- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Benimde çok merak ettiğim bir cevap :)))şöyle 10 kilo falan gitse 2 kilo faxlam kalıyor:)))37:
10 kilo gitmez yaa herhalde...sırf o gün tartılacağım..bakalım eve geldiğimde kaç eksikle döneceğim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde çok merak ettiğim bir cevap :)))şöyle 10 kilo falan gitse 2 kilo faxlam kalıyor:)))37:
kızlar... eğer oğlum çarşambaya kadar gelmezse sezaryen ihtimalim var ne yapayım kabul edeyim mi tam günü dolmamış oluyor ama şöyle bi sıkıntı var eşimle ben memuruz ve burda yalnızız benim ailem yok zaten haftaya olmazsa büyük ihtimal bayrama olacak ve bayramda eşimin nöbetleri olacak ben tek olacam bana eşim bakacak ve bayramda gittiğimiz özel hastanede başka doktorlar nöbetçi olacak ve geçen gece gittim ağlayacaktım nerdeyse doktorun tavrı yüzünden şimdi ben ne yapayım risksiz olsun diye sezaryeni kabul edeyim mi yoksa akışına bırakıp normal doğumu bekleyeyim mi her gün saatlerce düşünüyorum artık nasıl olacak diye düşünmekten yoruldum.. akıl verin... :44: :18::18:
Cnm bence kabul et.esinle birlikte o guzel duyguyu yasamalisiniz.sonrasinda kimse olmicak sen daha cok uzulursun.
Bencede gitmez cnm ben hayal kursrak mutlu olmaya çalışıyorum10 kilo gitmez yaa herhalde...sırf o gün tartılacağım..bakalım eve geldiğimde kaç eksikle döneceğim...
kızlar... eğer oğlum çarşambaya kadar gelmezse sezaryen ihtimalim var ne yapayım kabul edeyim mi tam günü dolmamış oluyor ama şöyle bi sıkıntı var eşimle ben memuruz ve burda yalnızız benim ailem yok zaten haftaya olmazsa büyük ihtimal bayrama olacak ve bayramda eşimin nöbetleri olacak ben tek olacam bana eşim bakacak ve bayramda gittiğimiz özel hastanede başka doktorlar nöbetçi olacak ve geçen gece gittim ağlayacaktım nerdeyse doktorun tavrı yüzünden şimdi ben ne yapayım risksiz olsun diye sezaryeni kabul edeyim mi yoksa akışına bırakıp normal doğumu bekleyeyim mi her gün saatlerce düşünüyorum artık nasıl olacak diye düşünmekten yoruldum.. akıl verin... :44: :18::18:
Ben geldim ben ama dogurmadim
Sezeyde dogum yapmis ne guzell darisi basimiza insallah
Doğum yapanlar kaç kilo eksikle eve döndünüz...
evet Cnm normal dogum yaptı sen nasılsın
ağrı falan var mı geliyor mu bebis
Ne guzel darisi basimiza zulumm valla kimi gorsem erkekler gec geliyo diyo iyice deli oluyorum agrim fln ara ara kasik agrim oluyo o kadar sende ne var ne yok?
,cnm 60 ile doğuma girdim evde geldiğimde 55 olmuştum bebiş 2.5 kilo doğdu eşi ile birlikte 4.5 5 kilo gitmiş anlayacağın senin paşa tosuncuktu biraz y anlış hatırlamıyosam maaşallah 4 kilo doğsa 2 falanda eşi olur 6- 7 kilon gider gibi geliyo cnm amannn boşverin ya emzirirken kalori çok yakılıyo abartılı yemediğiniz sürece kilolar gidityo kızlar bol su için tatlı yemek süt yapmıyo sadece öenmli olan suuuuu
amin canımbende neler olsun tatlım aynı
tas aynı hamam
,
en son 4300dü şimdi ne kadar blmiyorum...doğana kadar sıpa 5 olacak herhalde...çünkü artık ben patlamaya geliyorum...
Bencede gitmez cnm ben hayal kursrak mutlu olmaya çalışıyorum
aynen yaa
oy oy oyyy maşallah cnm ya ne yedin sen böle ne güzel beslemişsin kuzunu
hmm ozaman senin dahada çok gider 7 8 kiloyu gözden çıkar derim:)bide bağırsakların çalışması çok öenmli kayısı suyu mutlaka tüketin bağırsaklar düzenli çalıştıkçada kilo kaybı rahat oluyo
zamanda geçmiyor looricigim
evde de sıkılıyorum göbek kocaman oldu
10 gün nasıl geçecek kız
al benden de o kadar disariya yurumeye cikiyorum hava soguk montumun onu kapanmiyo acik tshirtler havada kaliyo ben deli oluyorum kizz zulu belki 10 gunden fazla var :26::26:
seninki tüm milllet hazır kıta beni beklesin, gelince herkesi bi arada görüm demiş annesi :) hayırlısıyla cnm inş. en kısa zamanda sende kucaklarsın yavruşunu seninki erkek miydi? erkekler gününü geçirir derler de ??
şu anda bağırsaklarda sıkıntı yok canım ama doğumdan sonra nasıl olur bilemem...