• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:) belli olmaz cnm belkide dediğin gibi doğum günü pastan olabilir :) günü doluncada dahada sabırsız olur insan herhalde :) bizim zamanımız var daha bazen çooooook varmış gibi geliyor bazen çabuk gelsin diyom :) kafam karıştı :1::1::1::1::1:

Doğum günlerimiz aynı cnm seninle:))) aynı duygular içindeyim bi oldun diyorum bi beklesin diyorum bide venimki zayıf biraz:((((

:) belli olmaz cnm belkide dediğin gibi doğum günü pastan olabilir :) günü doluncada dahada sabırsız olur insan herhalde :) bizim zamanımız var daha bazen çooooook varmış gibi geliyor bazen çabuk gelsin diyom :) kafam karıştı :1::1::1::1::1:
Bi tarafta sabırsızlık bi tarafta hayırlısıyla gelsin her günüm böyle ikilemle geçiyor Allah bizlere sabır versin şu son günler çok zor geçiyor böyle..

Doğum günlerimiz aynı cnm seninle:))) aynı duygular içindeyim bi oldun diyorum bi beklesin diyorum bide venimki zayıf biraz:((((

seninki kaç kilo cnm? gerçi benimkinin şekerime bağlı tontişliği var biraz ama şeker işte iyi değil ki :(

bende onu çok merak ediyorum toplamda 11 kilo aldım perşembe günü gitmeden tartılacağım...ertesi gün dönüncede size günlük yazarım kaç kç gidio :34::34::34:

bende bendee yeye doymuyorum bu ara zulu ya:56::56::56::56:
kız bende bende doymuyom bi günüm
bi günümü tutmuyor bazen hiç yiyemiyor
bazen de yiyip doymuyok kızımla:1:
al bendende o kadar :) gerçi düzenli yemeyip, bide bugün saçma sapan şeyler yedim açımmmmmmmmmmmmmmmm :1::56::56::56::56:

ne yedin kız:ssz:

loori biz doguramaycik galiba :ssz:

kız bende bende doymuyom bi günüm
bi günümü tutmuyor bazen hiç yiyemiyor
bazen de yiyip doymuyok kızımla:1:

ne yedin kız:ssz:

loori biz doguramaycik galiba :ssz:

:) yediklerimi yazmıyım kıss canı çeken olur :) ama birazdan kalkıp börek pişircem galiba açımmmmmmmmmmm :) :56::56: bi eringenliğimden kurtulursam :1::1:

kizzzz dilekkk nerelerdesin yaa su telini yaptirmadin mi valla yok ya dogmaya fln niyeti yok :31::31: efem nasilll napiyo ozledim onu ya :16::16:

Yok canim malesef yaptirmadik türkiyeye gidip gelim öyle yaptiracagiz maalesef:31:ama aklim hep sende kuzu ya insallah sagsaglim dogursun gelsin artik egem ya :16:
Efem iyi teyzesi yaramazlikta sinir tanimiyor artik kerata:1:

Yok canim malesef yaptirmadik türkiyeye gidip gelim öyle yaptiracagiz maalesef:31:ama aklim hep sende kuzu ya insallah sagsaglim dogursun gelsin artik egem ya :16:
Efem iyi teyzesi yaramazlikta sinir tanimiyor artik kerata:1:

dua ette dogurayim artik cok sabirsiz acayip bisey oldum ciktim :52::52: insallah canim ya eee artik efem diger ay 1 yasinda oluyo yerim onu yerrrr:56::56::54:

Perşembe günü 2500 kiloydu cnm o kadar muz süt yiyip içip duruyorum ama :(((

burdaki çoğu arkadaş pekmez ile bebişine kilo aldırmıştı (benim şekerden dolayı yeme şansım olmadı),bide benim diyetisyen dr özellikle ceviz ,badem gibi kuruyemişler de kilo aldırdığını söylemişti, bi arkadaşımda son zamanlarına kadar pilav makarna hiç yememişti, son zamanlarda onları yiyerek kilo aldırmıştı bebişine belki bunlarda yardımcı olur sana, ama senin bebişte zayıf değilki cnm haftası ile uyumlu gidiyor. Canını sıkacak bi durum yok cnm benim :) bak aşağıda sana haftalık kilo alımlarını yazdım.

34.haftanın : 2200 (1680-2930)
35.haftanın : 2490 (1850-3200)
36.haftanın : 2700 (2080-3330)
37.haftanın : 2850 (2250-3500)
38.haftanın : 2950 (2500-3650)
39.haftanın : 3200 (2650-3800)
40.haftanın : 3350 (2770-3900)
42.haftanın : 3450 (2890-4050)

Back