- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
bende merak ediyorumçok çaba
gösterecek gibiyiz eski halime donemessem
çok üzülürüm
bu göbük dönmez herhalde eskiye...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende merak ediyorumçok çaba
gösterecek gibiyiz eski halime donemessem
çok üzülürüm
Kızlar nasılsınız benden sonra kımler doğurdu merak edıyorum hamılılıgımı 3gunde unuttum dıyebılırum dün hastaneden çıktık nebevim dondü emzırırken süt gelmedı mama yap uyumadı ağrım var gazımı cıkıcak derken gece şiş gözler sabah mı olmuş uyumadımkı sabah olsun...tek sıkıntım büyük tuvalete çıkamadım hala
doğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
cnm gözünaydın, darısı bizimde başımıza hayırlısıyla bekleyen tüm arkadaşlarımız kurtuluruz inş. en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz :)o mis kokuludan bi de bizim için kokla annesi :)
benim ailem yok Cnm bir ablam varamin cnm.. ah o bebişler gelse dünyam değişecek.bahar gelicek içeme.annem yokmu birşey diyo tabiki yok dedim herkez benden sabırsız sizinkilerde böyle mi?
Kızlar nasılsınız benden sonra kımler doğurdu merak edıyorum hamılılıgımı 3gunde unuttum dıyebılırum dün hastaneden çıktık nebevim dondü emzırırken süt gelmedı mama yap uyumadı ağrım var gazımı cıkıcak derken gece şiş gözler sabah mı olmuş uyumadımkı sabah olsun...tek sıkıntım büyük tuvalete çıkamadım hala
Merhaba kızlar günüm doldu ama hala tık yok bizde yarın babam ve kardeşim de geliyor herkes toplandı bizim eve beklemedeyiz ama hiç belirti yok :)
slm kızlarr naaapıyorsunuzzz..... bizim kaloriferler yapılmadı daha gittik ufo aldık onla ısınıyoruz
bebiş malum perşembe günü geliyor
yansa bile ozamana yıkarken falan yakmak gerekecekk
döner bence Cnmbu göbük dönmez herhalde eskiye...
maşallah yaaaaaaaa 59 kişi doğurmuş :) geriye doğuracak kaç kişi kaldı ki:) kızlar listeyi eylülde doğuranlar ,ekimde doğuranlar diye ayırsak mı?
benim ailem yok Cnm bir ablam var
dışarı çıkınca tsnimadiklarim soruyor
yalnızım yani
sezincim hosgeldin elif nasıl
alistiniz birbirinize nasıl bir duygu
bebeğimin kurabiyelerini kendi ellerimle hazırladım çok zor değilmiş ama 3 gün uğraştırdı beni yine de :)Eki Görüntüle 823755 Eki Görüntüle 823756 Eki Görüntüle 823757
döner bence Cnm
yapabilirsen yap tatlım
ailem yok derken ne demek istedin cnm :44:
Benimde çok merak ettiğim bir cevap :)))şöyle 10 kilo falan gitse 2 kilo faxlam kalıyor:)))37:Doğum yapanlar kaç kilo eksikle eve döndünüz...
şöyle tatlım birtek eşim bebisim ve ablacigim var
ve birde yigenim var başka kimse yok
şöyle tatlım birtek eşim bebisim ve ablacigim var
ve birde yigenim var başka kimse yok