• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar nasılsınız benden sonra kımler doğurdu merak edıyorum hamılılıgımı 3gunde unuttum dıyebılırum dün hastaneden çıktık nebevim dondü emzırırken süt gelmedı mama yap uyumadı ağrım var gazımı cıkıcak derken gece şiş gözler sabah mı olmuş uyumadımkı sabah olsun...tek sıkıntım büyük tuvalete çıkamadım hala

kuzun kucağında ya canım en güzel duygu bu olsa gerek...

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55

maşallah :nazar: yaaaaaaaa 59 kişi doğurmuş :) geriye doğuracak kaç kişi kaldı ki:) kızlar listeyi eylülde doğuranlar ,ekimde doğuranlar diye ayırsak mı?

amin cnm.. ah o bebişler gelse dünyam değişecek.bahar gelicek içeme.:16:annem yokmu birşey diyo tabiki yok dedim herkez benden sabırsız sizinkilerde böyle mi?
benim ailem yok Cnm bir ablam var
dışarı çıkınca tsnimadiklarim soruyor
yalnızım yani
Kızlar nasılsınız benden sonra kımler doğurdu merak edıyorum hamılılıgımı 3gunde unuttum dıyebılırum dün hastaneden çıktık nebevim dondü emzırırken süt gelmedı mama yap uyumadı ağrım var gazımı cıkıcak derken gece şiş gözler sabah mı olmuş uyumadımkı sabah olsun...tek sıkıntım büyük tuvalete çıkamadım hala

sezincim hosgeldin elif nasıl
alistiniz birbirinize nasıl bir duygu

Merhaba kızlar günüm doldu ama hala tık yok bizde yarın babam ve kardeşim de geliyor herkes toplandı bizim eve beklemedeyiz ama hiç belirti yok :)

seninki tüm milllet hazır kıta beni beklesin, gelince herkesi bi arada görüm demiş annesi :) hayırlısıyla cnm inş. en kısa zamanda sende kucaklarsın yavruşunu seninki erkek miydi? erkekler gününü geçirir derler de ??

slm kızlarr naaapıyorsunuzzz..... bizim kaloriferler yapılmadı daha:47::47::47: gittik ufo aldık onla ısınıyoruz
bebiş malum perşembe günü geliyor
yansa bile ozamana yıkarken falan yakmak gerekecekk:16::16::16::16:

olsun cnm önlem almak herzaman iyidir. dediğin gibi banyo zamanlarında da gerekli olacak. maşallah sanada az kaldı sunacım senin doğum spinal mi epidural mi olacak?

Ayyy ne güzel :)) neler konuştuk burda şimdi kucağında elifin rabbim bizede basip etsin:)))

slm kızlar nasılsınız epeydir giremedim maşallah sayfalar almış başını girmiş, hızınıza yetişmek mümkün değil :)
bu arada epeyce arkadaşımızda bebişlerine kavuşmuşlar, gözleri aydın, darısı bekleyen bizlerin başına :)
bende de kv geldi dip köşe büyük temizlik yapıldı, ohh be insanın evinin temizlenmesi ne kadar güzelmiş, malum risklerim olduğumdan bişey yapamadığımdan kendime baya dert etmiştim allaha şükür temizlik bitti. haftasonu halıları da yıkamacıya vereceğim.
minişimin ve benim eksiklerim halen devam ediyor, bi aksilik olmazsa babası bugün yatağını alıyor :) eksiklerimizde inş. minişim gelene kadar tamamlarız.
zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyorsunuz yaa bende mi tuhaflık var :( bana hamilelik hiç bitmeyecek daha aylarım var gibi geliyor :) oğlumla biz böle iyiyiz ya :)

kızlar... eğer oğlum çarşambaya kadar gelmezse sezaryen ihtimalim var ne yapayım kabul edeyim mi tam günü dolmamış oluyor ama şöyle bi sıkıntı var eşimle ben memuruz ve burda yalnızız benim ailem yok zaten :14: :14: haftaya olmazsa büyük ihtimal bayrama olacak ve bayramda eşimin nöbetleri olacak ben tek olacam bana eşim bakacak ve bayramda gittiğimiz özel hastanede başka doktorlar nöbetçi olacak ve geçen gece gittim ağlayacaktım nerdeyse doktorun tavrı yüzünden şimdi ben ne yapayım risksiz olsun diye sezaryeni kabul edeyim mi yoksa akışına bırakıp normal doğumu bekleyeyim mi her gün saatlerce düşünüyorum artık nasıl olacak diye düşünmekten yoruldum.. akıl verin...:14: :14: :43: :44: :18::18:

Yatcem deyom yatameyom..kalkcem deyom kalkameyomm..benim halim buu suan..buarada pinokyo dogum hikayeni en yakin zamanda bekliyorum.cunku bende spinal aneztezi olucam.nasil oldu ne oldu anlatirsan cok sevinirim tatlim.

Back