• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar... eğer oğlum çarşambaya kadar gelmezse sezaryen ihtimalim var ne yapayım kabul edeyim mi tam günü dolmamış oluyor ama şöyle bi sıkıntı var eşimle ben memuruz ve burda yalnızız benim ailem yok zaten :14: :14: haftaya olmazsa büyük ihtimal bayrama olacak ve bayramda eşimin nöbetleri olacak ben tek olacam bana eşim bakacak ve bayramda gittiğimiz özel hastanede başka doktorlar nöbetçi olacak ve geçen gece gittim ağlayacaktım nerdeyse doktorun tavrı yüzünden şimdi ben ne yapayım risksiz olsun diye sezaryeni kabul edeyim mi yoksa akışına bırakıp normal doğumu bekleyeyim mi her gün saatlerce düşünüyorum artık nasıl olacak diye düşünmekten yoruldum.. akıl verin...:14: :14: :43: :44: :18::18:

Cnm bence kabul et.esinle birlikte o guzel duyguyu yasamalisiniz.sonrasinda kimse olmicak sen daha cok uzulursun.

10 kilo gitmez yaa herhalde...sırf o gün tartılacağım..bakalım eve geldiğimde kaç eksikle döneceğim...
Bencede gitmez cnm ben hayal kursrak mutlu olmaya çalışıyorum :37:
kızlar... eğer oğlum çarşambaya kadar gelmezse sezaryen ihtimalim var ne yapayım kabul edeyim mi tam günü dolmamış oluyor ama şöyle bi sıkıntı var eşimle ben memuruz ve burda yalnızız benim ailem yok zaten :14: :14: haftaya olmazsa büyük ihtimal bayrama olacak ve bayramda eşimin nöbetleri olacak ben tek olacam bana eşim bakacak ve bayramda gittiğimiz özel hastanede başka doktorlar nöbetçi olacak ve geçen gece gittim ağlayacaktım nerdeyse doktorun tavrı yüzünden şimdi ben ne yapayım risksiz olsun diye sezaryeni kabul edeyim mi yoksa akışına bırakıp normal doğumu bekleyeyim mi her gün saatlerce düşünüyorum artık nasıl olacak diye düşünmekten yoruldum.. akıl verin...:14: :14: :43: :44: :18::18:

Ben bayrdma denk gelecek dr olmayacak diye 38 de bile aldırmayı düşündüm cnm ben senin yetinde olsam sldırırım zaten 39 olmuşsun artık sorun olmaz bebişin içinde :)))

Ben geldim ben ama dogurmadim :27::27::27:

Sezeyde dogum yapmis ne guzell darisi basimiza insallah:16:

Doğum yapanlar kaç kilo eksikle eve döndünüz...

cnm 60 ile doğuma girdim evde geldiğimde 55 olmuştum bebiş 2.5 kilo doğdu eşi ile birlikte 4.5 5 kilo gitmiş anlayacağın senin paşa tosuncuktu biraz y anlış hatırlamıyosam maaşallah 4 kilo doğsa 2 falanda eşi olur 6- 7 kilon gider gibi geliyo cnm amannn boşverin ya emzirirken kalori çok yakılıyo abartılı yemediğiniz sürece kilolar gidityo kızlar bol su için tatlı yemek süt yapmıyo sadece öenmli olan suuuuu

Son düzenleme:
kızlar gençtürkcelli olan varmı aranızda markafoni 20 tl indirim veriyormuşda :D

cnm 60 ile doğuma girdim evde geldiğimde 55 olmuştum bebiş 2.5 kilo doğdu eşi ile birlikte 4.5 5 kilo gitmiş anlayacağın senin paşa tosuncuktu biraz y anlış hatırlamıyosam maaşallah 4 kilo doğsa 2 falanda eşi olur 6- 7 kilon gider gibi geliyo cnm amannn boşverin ya emzirirken kalori çok yakılıyo abartılı yemediğiniz sürece kilolar gidityo kızlar bol su için tatlı yemek süt yapmıyo sadece öenmli olan suuuuu
,

en son 4300dü şimdi ne kadar blmiyorum...doğana kadar sıpa 5 olacak herhalde...çünkü artık ben patlamaya geliyorum...

,

en son 4300dü şimdi ne kadar blmiyorum...doğana kadar sıpa 5 olacak herhalde...çünkü artık ben patlamaya geliyorum...

oy oy oyyy maşallah cnm ya ne yedin sen böle ne güzel beslemişsin kuzunu
hmm ozaman senin dahada çok gider 7 8 kiloyu gözden çıkar derim:)bide bağırsakların çalışması çok öenmli kayısı suyu mutlaka tüketin bağırsaklar düzenli çalıştıkçada kilo kaybı rahat oluyo

oy oy oyyy maşallah cnm ya ne yedin sen böle ne güzel beslemişsin kuzunu
hmm ozaman senin dahada çok gider 7 8 kiloyu gözden çıkar derim:)bide bağırsakların çalışması çok öenmli kayısı suyu mutlaka tüketin bağırsaklar düzenli çalıştıkçada kilo kaybı rahat oluyo

şu anda bağırsaklarda sıkıntı yok canım ama doğumdan sonra nasıl olur bilemem...

zamanda geçmiyor looricigim
evde de sıkılıyorum göbek kocaman oldu:1:
10 gün nasıl geçecek kız:1:

al benden de o kadar disariya yurumeye cikiyorum hava soguk montumun onu kapanmiyo acik tshirtler havada kaliyo ben deli oluyorum :37::37: kizz zulu belki 10 gunden fazla var :26::26:

al benden de o kadar disariya yurumeye cikiyorum hava soguk montumun onu kapanmiyo acik tshirtler havada kaliyo ben deli oluyorum :37::37: kizz zulu belki 10 gunden fazla var :26::26:

kız 10 dolarsa suni sancı isterim bekleyemem
ben:1:ahh dusun düşün bi hal oldum:37:

seninki tüm milllet hazır kıta beni beklesin, gelince herkesi bi arada görüm demiş annesi :) hayırlısıyla cnm inş. en kısa zamanda sende kucaklarsın yavruşunu seninki erkek miydi? erkekler gününü geçirir derler de ??

:) Ayy öyle diyor galiba ben de diyorum ki annesinin doğumgününde gelecek doğumgünü pastası olarak yerim onu 11 ekim de.. ama bugün günümüz dolunca bende de bir stress oldu bugüne odaklanmıştık çünkü evet canım erkek bizimki

şu anda bağırsaklarda sıkıntı yok canım ama doğumdan sonra nasıl olur bilemem...

MERHABA TATLLIMM OYY MAŞALLAH AZ KALMIŞŞ:nazar::nazar:
NORMAL DOĞUMMU???
RABBİM KAZASIZ BELASIZ SAĞLIKLI SIAHATLİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
BİZ BEŞ AYLIK OLDUK EN GÜZE GÜNLERİNİZ TADINI ÇIKARINN:27::27:

Back