Bence de cok takmamak lazım. Bende aceleci değilim. Sadece islerimi halletmek konusunda sabırsız ve düşünceliydim. Bugun de cok sukur aklimdaki br kac ısı de halledince rahatladım.Kizlar ya kafaniza neden bu kadar çok takiyorsunuz benim 23 gününm var ama sanki daha uzunmuş gibi geliyor bence dusunukce stresin arttigini düşünüyorum beklemek cok zor hele böyle herkes dogururken insan imreniyor ama bence daha sakin olun tabi bu lafim gunu gecen arkadaslara degil
Ay cok guzel. Bende kendim yapayım dedim sma bu seker hamuru ısı benim kafamı karıştırdı. Onu yapmadan kurabiye yaparmıyim diye düşünüyorum. Bir de bu kurabiyeler ne kadar sure taze kalır? Kurabiyeleri neyin icine koydun sen canım? Küçük poşetleri nerden aldın?bebeğimin kurabiyelerini kendi ellerimle hazırladım çok zor değilmiş ama 3 gün uğraştırdı beni yine de :)Eki Görüntüle 823755 Eki Görüntüle 823756 Eki Görüntüle 823757
Hayırlı doğumlar olur insallah.Slm kızlar sürekli muhabbetlerinizi okuyorum kafam dağılıyor sayenizde... Cuma 7.30 hastaneye yatış bebeğime kavuşmama son 6 gün çok heyecanlıyım çok
Sayılı gun cabuk geçer.
Allah analı babalı büyütsün evladını canım.Kizlar ben dogum yaptim bugün haftamiz doldu. O kadar yogun bir haftaydi ki yazmak mümkün değildi . Tarif edilemez duygular içindeyim şuan mememde uyuyan sevimli sey dünyanın en güzel şeyi olsa gerek doğum hikayemi de yazarim bi ara.Henüz günu gelmeyen arkadaşlara hayirli dogumlar dliliyorum Allah yardimciniz olsun.
Normal dogum mu oldu canım. Yoksa gunun doldu diye sezaryene mı aldılar.