How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar ya kafaniza neden bu kadar çok takiyorsunuz benim 23 gününm var ama sanki daha uzunmuş gibi geliyor bence dusunukce stresin arttigini düşünüyorum beklemek cok zor hele böyle herkes dogururken insan imreniyor ama bence daha sakin olun tabi bu lafim gunu gecen arkadaslara degil
Bence de cok takmamak lazım. Bende aceleci değilim. Sadece islerimi halletmek konusunda sabırsız ve düşünceliydim. Bugun de cok sukur aklimdaki br kac ısı de halledince rahatladım.
bebeğimin kurabiyelerini kendi ellerimle hazırladım çok zor değilmiş ama 3 gün uğraştırdı beni yine de :)Eki Görüntüle 823755 Eki Görüntüle 823756 Eki Görüntüle 823757
Ay cok guzel. Bende kendim yapayım dedim sma bu seker hamuru ısı benim kafamı karıştırdı. Onu yapmadan kurabiye yaparmıyim diye düşünüyorum. Bir de bu kurabiyeler ne kadar sure taze kalır? Kurabiyeleri neyin icine koydun sen canım? Küçük poşetleri nerden aldın?
Slm kızlar sürekli muhabbetlerinizi okuyorum kafam dağılıyor sayenizde... Cuma 7.30 hastaneye yatış bebeğime kavuşmama son 6 gün çok heyecanlıyım çok :6::emir_bebek::52:
Hayırlı doğumlar olur insallah.
Sayılı gun cabuk geçer.
Kizlar ben dogum yaptim bugün haftamiz doldu. O kadar yogun bir haftaydi ki yazmak mümkün değildi . Tarif edilemez duygular içindeyim şuan mememde uyuyan sevimli sey dünyanın en güzel şeyi olsa gerek doğum hikayemi de yazarim bi ara.Henüz günu gelmeyen arkadaşlara hayirli dogumlar dliliyorum Allah yardimciniz olsun.
Allah analı babalı büyütsün evladını canım.
Normal dogum mu oldu canım. Yoksa gunun doldu diye sezaryene mı aldılar.

Kızlar napiyonuz? Bizde bugun eşimle mobilyaciya gittik sonunda.
Koltuk takımı ve yemek masası sandalye takımı aldık. Haftaya cumaya koltukları getirecekler insallah. Doğumumda o zaman denk gelirse koşuşturmaca olacak artık. Esimi ancak ikna edebildim bugun gitmeye.
Neyse artık hastane takın Allah'tan, ben hastsnedeyken gelirse mobilya bi sekilde annem babam birileri alır herhalde.
Bu arada kilodan bahsetmişsiniz kızlar ben toplam 19 kilo aldım :0)

hayırlı olsun cnm eşyalarınız

ayyyy en heyecanlı grup burası şu an :) doğuranlara gözünüz aydın doğuracaklarada allah kolaylık versin :) bende aralık sonu ocak başı inşallah :D:nazar:

cnm herkes doğuruyo ve buraya ugramıyorlar yaaa yalnız kaldık

Haklisin ugrayamiyoruz gunlerdir girip yazayim diye ugrasiyorum aklim hep burda ama oyle bir kosusturmaya düştüm ki anlatamam .Emzir,alt değiştir,tuvalete git,su ic e pnbnmzir,alt değiştir,tuvalete git,su ic emzir,alt değiştir,tuvalete git,su ic robota döndüm .Butun bunlari katlanabilir kilan sey yavrumun melegimin yüzünü seyretmek koklamak ...Darisi basiniza...

doğuma yakın iki akrabamı kaybettim az önce annem aradı yine ölüm haberi offfff herşey üst üste geliyor.bugün ölen kişi kuzenim babası oda hamile 4 aylık yıkılmıştır yanında da olamıyorum.gerçekten şu günleri atlatsam hayırlısıyla.:14:

Süper olmuş canım bende yapabilsem keşke:))))

Hayırlı oldun cnm be güzel kavuşmuşsun bebişine darısı bizeeee:)))

Bence de cok takmamak lazım. Bende aceleci değilim. Sadece islerimi halletmek konusunda sabırsız ve düşünceliydim. Bugun de cok sukur aklimdaki br kac ısı de halledince rahatladım.

