalıcazz
canım benımm facede arkadasız bız sezınle ordann gordumm
Cnm bende küveti dolfuruyorum ama bana faydasi
olmuyor demekki her hafta dolduruyorum iyi
geliyor rahatliyorum ama acilma için birşey diyemiycem
benim dr cati muayenesi yapmadı kolayca normal doğum
yaparsın dedi acaba nden
Valla ne biliyim zulumm sikildim ben bu doktorlardan hele benim doktoru gormek bile istemiyorum o derece uyuz oldumbenim acilma var ama devami yok kaldim boyleee
Kız ben zaten kaynar olarak algılamadım, sıcak su demiştimduşu ılık suyla alıyosan önce sıcak almayı dene bence, ya da küvete doldurucaksan önce bilen birinden danış istersen. çünkü hiç denk gelmedim öyle. ne olur ne olmaz tedbirli olmak en güzeli. ben bir iki gün yürüyüm bakalım farkedicekmi, azcıkta yokuş çıkıyım
heeee anladim canimmmm bende ariyorum nerede diyeayyy kiz agzindan yel alsin valla dayanamam eylule kadar
Bugün 38 oldum 38+2 de spinal olucam cnm
al bendende o kadar tanıyan tanimayan dogumu
soruyor
kızz bende dayanmam walla dun burda bırı yazmstı eylulde beklıyordum ekım annesı oldum dıyee sınır oldumm daha bız ekım annelerı doguramadıkk kıskandım wallaa
zullumm sendemı doguramadınn bacıı yaaa nıye gelmıyor bızım bu usuklar offf ne yapmak lazımm bılemıyomkı bende bugun bıraz sıcak suda uzandım bende cumartesuye dogurmak ıstıyorum benımde doktor bayramda yokk
yok tatlım nerde ne sancı ne acilma biz doguramiycaz
bayramin ilk günü günüm doluyor diğer hafta ayın 21 dr
aç gel dedi sezaryene alacak galiba yarın 3 saat yuruyecegim
eşimle.sancı çekmek istiyom ben
gunu gecince dahada bi sinirli olucam biliyorum napcam o zaman bilemiyorum
bende kesin sinir olurum off
iyice degistik biz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?