Kızlar ben oğlumu gördüm bugün gördüm sayılmaz aslında çok odaklanamadim tansiyondan korktu doktorum hemen alırız bebeği dedi o arada ben gittim kafam yani darmadagin oldu cok şükür idrar tahlililm temiz geldi pazartesi cati muayenem var oğlumun keyfi iyi sancum cikmadi suyumuz normal kilomuz 3000 olmuş artık büyümüş bence psikolojik sınırı asmis :) şimdi evde büyük temixlik var annemve bir kadın ugrasiyor. Annem dua ediyor bayram oncesi gelmesin oglum diye
seninki de acele etmeye başladı kuzum..bayramda geleceğine bence bayramdan önce gelsin..maşallah kilosuna takıyordun kafaya almadı diye...
YA NAPCAZ YA hıc sancı yokken sunı sancı almaktan korkym sezaryandanda korkuym en azından dıyodum sancılannca panık aklıma gelmez ama hıc bişey yokken gıtmek panık olurm dıye korkuym
eşime kalsa sabırsız bir an önce alayım kucağıma derdinde o...ama 2 saattir oturdum düşünüyorum...
1- kahvaltı yaptım 8 saat aç kalman lazım dedi..beni en erken alsa saat 6 da alacak doğuma 6ya kadar aç kalacağım...
2- nst için yukarı çıktım odalar full dolu 2 hastayı sancı odasına yerleştirdiler...o da kafama takıldı benim için o da bir sorun...
3-perşembe günü ilk beni alacak sezeryana...şimdi tahlil için doktoru aradım adam saat 4 buçuğa kadar hep ameliyattaymış..bayramöncesi olduğu için acayp kalabalık..zaten bugün hiç hasta almadı...sistemde de kapalıydı zaten randevuları...
4- ben perşembeye şartlandım sanki kuzumun hakkına giryormuşum gibime geliyor sırf ben rahata kavuşayım diye sezeryanda olmak istemiyorum bugün..
Benim az önce belli oldu kontrolden yeni geldik bebeğin suyu yok denecek kadar azmış, zaten son 2 -3 gündür çom aşırı tuvalete gidiyordum belki de ondandır bilemiyrm, bebeğim 3400 gr olmuş sağlıklı çok şükür ama benim hiç sancım yok 1 cm de açıklığım varmış, oğlum kanala da girmedi hala yarın sabaha yatışımı verdiler sabah 8 de yatıyoruz suni sancıyla normali deneyeceğiz biraz dondum kaldım diyebilirim dr. soracağın herhangi birşey var mı dediğinde hiç bir şey soramadım bakalım yarın nasıl bir deneyim olacak bizim için...
Doğum yapan anne ve bebeklerine Allah uzun sağlıklı ömürler versin, benim gibi yapacak olanlara da kolaylık versin, bekleyenlere de sabır kızlar...
Allah yardımcın olsun canım suni sancı zor diyorlar ama sen inşallah kolay atlatırsın bir avazda alırsın bebeğini sağ salim kucağına inşallah. deneyimini bizlerlede paylaş olurmu canım.
Sağol, inşallah... toparlanır toparlanmaz paylaşırım deneyimimi
Kızlar sizde oluyo mu bacağımda kasıklarına doğru ağrı giriyo an an , kramp gibi , arada bi , acaba üşütmekten mi ?
Merhaba aynisi bende de oluyor yururken ama sonra geciyor. Ben acaba bir yerden kalkarken kendimi kasiyorum ondan mi oluyor acaba diye dusunuyorum.
Gözün aydın cnm ne güzel 3 kiloyu görmüşsünüz:))) hayırlıdıyla gelir inş bu hafta bayramdan sonra 40 haftan dolmuş oluyor hala gelmezse sezeryanla almak zorunda kalabilir onun için aç karnına fel demiştir belki inşşşş gerek kalmaz tansiyonun nasıl çıktıslm kızlar dr geldik
herşey yolunda kızım 3 kilo 50 cm olmuş
herşey iyi dr cati muayenesi yapmadı ama
normal doğum yaparsın.dedi bebis küçükmuş
kolay doğum yaparmisin bu hafta içinde dogsun
istiyorum çünkü dr bayram tatiline çıkılacak hastahanede
olmayacakmış haftaya pazartesi gel nobetci dr muayene
ol dedi.eğer haftaya dogurmassam diğer hafta pazartesi
aç karnA gel dedi acaba neden :26:inşallah bu hafta içinde
doğar çünkü bu hafta boyunca drum hastahane de nobetci
ayrıca nst de sancı çıkmadı sancı yok demedi ama herşey normal
dedi
sağol Cnm tansiyonumda.iyi inşallah bu hafta içinde
Gözün aydın cnm ne güzel 3 kiloyu görmüşsünüz:))) hayırlıdıyla gelir inş bu hafta bayramdan sonra 40 haftan dolmuş oluyor hala gelmezse sezeryanla almak zorunda kalabilir onun için aç karnına fel demiştir belki inşşşş gerek kalmaz tansiyonun nasıl çıktı
sağol Cnm tansiyonumda.iyi inşallah bu hafta içinde
gelir çok garip erken doğum tehlikemiz vardı tam 5 hafta
iğne vuruldum şu ansa kızım gelmiyorben sezaryen olmak
istemiyorum tatlım dr çatı muayenesi yapmadı normal doğum
kolay yaparsın dedi:44:esimde bu hafta dogur diyor sanki benim
elimde zaten sancida yok
Tansiyonun iyi olmadına sevindim senin normal istedipini biliyorum cnm:)) evt sanki bizim elinizde ne zamn gelecekleri:))) ya bizimkide 32 de acele etti erken gelmesin diye okuluda erken bıraktım yattım kaç hafta şimdi gelsede olur ama o gelmiyo bu seferde:))))bizimkiler şimfiden idda ediyorlar bizimle işimiz var bunlarla:)))
herkese selamlar.. 16 eylül olarak gün vermişti doktorumuz ama ikizlerim dayanamadı abileri gibi ve 12 eylül de kucağıma aldım yavrularımı.. çok şükür her şey yolunda. ikiz oldukları için daha düşük kilolu olurlar diyordum biraz da erken gelince ama abilerinden daha ağır doğdular.. öyle tuhaf ki boyları da kilolarıda birebir aynı doğdular..ama kızlar ikiz annesi olmak gerçekten zormuş. daha yolun başındayım ama kolay değil..
bu arada doğan tüm bebişlere Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.. Doğumunu bekleyen annelere de bebişlerini sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin Allah..
maşallah bebişine canım bir dahaki haftaya kadar 40 ı doldurmuş oluyosun sezeryana alma ihtimaline karşın aç gelmeni istemiştirslm kızlar dr geldik
herşey yolunda kızım 3 kilo 50 cm olmuş
herşey iyi dr cati muayenesi yapmadı ama
normal doğum yaparsın.dedi bebis küçükmuş
kolay doğum yaparmisin bu hafta içinde dogsun
istiyorum çünkü dr bayram tatiline çıkılacak hastahanede
olmayacakmış haftaya pazartesi gel nobetci dr muayene
ol dedi.eğer haftaya dogurmassam diğer hafta pazartesi
aç karnA gel dedi acaba neden :26:inşallah bu hafta içinde
doğar çünkü bu hafta boyunca drum hastahane de nobetci
ayrıca nst de sancı çıkmadı sancı yok demedi ama herşey normal
dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?