Ay cok guzel. Bende kendim yapayım dedim sma bu seker hamuru ısı benim kafamı karıştırdı. Onu yapmadan kurabiye yaparmıyim diye düşünüyorum. Bir de bu kurabiyeler ne kadar sure taze kalır? Kurabiyeleri neyin icine koydun sen canım? Küçük poşetleri nerden aldın?

Sayılı gun cabuk geçer.

Teşekkür ederim kızlar, yapımı çok zevkliydi karşımda bebek varmış gibi severek yaptım. şeker hamuru düşünmüyorsan bonibonlu kurabiye de yapabilirsin ben bir de onu yapmayı düşünüyorum bu yaptıklarım hastane içindi 30 tane yaptım gerisini ayıcıklı yapmayı düşünüyorum saklamak için en ideali teneke kutulardır teneke kutularda 1-2 ay saklanabilir cam kavanozda olabilir ağzı iyi kapatılsın yeterki. şeker hamurunu hazır aldım eminönünden, küçük poşetleri de oradan bulabilirsiniz ama ben ambalaj satan bir dükkandan almıştım daha önce öğrencilerime yapmıştım okuma bayramında ordan artmıştı. tarif isterseniz verebilirim kızlar yapmak isteyenlere çok zor değil ve eğlenceli de kurabiyelerin tanesine 5 tl vermek istemedim imkanım olduğu halde bence çok pahalı satıyorlar

doğuma yakın iki akrabamı kaybettim az önce annem aradı yine ölüm haberi offfff herşey üst üste geliyor.bugün ölen kişi kuzenim babası oda hamile 4 aylık yıkılmıştır yanında da olamıyorum.gerçekten şu günleri atlatsam hayırlısıyla.:14:

basın sağolsun tatlım
inşallah bu günlerde
geçecek bebislerimize kavuşacağız:16:

yaa bende bayramları sevmez oldum çok kötü geçiyor zaten eşimin bayram tatili filan olmuyor evde oturmaktan sıkıntı basıyor insana :50::50:

hadi sağ salim kavuşmayı nasip etsin allah

mantar olabilir mi canım uçlarında beyzlık var mı yani pamukçuk gibi bende mantar sorunuyla boğuşuyorum malesef onlardan bende de oluyor:50::50: doktorunu ara sor da sana ilaç versin

bende mantar sorunuyla boğuşuyorum ama bende hiç öle şeyler olmadı. Baya yoğunlaşmış hatta geçen haftaki kontrolümde dr içini yıkamak zorunda kaldı. fitil ve kremlerle atlatmaya çalışıyorum. Sizdede şeker sorunu var mı? bende gebelik şekeride mevcut olduğundan dr şekere bağlı vücudun yaptığını söyledi :(

Kızlar nasılsınız benden sonra kımler doğurdu merak edıyorum hamılılıgımı 3gunde unuttum dıyebılırum dün hastaneden çıktık nebevim dondü emzırırken süt gelmedı mama yap uyumadı ağrım var gazımı cıkıcak derken gece şiş gözler sabah mı olmuş uyumadımkı sabah olsun...tek sıkıntım büyük tuvalete çıkamadım hala

Kizlar ben dogum yaptim bugün haftamiz doldu. O kadar yogun bir haftaydi ki yazmak mümkün değildi . Tarif edilemez duygular içindeyim şuan mememde uyuyan sevimli sey dünyanın en güzel şeyi olsa gerek doğum hikayemi de yazarim bi ara.Henüz günu gelmeyen arkadaşlara hayirli dogumlar dliliyorum Allah yardimciniz olsun.

cnm gözünaydın, darısı bizimde başımıza hayırlısıyla bekleyen tüm arkadaşlarımız kurtuluruz inş. en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz :)o mis kokuludan bi de bizim için kokla annesi :)

Cnm çok sevindim senin adına acaba normal doğum mu yaptın

ben en çok spor yapmayı ve gobeksiz halimi özledim:1:

kız serap ben yüzüstü yatamiyom :1:

Sayılı gun cabuk geçer.

Saolun arkadaslar darisi basiniza insallah.Malesef kordon oldugu icin spinal sezeyan oldum 28 eylul sabahi durun bebis uyurken dogum hikayemi yazmaya calisim topikte

Back