2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm sen kendini perşembeye odakladığın için perşembe istiyosun sana hak veriyorum.biranda hadi bugün deyince biraz paniklemişsin sanki.şahsen bende kendimi cumaya odakladım biranda doktor bana hadi gel alalım dese benimde kafam karışırdı.ozaman sen perşembeyi bekle cnm..ama doktor perşembede yoğun olur diye düşünüyorum tatlım.bayram öncesi olunca malum,yoğunluk hat safhadaaa..

en çok korktuğum şey o kadar sancıyı çekip birde sezeryan olmaktı...vaji geçmişin varsa canım sezeryanı dene...cesaretin var mı normal doğuma..çatı muayeneni de olmamışsın

Çatı muayenesini 2hafta denedi dr.ve ben ikisindede kastığım için dr zorlamadı ve bıraktı. Psikolojim bozuldu artık.

perşembe ,ilk beni alacak canım o var...tabiki bayram öncesi olduğu için yoğunluk çok fazla bugün normal doğumlar sezeryanlar birbirine karışmıştı resmen..birde haftasonundan kalan hastalarda olunca bu ne dedim serviste...

Çatı muayenesini 2hafta denedi dr.ve ben ikisindede kastığım için dr zorlamadı ve bıraktı. Psikolojim bozuldu artık.

çatı muayenesinde korkulacak bişi yok ki canım...eğer çatıda bu ekilde kastıysan kendini doktorun sezeryanı bu sebepten dolayı önermiştir...sende kalıcı bir etki bırakmasından korkmuştur..

bence sen sona yaklaşıyorsun artık..ishal bir belirti...
Bilmiyorum ki CNm sürekli ağrı
Gelip gidiyor az donta randevumuz var
Bakalım Dr ne diyecek

perşembeye kaldık herhalde canım...zaten doktora ulaşamıyorum...

CNm Dr ararsa konuş kafana hangisi
Yatarsa onu yap zma çok zorlanıyorsan
Yarın ya da Çarşamba al bebişini kucağına
Çünkü senin bebiş baya iriben bile 2800
Bebişi zor taşıyom seni düşünemiyorum bile

takılma kuzu ağrıya sancıya...hiç belli olmaz bu işler bir saat içinde sancısı başlayıpta doğuranlar var...bana zor veriyo artık şu an oturuşumu görseniz gülmekten ölürsünüz...

Meraba kizlar eşim şehir dışına çıkmıştı 3 günlüğüne is icin ben de annenlerdeydim yeni geldim geçmişe biraz göz attım amma pirtlatan olmuş
Ben artik hic uyuyamaz oldum uzanirken bile eziyet çekiyorum inanin yürümem bile cok acayiplesti sizlerde durumlar nedir ?

takılma kuzu ağrıya sancıya...hiç belli olmaz bu işler bir saat içinde sancısı başlayıpta doğuranlar var...bana zor veriyo artık şu an oturuşumu görseniz gülmekten ölürsünüz...
Iyi yapmışsın kuzu burda ne kaldı ki perşembeye bu arada kac kilo olmuş tosun paşan

iyi bari seni alıcaksa ilk rahat olur..ozaman perşembeye bekliyoruz güzel haberlerini...

Kızlar 38+4 oldum ve 32. Hafta erken doğum tehdidinden beri bekliyoruz olucak die :)) bayrama kalmadan olsun die bekliyorum ama hiç belirti yok , psikolojik olarak her gece bu gece olucak die rahimde baskı hissediyorum ama nafile :)) bayramda eşimin tüm aile burda olucak onlar burda olucak die de o zamana kalsın istemiyorum aslında , bebek yeni doğmuş olursa lokusalık ve doğumdan yeni çıkma sukıntıdında onlarla olmak istemiyorum şimdi olsa o zamana biraz daha toparlanmış olurum ama , benim planlarımın bi önemi yok , kızım halinden çık memnun :)) anan sağlıklı olsun da aslında hepsi boşşşşş , Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ...

kızlar benim psikolojim iyice bozuldu sürekli nasıl olacak diye düşünüyorum :105::105::105::105:
çarşamba da sezaryen olabilirim bu belirsizlik beni delirtecek
durup dururken ağlıyorum

38+4 oldum ve 26 haftalıkken erken doğum dediler bekliyorum bndeD:D: ama benim kızmda şimdi gelmek istemiyorD:

Canım gecmis olsun. Insallah biran ince saglıgına kavuşur evladın.

Bence perşembeyi bekle canım. Surda 3 gun var. Zaten ona hazırlamıştın kendini.

Slm kızlar midem acayip bulanıyor bugün dün gece de kadılmslarla geçti(karnımdada bir ağrı var(( üşüttüğümü sanmıyorum ama bilmiyorumda çok kötüyümmmmmm(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…