artık ben ne dr ne usg ye hiç birine inanmiyorum
tatlım birine göre 30 ekim birine göre 18 ekim
diğerine göre 28 eyluldu Ayyy kafayı yiyecegim
kilo desen her dr göre farklı 3600-2500-3000
şimdi sen neye inanirdin
linacigim benim dr arkadaşım var onla arada
gorusuyoruz adet tarihin ne zamansa doğum zaman
dedi ona göre benim doğum başlamış dunden beri
karnım ve belim ağrıyor ama sancı yok
nişan gelir ama hala tik yok
yani senin doğum benden önce olabilir Cnm
tatlım senin için en sağlıklısı sancını beklemek yani bayram sonuna kadar bekle suni sancıyla doğurup kurtilim deme allah korusuun pişman olabilirsin bebeğin gelişimini tamamlamamış olur filan belli mi olur ama tabi doktor gözetiminde beklersin sancını yine kontrollerine filan gidersin
zaten oyle yapıyorum Cnm 41. hafta bitince dr aç
gel dedi
ah keşke dicem ama bugün nstde sancı mancı çıkmadı gelmeye niyetii yok yani 5 ocaktı benim adet tarihi ona göre 12 ekimde son gün doluyor ama usg öyle demiyor gerçi arada sancılar yokluyor hergün kasılma hissediyorum kasık ağrısı da var ona eşlik eden ama günde 3-4 sefer oluyor o da normal yani
Cnm usg önemli değil bence sen hazirlikli ol
hiç sancı yok jenny birden gelebilir önemli olan adet
tarihi Baktin yalancı sancılar yokluyor su iç çünkü
su yalancı sancinin kaybolmasını sağlıyor
o da tatil dönüşüne denk geliyor dimi bana da öyle dedi
evet Cnm 22 ekim de hastahanede olacak
ben hazırım yatağını bile serdim bekliyorum bebeğimi
bizde haziriz ama bebisler hazır değil.gibi
Allah razı olsun dua edin ütfen....sağ salim al inşallah bebeğini kucağına
ben de kararsızım ama yorgan ağır olur küçük bebek için diye de düşünüyorum ama zaten yorganı var bakarım duruma göre eğer yorgan gerekirse hazırda zaten hemen çıkartırım bence senin de yorganın hazır olsun şimdi ekimdeyiz ama hemen kasım aralık gelir üşür bebişler
Ben yorgan da aldım battaniyeleriniz de var. Evin sıcaklığına gore karar beyorum herhalde. Bizim kaloriferli ev. Sıcak oluyor.
Nasıl gunünün sezeryan icin dolmuş? Ne denek o canım? Sonuçta sezeryan her vakit olmuyor mu? Bende kırmalı bekliyorum ama hala tık yok. Olmazsa 41nci haftada bile sezeryan olabilirim.
hadi hayırlısı kız biz aynı gün mü pırtlatıcaz baksana bugün doktorlarımız da aynı şeyi demiş
sanırım ama önemli olan onların hazır olması
sağlıklı olsunlarda
oyle görünüyor Cnm biz pirtlatamayanlar olacaz gibi
oyle Cnm sağlıklı olsunlarda gerisi boş
ben kaçar kızlar accik daha uyuyayim
kız sen neden düzensin uyuyorsun
bilmiyorum Cnm gece 3 te yatıyor 6 da kalkiyor tekrar
yatıyorum bazen 15:00 bazende 12 de kalkıyorum evde
yalnız olunca bol bol uyuyom şu an da çok uykum var zaten karnimin
ağrısına uyandım Cnm ben bunalima girince sürekli uyurum
tatlım senin için en sağlıklısı sancını beklemek yani bayram sonuna kadar bekle suni sancıyla doğurup kurtilim deme allah korusuun pişman olabilirsin bebeğin gelişimini tamamlamamış olur filan belli mi olur ama tabi doktor gözetiminde beklersin sancını yine kontrollerine filan gidersin
Önemli olan ne bende anlamıyorum bir türlü benim sat 17 ekim ama ugs ye göre bi 31 ekim bi 4 kasım çıktı daha bi sürü tarih çıktı bende hangisine inanacığıma şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?