2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan ................... 66-Ferda_07
7-mexx............................ 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Kızlar ıhlamur her gun icmek zararlı mı diye araştırırken birsey okudum.

Gebelikte Ahududu : C vitamini ve organik asitleri içeren bir çok hastalığa iyi gelir, ancak doğum kasılmalarınızı başlatıcı etkisi bulunduğundan gebeliğinizin son dönemlerinde tüketmenizi önermiyoruz.

Yani gunu geçenler ahududu icse ise yara mı acaba. Ben alman sitesinden okumuştum ahududu yaprağı cayı içilebilir eğer gecikince ve hala dogum gerçekleşmezse diye.

Dr'a sormak mı lazım.

kızlarrr çok heyecanlıyım yarın sabah hastaneye yatacağız suni sancıyla normal doğum planlıyor doktor olmazsa sezeryan olacağız nts de ne sancı ne kasılma var muayenedede hiç açılma yok. kızlar inşallah sorunsuz alırım kucağıma bebişimi.bana çokk dua edin.

dualarimiz seninle tatlım ama 3 günün var
belki 3 gün içinde bebis kendi gelir

ALLAH yardımcın olsun insallah kolay bir dogum olucaktır saglıcakla kucagına al

zulucum canım çok sağol bide herkez açılma yoksa boşuna sun sancı alma direk sezeryan ol diyor herkes ama herkes.. kafamda çok karışık

cnm ben 38+4 Üm yarın .sezeryanı bu hafta içinde alıyorlar öncekide sezeryan olduğu için riske atmak istemiyorlar bir de her girdiğim nst de sancı çıkıyor o yüzden
Hmm anladım canım. Hayırlısı olsun.
Benimde Perşembe yada cuma doluyor canım. Beni de Perşembe çağırdı Dr konuşacağız dedi. Bende acaba o gun suni sancı mı verir bilemedim. Yada bekler mı? Hafta sonu yapıyorlar mı Drlar sezeryan falan bu arada?

Canım benim de gecen hafta ne sancı ne açılma vardı senin gibi. Çarşamba gitmiştim. Perşembe gel dedi eğer o zamana kadar dogum olmazsa.
Gunünün dolmasını bekliyiruz biz de. Sonra once suni sancı mı verir ne yapar bilemiyorum.
Bu arada benim çevremde de suni sancı yaptırma diyen var. Hatta suni sancı ile dogum daha kısalıyormus. Iyi degil diyen de var. Bilmiyorum benim de kafam karışık. Biraz aciklik olsa ne iyi olur.

Bugun 1 saat yürüdüm keşke her gün yürüyebilsem bu kadar :)

Bende yürümek istiyorum esimin isleri bitmiyor bir turlu. Dogum oncesi isleri toparlamaya çalışıyor.
Yalnız da bırakmıyor beni bir turlu disari. Bugun de evden çalışıyordu markete bile göndermedi. Evde yürümeye çalışıyorum bende.

Ya Als neden hastaneyi aradın? yarın ben de sezeryana giricem. Bana ara mara bir şey demediler. Yarın gidersem dolu diye beni almayacaklar mı? Ay bugün gecmedi walla. Bir de yarın ertlenirse.. Anamm..:18:
Üstelik gecen hafta eşim ağır grip oldu. Şimdi de ben de zenin gibi nezleyim. Cok şükür ateş kırıklık falan olmadı ama burnum akıyor sadece inşallah arıza olmaz.. Ne şans ya.. şu sağuklar bir hafta geç geleydi cok güzel yırtardık. Kısmet.

Bugün sıkıcı gecti. Çünkü tüm işler güçler bitmişti. Akşam itibariyle de son dokunuşlarla tüm hazılrıklarımı bitirdim. Kapının önünde hastaneye gidiecekleri koydum. Birazdan uykuya gecicem. Ama kızıma bir mektup yazdım, bir de buraya yazim dedim. Senin yazını görünce irkildim aman ALS inşallah aksilik cıkmaz ya.. Senin spinal den korkman da doğal, biraz ürkütücü ama ehil ellerde hiç sorun yaşamassın. Sürekli yapılan bir yerse sorun olmaz zaten. Doktorun da bir manin olsa zaten tavsiye etmez. Demek ki elverişlisin. Als ne yazık ki doğumun her çeşidi bir sürü risk taşıyor, Allah yardımcımız olsun canım. Mecbur bir kanaldan bu işi sonlandıracağız. Sadece şunu düşün; Yarın öğlen ki koşullar ne olursa olsun, yarın bu saatlerde yavrum yanımda olacak. Bir iki gün sonra da evimde olacağım. Bu kadar. Başka türlü düşün düşün işin içinden cıkamayız..

evet canım hiç açılma yok sadece bebeğin başı aşağı rahim ağzı yumuşak ama sancı kasılma ve açıma yok

Olsun cnm evde hareket etmende faydali nasilsa

ahududu yaprağı çayını ebede söylemişti ama ben bikaç aktara sordum, bulamadım...

evet canım hiç açılma yok sadece bebeğin başı aşağı rahim ağzı yumuşak ama sancı kasılma ve açıma yok
Benimde öyleydi en son. Hayırlısı. Allah yardım etsin hepimize.
Olsun cnm evde hareket etmende faydali nasilsa
Öyle yapıyorum canım bende.
ahududu yaprağı çayını ebede söylemişti ama ben bikaç aktara sordum, bulamadım...

Ahududu cayı var sallama bir kac yerde gormuştum. Ise yarar belki o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…