2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ben oğlumu gördüm bugün gördüm sayılmaz aslında çok odaklanamadim tansiyondan korktu doktorum hemen alırız bebeği dedi o arada ben gittim kafam yani darmadagin oldu cok şükür idrar tahlililm temiz geldi pazartesi cati muayenem var oğlumun keyfi iyi sancum cikmadi suyumuz normal kilomuz 3000 olmuş artık büyümüş bence psikolojik sınırı asmis :) şimdi evde büyük temixlik var annemve bir kadın ugrasiyor. Annem dua ediyor bayram oncesi gelmesin oglum diye

seninki de acele etmeye başladı kuzum..bayramda geleceğine bence bayramdan önce gelsin..maşallah kilosuna takıyordun kafaya almadı diye...

seninki de acele etmeye başladı kuzum..bayramda geleceğine bence bayramdan önce gelsin..maşallah kilosuna takıyordun kafaya almadı diye...

Yok ya bence o içerde memnun annesinin vucudu sinyal veriyor tansiyon falan filan pazartrsi muayeneden sonra normal olmaz derse doktor yine bayram sonuna kalacak hayirlisi aslinda annem cok panil bayram oncesi onun isini aksatiyor kısmet bakalım kaan paşa ne isterse o

Senin durumu okudum persembeyi bekle artık hiç bisey kalmadi 10.10 güzel bir tarih

YA NAPCAZ YA hıc sancı yokken sunı sancı almaktan korkym sezaryandanda korkuym en azından dıyodum sancılannca panık aklıma gelmez ama hıc bişey yokken gıtmek panık olurm dıye korkuym

Benim az önce belli oldu kontrolden yeni geldik bebeğin suyu yok denecek kadar azmış, zaten son 2 -3 gündür çom aşırı tuvalete gidiyordum belki de ondandır bilemiyrm, bebeğim 3400 gr olmuş sağlıklı çok şükür ama benim hiç sancım yok 1 cm de açıklığım varmış, oğlum kanala da girmedi hala yarın sabaha yatışımı verdiler sabah 8 de yatıyoruz suni sancıyla normali deneyeceğiz biraz dondum kaldım diyebilirim dr. soracağın herhangi birşey var mı dediğinde hiç bir şey soramadım bakalım yarın nasıl bir deneyim olacak bizim için...

Doğum yapan anne ve bebeklerine Allah uzun sağlıklı ömürler versin, benim gibi yapacak olanlara da kolaylık versin, bekleyenlere de sabır kızlar...

Canım benimde yrn kntrolum var 38 oluyorum..9-10-11 istediğin zaman alırım dedi gelişimini tamamladı dogum başlamadan alayim dedi..bende 10 una istiyorum bebek şekerlerine bile tarihi yazdım...:)yrn gidince bgn alayım derse kendimi o güne sartladim ya bende panik olurum risk yoksa beklerim..sendede bebek yola çıkmadıysa bi sorun yoksa doktor söyler sonuçta 10 unu bekle beraber doğuralım:))

Kızlar sizde oluyo mu bacağımda kasıklarına doğru ağrı giriyo an an , kramp gibi , arada bi , acaba üşütmekten mi ?

Allah yardımcın olsun canım suni sancı zor diyorlar ama sen inşallah kolay atlatırsın bir avazda alırsın bebeğini sağ salim kucağına inşallah. deneyimini bizlerlede paylaş olurmu canım.

Allah yardımcın olsun canım suni sancı zor diyorlar ama sen inşallah kolay atlatırsın bir avazda alırsın bebeğini sağ salim kucağına inşallah. deneyimini bizlerlede paylaş olurmu canım.

Sağol, inşallah... toparlanır toparlanmaz paylaşırım deneyimimi

slm kızlar dr geldik
herşey yolunda kızım 3 kilo 50 cm olmuş
herşey iyi dr cati muayenesi yapmadı ama
normal doğum yaparsın.dedi bebis küçükmuş
kolay doğum yaparmisin bu hafta içinde dogsun
istiyorum çünkü dr bayram tatiline çıkılacak hastahanede
olmayacakmış haftaya pazartesi gel nobetci dr muayene
ol dedi.eğer haftaya dogurmassam diğer hafta pazartesi
aç karnA gel dedi acaba neden :26:inşallah bu hafta içinde
doğar çünkü bu hafta boyunca drum hastahane de nobetci
ayrıca nst de sancı çıkmadı sancı yok demedi ama herşey normal
dedi

herkese selamlar.. 16 eylül olarak gün vermişti doktorumuz ama ikizlerim dayanamadı abileri gibi ve 12 eylül de kucağıma aldım yavrularımı.. çok şükür her şey yolunda. ikiz oldukları için daha düşük kilolu olurlar diyordum biraz da erken gelince ama abilerinden daha ağır doğdular.. öyle tuhaf ki boyları da kilolarıda birebir aynı doğdular..ama kızlar ikiz annesi olmak gerçekten zormuş. daha yolun başındayım ama kolay değil..
bu arada doğan tüm bebişlere Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.. Doğumunu bekleyen annelere de bebişlerini sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin Allah..

Gözün aydın cnm ne güzel 3 kiloyu görmüşsünüz:))) hayırlıdıyla gelir inş bu hafta bayramdan sonra 40 haftan dolmuş oluyor hala gelmezse sezeryanla almak zorunda kalabilir onun için aç karnına fel demiştir belki inşşşş gerek kalmaz tansiyonun nasıl çıktı

sağol Cnm tansiyonumda.iyi inşallah bu hafta içinde
gelir çok garip erken doğum tehlikemiz vardı tam 5 hafta
iğne vuruldum şu ansa kızım gelmiyorben sezaryen olmak
istemiyorum tatlım dr çatı muayenesi yapmadı normal doğum
kolay yaparsın dedi:44:esimde bu hafta dogur diyor sanki benim
elimde zaten sancida yok

Tansiyonun iyi olmadına sevindim senin normal istedipini biliyorum cnm:)) evt sanki bizim elinizde ne zamn gelecekleri:))) ya bizimkide 32 de acele etti erken gelmesin diye okuluda erken bıraktım yattım kaç hafta şimdi gelsede olur ama o gelmiyo bu seferde:))))bizimkiler şimfiden idda ediyorlar bizimle işimiz var bunlarla:)))

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan ................... 66-Ferda_07
7-mexx............................ 67-aedk
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

evet tatlım onca iğneyi bosunami yedim ben
bayram olmasa neyse zaten zar zor bir dr buldum
dua ediyorum bi cumaya kadar gelsin diye ama
ne olur bilmiyorum yarın 39+0 günlük olacaz

Gözünüz aydın ne güzel sağlıklı bir şekilde gelmişler Allah bağışlasın üçünü de, darısı başımıza artık İkiz bebeklere bakmak tabii ki çok zordur yardımcınız var mı yanınızda?

maşallah bebişine canım bir dahaki haftaya kadar 40 ı doldurmuş oluyosun sezeryana alma ihtimaline karşın aç gelmeni istemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…