• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar benmde yarın bellı olck pazartesıye kadar beklıcz dedı yanı dogmadı bızmkı yarın doktra gıttcm daha beklemz bır hafta gectı zaten yarın karar vercz cok streslıym ya offffffff korku var

Hayırlısıyla doğururuz inşallah sıkıntı yapma sıkıntı yapmanın bize bir faydası yok bol dua etmeliyiz bir de uğraşacak başka şeyler bulunca vakit geçiyor anca ama bunlara rağmen yine de ister istemez stressliyiz , korku bende de var ama o an cesaret gelir inşallah diye dua ediyorum hep başka yapcak bişey yok

canım gunlerm bıttı bırhaftada bekledık gelen gıden yok yarın bellı olck haberdar ederm benm içinde dua edın saglıklı alsam kucagıma bebişimi bıyandan panıkatakla ugrasıym bastırmaya alısym cesaretımı toplamaya guclu olmaya calısym

Sakin ol tatlım yarın doktorun kesınleştirir nasılsa normal doguma müsayıtmı çatı ? Yarından sonra tum stresın gıder bebısı kucagına alırsın saglıcakla ben de beklıyorum bırden suyum gelıcek sanıyorum

Kızlar yaa habire tuvalete gidiyorum ve hiç gitmemiş gibi geliyo :53: Bugün adet sancıları gibi sancılar da yokladı, 7den beri de wc durumu başladı. biraz önce de tuvaletimi yaptıktan sonra bi baktım hafif hafif su geliyo. Ama devamı gelmedi. Ne düşünceğimi sapıttım valla :9: Acaba üşütmüş olabilir miyim yoksa doğuma hazırlık mı :44:

Valla canım her ikisi de olabılır ama dogum yaklaşıyor bunun belırtılerı daha bastırır muhtemelen. Nasıl su geldı cnm wc de mi? Hadi hayırlısı gelıyordur belkı melegın :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar yaa habire tuvalete gidiyorum ve hiç gitmemiş gibi geliyo :53: Bugün adet sancıları gibi sancılar da yokladı, 7den beri de wc durumu başladı. biraz önce de tuvaletimi yaptıktan sonra bi baktım hafif hafif su geliyo. Ama devamı gelmedi. Ne düşünceğimi sapıttım valla :9: Acaba üşütmüş olabilir miyim yoksa doğuma hazırlık mı :44:

Bende de aynısı bir haftadır oluyor ve ben de emin olamıyorum ama hazırlıktır herhalde bebek baskı yapıyor sancılar uzun olmaya başladı önce gece bir iki saat sürüp geçiyordu sonra bugün ilk defa geceden öğleye kadar sürdü neredeyse ama hafif olduğu için emin olamıyorum

Sakin ol tatlım yarın doktorun kesınleştirir nasılsa normal doguma müsayıtmı çatı ? Yarından sonra tum stresın gıder bebısı kucagına alırsın saglıcakla ben de beklıyorum bırden suyum gelıcek sanıyorum

ılk dogum normal canım ya insaalşh bakalım hayırlısı olsun ya sunı sancıyla baslatr dogumu yada sezaryan baska çözm yok suyumda azalma var dı

Kizlar ben cikiyorum telin sarji bitiyo yari gorusuruz insallah hayirli geceler

Bende de aynısı bir haftadır oluyor ve ben de emin olamıyorum ama hazırlıktır herhalde bebek baskı yapıyor sancılar uzun olmaya başladı önce gece bir iki saat sürüp geçiyordu sonra bugün ilk defa geceden öğleye kadar sürdü neredeyse ama hafif olduğu için emin olamıyorum

benm kızımda butun gun ıkı saatte bır bır saatte bır geldı sonra gece sıklastı

Valla canım her ikisi de olabılır ama dogum yaklaşıyor bunun belırtılerı daha bastırır muhtemelen. Nasıl su geldı cnm wc de mi? Hadi hayırlısı gelıyordur belkı melegın :emir_bebek::emir_bebek:
Evet cnm wc de farkettim. Bitti diye çıkıcaktım bi baktım su geliyo :53: 2 3 kere sildim duru bi suydu. Sonrası gelmedi. Karnımın alt tarafı aksamdan beri sancıyıp duruyo. Hayırlısı cnm artık :) Herşeyi tamamladık artık hazırım demiştim, bakalım ne olcak :)

Bugece hep birlikte dogursak ne guzel olurr :))))
ayy süper olur yaaaa :52:

evet cnm haklısın bugün alt tarafa acayip bi yük bindi resmen, bebiş hareket ettikçe canım yandı. wc desen o da öyle.. sabah beri tadım yoktu ama şimdi dünyaları sırtlıcak kadar iyi hissediyorum kendimi. halime şükür :)) ne biçim bişi oldum ben bigünde ya :))

Back