2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
vallaha benimde takatiim kalmadı anlamazyım artık doğsun bir an önce.....
almak istiyorum kucağıma
artık hem ona hem bana zor geçiyo yerimiz daraldııı
aynen canım ya, beni bi de bu ara nefes darlığı zorluyo. sanki üstmde bi yük varmış gibi kalbim küt küt çarpıyo. bebiş daha yeni inmeye başladığından mıdır nedir anlamadım. dr.a da telaşemden sormayı unutmuşum. senin bi bilgin var mı ?

amin inşallahhhhh tek arzumuz o zaten

ya bendede oluyo ama bilgim yok. bende şey çok oluyo sende varmı bebek birden bir tarafıma toplanıyo karnımdan çıkacakmış gibi yamultuyo karnımıı

Bir anda geliyor canım. Bende hic beklemediğim icin bu sabah nisanı görünce elim ayağım birbirine dolandı heyecandan. Sonra toparladım.

Hayırlısı olsun canım. Peki Dr ne kadar bekliyor? Sezaryen falan yapmıyorlar degil mı acil birsey olmadıgı sürece.

ya bendede oluyo ama bilgim yok. bende şey çok oluyo sende varmı bebek birden bir tarafıma toplanıyo karnımdan çıkacakmış gibi yamultuyo karnımıı
hmm sende de oluyosa normal bişeydir mutlaka..
0 toplanma bende de oluyo, karnım çok komik gözüküyo, hatta bu aralar yuvarlak değil kare oluyo çoğu zaman

42 haftaya kadar bekleyebilirim gelmedigi surece eger hala gelmezse sezaryen yapiliyo.. yuvarlak konusuyo oda bilmiyo heran olabilir diyo baskada bisey demiyo bende bekliyorum iste... hafif kaynar suyun icinde yatmak acikligi arttiriyomus bilginiz varmi hemen uyguliyimm

Kız bebege zararı olmasın onun.

uzmen kendini tatlım düzelir herşey
estafurullah canım zaten bildiğimiz duyduğumuz şeyler sadece paylaşmak istedim umarım faydalı olmuştur.
bazılarını duymamıştım tatlım iyi oldu paylaştığın

kızlar yarın 40.haftaya girecem az kaldı
heyecan arttı

sakin ol zulummm ben inaniyorum ki birden hastaneye gidicez biz bana oyle geliyo

bu cumaya kadar dr hastahanede nobetci
doguram çok iyi olur diğer hafta yani bayram haftası
dr izinli başka bir dr dogumuma girmesini istemiyorum
bu cuma ya kadar doğum Olmassa çok üzülürüm

selam kızlr nasılsınız dogum yapan yok galıba benımde bugun dr kontrolum vardı yıne sancı acıklık yokk sınırlerım bozuldu gıttım bı kutu hurma aldım gelıp gıdıp yıyorum cumartesıye kadar dogururum ıns 39 haftalık oldukk bende tıkk yokkk
bu arada sezının kızının fotosunu gordumm nasıl ımrendım anlatamm masallah okadar tatlıkı elıfcıkkaynıda annesıne benzıyor

bu cumaya kadar dr hastahanede nobetci
doguram çok iyi olur diğer hafta yani bayram haftası
dr izinli başka bir dr dogumuma girmesini istemiyorum
bu cuma ya kadar doğum Olmassa çok üzülürüm

Insallah zulumm elimizden bisey gelmiyoki beklemekten baska

canım sıcak duşu duydum ama sıcak suda oturulur mu bilmiyorum bende.. hatta şimdi konuştuk kv ile yürüyüşleri çok aksattık akşam çıkalım gelince sıcak bi duş al bakalım dedi. :))

insan nasıl sinir oluyo yaaa dün bende sızıntı yüzünden gittim ama tık yok.. sadece servikal uzunluk kısalmaya başlamış bebiş yerleştiğinden.

ayni durumdayizzz hepimizz iyice sikildik

kaynar suya degil tabikide ben hep yapiyorum kuveti doldurup yatiyorum kopukte yapiyorumlim .. ben artik yurumiceemm belimm coook agriyo yeter yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…