2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Önemli olan ne bende anlamıyorum bir türlü benim sat 17 ekim ama ugs ye göre bi 31 ekim bi 4 kasım çıktı daha bi sürü tarih çıktı bende hangisine inanacığıma şaşırdım

Ay benim de oyle sat 24 ekim gorunuyo bi 29 cikiyo bi 4 kasim doktorum 4 kasimi baz alalim dedi ilk aylarda oyle ciktigi icin yumurtlama gec olmus ondan karismis herhalde :)

Kızlar ben aldım bebeğimi kucağıma. Çok mutluyum. Normal doğumu beklerken yüksek tansiyon sebebi ile sezeryan olmak zorunda kaldım. Günü zaten doldurduğum için sorun olmadı Allaha Şükür. Ayrıntılı olarak yazacağım sonra şimdi gitmem gerek. Allah hepinize bu duyguyu nasip etsin inşallah.

selam kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim yoğundum bugün emzirme eğtimi vardı 2 saat sürdü çok keyifliydi faydalı bilgiler öğrendim yarına artık uzunca yazıp sizlerle paylaşacağım ben yokken yeni doğuran oldu mu acep zulluuuuuu listenin son halini yazar mısın müsaitsennnnn

Ay benim de oyle sat 24 ekim gorunuyo bi 29 cikiyo bi 4 kasim doktorum 4 kasimi baz alalim dedi ilk aylarda oyle ciktigi icin yumurtlama gec olmus ondan karismis herhalde :)
Evt benimde geç döllenmeden dolayı hep böle olduğunu söylüyor dr bi ara çok kafamı takıyordum neden böle diye ama artık oluruna bıraktım

Gözün aydın cnm :)) be güzel kavuşmuşsun bebişine:)))

Kizlar selam , benin sat e gore pers gunum doluyo.bugun nst de biraz sancilarim cikti.dr um bikac gune dogum olabilir pers goruselim dedi.gecen hafta alttan muayene ettiginde acilma yoktu.dr um cumadan sonra hastanede olmiycak.acaba pers suni sanci verse acilmam olurmu ? Dogum yapabilirmiyim ? Cevresinizdekilerden belki bilginiz vardir?

allah analı babalı büyütsün sağ salim aldın ya kucağına yavrunu önemli olan o
müsait olunca bize de yaz da öğrenelim
kizlar selam 36+2yiz bugun adet sancisi gibi kasik agriyor. Bunlar normal mi?

şiddetlenmediği sürece sorun yok canım oluyor öyle benim hergün oluyor ama bak daha doğurmadım telaş yapma yani

Benimde öle çıkıyo cnm haftadı ve hünleri aldığı klo göre değişiyormuş venimde biraz geri çıktı bende sordum sadece kilosuyla ilgili dedi takms kafana benimki 2500 kilo daha(((

kılosu gayet ıyı bence cunku benımkı bu haftalıkken 2 kg bıle değildi yanıı duşun

Normal canım ben sürekli o ağrıları çekiyorum(

sagolun kizlar cevaplar icin endise ettim. Bole heran adet olcak gibi sanki agri sizinki ole deil mi? Onceden olsa derdim simdi olcam die.

lınacım normal doğurcagımız için kılolu olmaması daha ıyı bılıyosun ne kadar çok kılo o kadar zor doğumm

sagolun kizlar cevaplar icin endise ettim. Bole heran adet olcak gibi sanki agri sizinki ole deil mi? Onceden olsa derdim simdi olcam die.

Benim aynen dediğin gibi oluyr sanki adet olackmışım gibi ağrıyor korkma benim iki haftadan fazladır oluyor bu ağrı

Benim aynen dediğin gibi oluyr sanki adet olackmışım gibi ağrıyor korkma benim iki haftadan fazladır oluyor bu ağrı

Sagol canim icime su serptin korktum hala devam ediyor epeydir. Ha oldu olcak gibi. insallah sag salim zamaninda bebekleri alalim kucagimiza

Son düzenleme:
Aynen canım saglikli olsunlar da.
canım gecen saalı 3600du bugun söylemedı amelıyatı varmıs hemen bebegın durumuna baktı bayrama gelck galıba

Benimde gecen Çarşamba 3600 dü. Yakın gidiyoruz seninle. Bende Perşembe gideceğim insallah. Dr'a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…