kızlarrr çok heyecanlıyım yarın sabah hastaneye yatacağız suni sancıyla normal doğum planlıyor doktor olmazsa sezeryan olacağız nts de ne sancı ne kasılma var muayenedede hiç açılma yok. kızlar inşallah sorunsuz alırım kucağıma bebişimi.bana çokk dua edin.
dualarimiz seninle tatlım ama 3 günün var
belki 3 gün içinde bebis kendi gelir
kızlarrr çok heyecanlıyım yarın sabah hastaneye yatacağız suni sancıyla normal doğum planlıyor doktor olmazsa sezeryan olacağız nts de ne sancı ne kasılma var muayenedede hiç açılma yok. kızlar inşallah sorunsuz alırım kucağıma bebişimi.bana çokk dua edin.
Bugun 1 saat yürüdüm keşke her gün yürüyebilsem bu kadar :)
Hmm anladım canım. Hayırlısı olsun.cnm ben 38+4 Üm yarın .sezeryanı bu hafta içinde alıyorlar öncekide sezeryan olduğu için riske atmak istemiyorlar bir de her girdiğim nst de sancı çıkıyor o yüzden
Benimde Perşembe yada cuma doluyor canım. Beni de Perşembe çağırdı Dr konuşacağız dedi. Bende acaba o gun suni sancı mı verir bilemedim. Yada bekler mı? Hafta sonu yapıyorlar mı Drlar sezeryan falan bu arada?Kizlar selam , benin sat e gore pers gunum doluyo.bugun nst de biraz sancilarim cikti.dr um bikac gune dogum olabilir pers goruselim dedi.gecen hafta alttan muayene ettiginde acilma yoktu.dr um cumadan sonra hastanede olmiycak.acaba pers suni sanci verse acilmam olurmu ? Dogum yapabilirmiyim ? Cevresinizdekilerden belki bilginiz vardir?
Bugun 1 saat yürüdüm keşke her gün yürüyebilsem bu kadar :)
iyi yurumussun canim haftana gore ben epey zorlaniyorum karnim buyuk belki ondan.
Kızlr yarın 1 gibi sezeryana giricem inş. 38+4 Olucam ama nezleyiim bugün anestesiyi aradım gününz sezeryan için dolmuş zaten olmazsa spinal yapmak zorundaız deddi bende spinlden biraz korkuyoum başağısı yapıyormş hakımızda hayırlısı inş.
zulucum canım çok sağol bide herkez açılma yoksa boşuna sun sancı alma direk sezeryan ol diyor herkes ama herkes.. kafamda çok karışık
evet canım hiç açılma yok sadece bebeğin başı aşağı rahim ağzı yumuşak ama sancı kasılma ve açıma yokHmm anladım canım. Hayırlısı olsun.
Benimde Perşembe yada cuma doluyor canım. Beni de Perşembe çağırdı Dr konuşacağız dedi. Bende acaba o gun suni sancı mı verir bilemedim. Yada bekler mı? Hafta sonu yapıyorlar mı Drlar sezeryan falan bu arada?
Canım benim de gecen hafta ne sancı ne açılma vardı senin gibi. Çarşamba gitmiştim. Perşembe gel dedi eğer o zamana kadar dogum olmazsa.
Gunünün dolmasını bekliyiruz biz de. Sonra once suni sancı mı verir ne yapar bilemiyorum.
Bu arada benim çevremde de suni sancı yaptırma diyen var. Hatta suni sancı ile dogum daha kısalıyormus. Iyi degil diyen de var. Bilmiyorum benim de kafam karışık. Biraz aciklik olsa ne iyi olur.
Bende yürümek istiyorum esimin isleri bitmiyor bir turlu. Dogum oncesi isleri toparlamaya çalışıyor.
Yalnız da bırakmıyor beni bir turlu disari. Bugun de evden çalışıyordu markete bile göndermedi. Evde yürümeye çalışıyorum bende.
Kızlar ıhlamur her gun icmek zararlı mı diye araştırırken birsey okudum.
Gebelikte Ahududu : C vitamini ve organik asitleri içeren bir çok hastalığa iyi gelir, ancak doğum kasılmalarınızı başlatıcı etkisi bulunduğundan gebeliğinizin son dönemlerinde tüketmenizi önermiyoruz.
Yani gunu geçenler ahududu icse ise yara mı acaba. Ben alman sitesinden okumuştum ahududu yaprağı cayı içilebilir eğer gecikince ve hala dogum gerçekleşmezse diye.
Dr'a sormak mı lazım.
Kalcam agridi cnm kemikler batiyordu ama dinlendim az gecti.
kasik agrin var mi canim benim bugun baya agriyor adet olcak gibi
Benimde öyleydi en son. Hayırlısı. Allah yardım etsin hepimize.evet canım hiç açılma yok sadece bebeğin başı aşağı rahim ağzı yumuşak ama sancı kasılma ve açıma yok
Öyle yapıyorum canım bende.Olsun cnm evde hareket etmende faydali nasilsa
ahududu yaprağı çayını ebede söylemişti ama ben bikaç aktara sordum, bulamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?