• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
vallaha benimde takatiim kalmadı anlamazyım artık doğsun bir an önce.....
almak istiyorum kucağıma
artık hem ona hem bana zor geçiyo yerimiz daraldııı
aynen canım ya, beni bi de bu ara nefes darlığı zorluyo. sanki üstmde bi yük varmış gibi kalbim küt küt çarpıyo. bebiş daha yeni inmeye başladığından mıdır nedir anlamadım. dr.a da telaşemden sormayı unutmuşum. senin bi bilgin var mı ?

Cnm cok teşekkür ler verdigin bilgiler icin..kesinlikle göğüsün tamamının bebise verilmesi kısmını bende cok duydum özellikle bunu uygulamaya calisicam..umarım herkes stressiz sorunsuz bir dogum ve lohusalik geçirir de bu dönemler i guzel anilarla atlatiriz...

amin inşallahhhhh tek arzumuz o zaten :52::52::52:

aynen canım ya, beni bi de bu ara nefes darlığı zorluyo. sanki üstmde bi yük varmış gibi kalbim küt küt çarpıyo. bebiş daha yeni inmeye başladığından mıdır nedir anlamadım. dr.a da telaşemden sormayı unutmuşum. senin bi bilgin var mı ?

ya bendede oluyo ama bilgim yok. bende şey çok oluyo sende varmı bebek birden bir tarafıma toplanıyo karnımdan çıkacakmış gibi yamultuyo karnımıı

panikli ve jasemin sizin adınıza çok sevindim.. Allahım hayırla kurtasın, bu kadarı oldu bundan sonrası da kolay olur inş. darısı başıma... sanki hiç doğuramiicam, içimde kalıcakmış gibi geliyor :D ne sancı ne nişan ne açıklık bişey yok...
Bir anda geliyor canım. Bende hic beklemediğim icin bu sabah nisanı görünce elim ayağım birbirine dolandı heyecandan. Sonra toparladım.
Drdan yeni geldim kizlar bildiginiz uzere ultrason yapmiyo sadece alttan bakiyo nts fln yapiyo dr ntsde hersey normal sanci fln hic bisey yok bebek kafasini asagiya iyice yerlestirmis ve baski uyguluyomus su kesesini patlatabilir dedi bide hafif aciklik var dedi deli olucam hafif ne kadar hafif nasil bisey anlayamadim sinir oldum haftaya sali tahmini dogum tarihi o zamana kadar gelebilirde gelmeyebilirde dedi gelmezse o gun gidicez sonra her 2.gun.. bu arada kilo vermisim oysaki yiyorum da neyse iyi olmus :9: benden bu kadar suanda da agrim var bakalim hayirlisi Allahtan:16:

Hayırlısı olsun canım. Peki Dr ne kadar bekliyor? Sezaryen falan yapmıyorlar degil mı acil birsey olmadıgı sürece.

ya bendede oluyo ama bilgim yok. bende şey çok oluyo sende varmı bebek birden bir tarafıma toplanıyo karnımdan çıkacakmış gibi yamultuyo karnımıı
hmm sende de oluyosa normal bişeydir mutlaka..
0 toplanma bende de oluyo, karnım çok komik gözüküyo, hatta bu aralar yuvarlak değil kare oluyo çoğu zaman :9:

Bir anda geliyor canım. Bende hic beklemediğim icin bu sabah nisanı görünce elim ayağım birbirine dolandı heyecandan. Sonra toparladım.

Hayırlısı olsun canım. Peki Dr ne kadar bekliyor? Sezaryen falan yapmıyorlar degil mı acil birsey olmadıgı sürece.

