2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

çok teşekkürler paylaşım için..

iste bende ona gicik oluyorum ya kendi kendimi yiyorum artik saldim cayira mevlam kayira vardir Allahin bir bildigi napiyim teselli ediyorum kendimi

neyse canım sıkma canını bebeğin sağlıklı ya önemli olan o demekki daha vakti gelmemiş vakti saati gelmedikten sonra biz kendimizi yesek bitrsek de boş

neyse canım sıkma canını bebeğin sağlıklı ya önemli olan o demekki daha vakti gelmemiş vakti saati gelmedikten sonra biz kendimizi yesek bitrsek de boş

aynen oyle napalimm elbet bu ay dogacak bu bebekler oyle yada boyle..

ben çıkar kızlar gidip yemek yapmam lazım kendinize iyi bakın

doğru soyluyorsun tatlım birde doguraydik
hosgeldin tatlım anlaşılan sen ben lina liliped yazyagmuru
arkadaşlar 40.haftayi dolduracaz gibi:18:

doğru soyluyorsun tatlım birde doguraydik

hosgeldin tatlım anlaşılan sen ben lina liliped yazyagmuru
arkadaşlar 40.haftayi dolduracaz gibi:18:

artık sadece hayırlısıyla demiyorum zullum, hayırlısıyla TEZ zamanda doğuralım sağlıcakla diye dua ediyorum..

Hiç korkma annesi
Elifçik Allahın izniyle bu seferki testi geçecek

aay kızlar anca girdim 2 gün kala doğuma ....aksilik aksilik üstüne benim yatak odasının kalorifer borusu patla...
su dökül dur tamda aşşağıda bebk çantam lohusa çantam ıslan Allahtan bebğin kıyafetlerini poşetlere koymuştum zarar gelmemiş ama bezleri su içinde kalmışş sanki işenmiş gibiçekmiş hepsuyu ....ağlayacaktım sabah sabahh.....neyse halledeckler yarın kestiler suyu ..

Cnm cok teşekkür ler verdigin bilgiler icin..kesinlikle göğüsün tamamının bebise verilmesi kısmını bende cok duydum özellikle bunu uygulamaya calisicam..umarım herkes stressiz sorunsuz bir dogum ve lohusalik geçirir de bu dönemler i guzel anilarla atlatiriz...

Ayyy cnm geçmiş olsun yaaa(

off talihsizliğinde böylesi..
bendee sıkıldım...2 gün sonra gelecek benim oğluş senden ne haber
ne güzel canım ya, sağlıcakla kavusun insallah :)
beni dün dr çağırdı sızıntıdan dolayı. bebeğin suyu değilmiş, tek kullanımlık bi fitil verdi..
alttan muayenede açıklık çıkmadı, rahim ağzı çarşamba günü usgde 27 mm di şimdi 26 mm oldu. Bebiş biraz daha yerleşmiş dedi.2 3 gün içinde doğumun hızlanabilir merkezde akrabanız varsa kalın takip edelim gel git olmasın sana dedi ama biz eve geldik. Acil bişey olursa yine gidicez. 0lmazsa pzts kontrol var.. Şimdilik bi belirti yok, bu kez olsun diye dua ediyorum, acele etmek değil ama sende bilirsin ki artık hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum

vallaha benimde takatiim kalmadı anlamazyım artık doğsun bir an önce.....
almak istiyorum kucağıma
artık hem ona hem bana zor geçiyo yerimiz daraldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…