42 haftaya kadar bekleyebilirim gelmedigi surece eger hala gelmezse sezaryen yapiliyo.. yuvarlak konusuyo oda bilmiyo heran olabilir diyo baskada bisey demiyo bende bekliyorum iste... hafif kaynar suyun icinde yatmak acikligi arttiriyomus bilginiz varmi hemen uyguliyimm :27::27:

42 haftaya kadar bekleyebilirim gelmedigi surece eger hala gelmezse sezaryen yapiliyo.. yuvarlak konusuyo oda bilmiyo heran olabilir diyo baskada bisey demiyo bende bekliyorum iste... hafif kaynar suyun icinde yatmak acikligi arttiriyomus bilginiz varmi hemen uyguliyimm :27::27:

Kız bebege zararı olmasın onun.

aay kızlar anca girdim 2 gün kala doğuma ....aksilik aksilik üstüne benim yatak odasının kalorifer borusu patla...
su dökül dur tamda aşşağıda bebk çantam lohusa çantam ıslan Allahtan bebğin kıyafetlerini poşetlere koymuştum zarar gelmemiş ama bezleri su içinde kalmışş sanki işenmiş gibiçekmiş hepsuyu ....ağlayacaktım sabah sabahh.....neyse halledeckler yarın kestiler suyu ..:53::53::53::53:
uzmen kendini tatlım düzelir herşey
estafurullah canım zaten bildiğimiz duyduğumuz şeyler sadece paylaşmak istedim umarım faydalı olmuştur.
bazılarını duymamıştım tatlım iyi oldu paylaştığın

kızlar yarın 40.haftaya girecem az kaldı
heyecan arttı

sakin ol zulummm ben inaniyorum ki birden hastaneye gidicez biz bana oyle geliyo :27:

bu cumaya kadar dr hastahanede nobetci
doguram çok iyi olur diğer hafta yani bayram haftası
dr izinli başka bir dr dogumuma girmesini istemiyorum:43:
bu cuma ya kadar doğum Olmassa çok üzülürüm :5:

selam kızlr nasılsınız dogum yapan yok galıba benımde bugun dr kontrolum vardı yıne sancı acıklık yokk :27::27:sınırlerım bozuldu gıttım bı kutu hurma aldım gelıp gıdıp yıyorum cumartesıye kadar dogururum ıns 39 haftalık oldukk bende tıkk yokkk:27::27:
bu arada sezının kızının fotosunu gordumm nasıl ımrendım anlatamm masallah okadar tatlıkı elıfcıkk:nazar:aynıda annesıne benzıyor

bu cumaya kadar dr hastahanede nobetci
doguram çok iyi olur diğer hafta yani bayram haftası
dr izinli başka bir dr dogumuma girmesini istemiyorum:43:
bu cuma ya kadar doğum Olmassa çok üzülürüm :5:

Insallah zulumm elimizden bisey gelmiyoki beklemekten baska :31::31:

canım sıcak duşu duydum ama sıcak suda oturulur mu bilmiyorum bende.. hatta şimdi konuştuk kv ile yürüyüşleri çok aksattık akşam çıkalım gelince sıcak bi duş al bakalım dedi. :))

selam kızlr nasılsınız dogum yapan yok galıba benımde bugun dr kontrolum vardı yıne sancı acıklık yokk :27::27:sınırlerım bozuldu gıttım bı kutu hurma aldım gelıp gıdıp yıyorum cumartesıye kadar dogururum ıns 39 haftalık oldukk bende tıkk yokkk:27::27:
bu arada sezının kızının fotosunu gordumm nasıl ımrendım anlatamm masallah okadar tatlıkı elıfcıkk:nazar:aynıda annesıne benzıyor
insan nasıl sinir oluyo yaaa :52: dün bende sızıntı yüzünden gittim ama tık yok.. sadece servikal uzunluk kısalmaya başlamış bebiş yerleştiğinden.

ayni durumdayizzz hepimizz iyice sikildik :31:

canım sıcak duşu duydum ama sıcak suda oturulur mu bilmiyorum bende.. hatta şimdi konuştuk kv ile yürüyüşleri çok aksattık akşam çıkalım gelince sıcak bi duş al bakalım dedi. :))

insan nasıl sinir oluyo yaaa :52: dün bende sızıntı yüzünden gittim ama tık yok.. sadece servikal uzunluk kısalmaya başlamış bebiş yerleştiğinden.

kaynar suya degil tabikide ben hep yapiyorum kuveti doldurup yatiyorum kopukte yapiyorumlim .. ben artik yurumiceemm belimm coook agriyo yeter yurudum :52:

Back