How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet Cnm bende hep hafta sonu hasta olurum
bide tam bayrama geliyor doğum tarihimiz:1:

amin Cnm aramızda 1 gün car kin önce doğuracak bakalım

ne yapiyonuz millet burası yine çok durgun:17:
napıyosun zuluş ben baya iş yapıp geldim bir enerji var üstümde:1:
kışlık domates hazırladım yemek yaptım çamaşır topla as derken geri geldim buraya sen napıyosun:23::23:
Merhaba kızlar günüm doldu ama hala tık yok bizde yarın babam ve kardeşim de geliyor herkes toplandı bizim eve beklemedeyiz ama hiç belirti yok :)

oo o zaman senin hemen doğurman lazım yoksa bütün sabırsız gözlere tahammül etmek zorunda kalacaksın:31:

slm kızlarr naaapıyorsunuzzz..... bizim kaloriferler yapılmadı daha:47::47::47: gittik ufo aldık onla ısınıyoruz
bebiş malum perşembe günü geliyor
yansa bile ozamana yıkarken falan yakmak gerekecekk:16::16::16::16:
sen istanbulda değilmisin canım doğalgazlı değil mi eviniz
evet Cnm bende hep hafta sonu hasta olurum
bide tam bayrama geliyor doğum tarihimiz:1:

amin Cnm aramızda 1 gün car kin önce doğuracak bakalım

ne yapiyonuz millet burası yine çok durgun:17:[/QUOTE

doğumdan sonra buraya yazalım neler yaşadığımızı tecrübelerimizi :D

bir doğuralımda hayırlısıyla tabi yazarız

Kizlar ya kafaniza neden bu kadar çok takiyorsunuz benim 23 gününm var ama sanki daha uzunmuş gibi geliyor bence dusunukce stresin arttigini düşünüyorum beklemek cok zor hele böyle herkes dogururken insan imreniyor ama bence daha sakin olun tabi bu lafim gunu gecen arkadaslara degil

kesinlikle haklısın zizagcım ben bugünlerde beklemiyorum mesela bana bayram sonu olurmuş gibi geliyor gerçi doktorum bayramın 2.günü dedi ama bence bayram sonu hem o zaman doktor yok doğurup napim şimdi doğursam annemle halam gelecek bayram var diye gelseler de az kalırlar en fazla 1 hafta bence en uygunu bayram sonu:49::49:

napıyosun zuluş ben baya iş yapıp geldim bir enerji var üstümde:1:
kışlık domates hazırladım yemek yaptım çamaşır topla as derken geri geldim buraya sen napıyosun:23::23:

oo o zaman senin hemen doğurman lazım yoksa bütün sabırsız gözlere tahammül etmek zorunda kalacaksın:31:

ne yapayim tatlım hem yatağa hemde buraya yapistim
kaldım karnım sertlesiyor çok sıkıcı bir durum masallah
neler yapmışsın oyle:nazar::1:

sen istanbulda değilmisin canım doğalgazlı değil mi eviniz

cnm bizim sitekaloriferli doğlgazlı değil ben çorluda oturuyorum istanbul memleketim
doğru ya sen çorludaydım neyse kalorifer yanana kadar siz de ufo yakarsınız bebişe çorlu soğuk olur diye biliyorum
ne yapayim tatlım hem yatağa hemde buraya yapistim
kaldım karnım sertlesiyor çok sıkıcı bir durum masallah
neler yapmışsın oyle:nazar::1:

kasılmaktan nefret ediyorum o zaman karnım bir acayip oluyor çarpıntı da yapıyor nedense bende:31::31:
evet canım işlerimi halledeyim doğuma ve bayrama az kaldı dedim bugün mutfağın dolap örtülerini ve bir kaç dantelleri de yıkadım akşam ütülerim yarın da mutfak dolaplarını silerim geriye bir tek koltukların yastık kılıfları kalıyor onları daa pazartesi ya da salı yaparım artık:6::6::6:

Son düzenleme:
bebeğimin kurabiyelerini kendi ellerimle hazırladım çok zor değilmiş ama 3 gün uğraştırdı beni yine de :) $1374377_1386896478212407_1728456601_n.jpg $1374740_1386896474879074_1762960535_n.jpg $1383423_1386896451545743_364887792_n.jpg

kesinlikle haklısın zizagcım ben bugünlerde beklemiyorum mesela bana bayram sonu olurmuş gibi geliyor gerçi doktorum bayramın 2.günü dedi ama bence bayram sonu hem o zaman doktor yok doğurup napim şimdi doğursam annemle halam gelecek bayram var diye gelseler de az kalırlar en fazla 1 hafta bence en uygunu bayram sonu:49::49:

Bencede senin de 14 günün varşimdi gelsin diye dusunme bayrami geçirsin kuzun bide kurban bayrami milletin et telasi olacak :)
Biz daha dogum temizligini yapmadk halilar duvarda dayali bekliyor o yuzden oglum karnimda beklesin :)

kızlar benim vajinaamda tan yantarafında afedersiniz deliğin yanında hemen doğum kanalının oralarda sivilce gibi nokta nokta şeyler çıktı oturmıyorum ayakta yürüyemiyorum sürttükçe naapcam ben doğumda 4 gün sonra:26::26::26::26:

Slm kızlar sürekli muhabbetlerinizi okuyorum kafam dağılıyor sayenizde... Cuma 7.30 hastaneye yatış bebeğime kavuşmama son 6 gün çok heyecanlıyım çok :6::emir_bebek::52:

doğru ya sen çorludaydım neyse kalorifer yanana kadar siz de ufo yakarsınız bebişe çorlu soğuk olur diye biliyorum

kasılmaktan nefret ediyorum o zaman karnım bir acayip oluyor çarpıntı da yapıyor nedense bende:31::31:
evet canım işlerimi halledeyim doğuma ve bayrama az kaldı dedim bugün mutfağın dolap örtülerini ve bir kaç dantelleri de yıkadım akşam ütülerim yarın da mutfak dolaplarını silerim geriye bir tek koltukların yastık kılıfları kalıyor onları daa pazartesi ya da salı yaparım artık:6::6::6:

evet bari gerçek sancılar olsada bu kadar cekmesek
ben bebisin hemen gelmesini istiyorum hep yalnızım
şu an bile yalnızım bayramı da yalnız geçirmek istemiyorum:19:

bebeğimin kurabiyelerini kendi ellerimle hazırladım çok zor değilmiş ama 3 gün uğraştırdı beni yine de :)Eki Görüntüle 823755 Eki Görüntüle 823756 Eki Görüntüle 823757
çok hoşlar maşallah becerikliymişsin:nazar::nazar:
Bencede senin de 14 günün varşimdi gelsin diye dusunme bayrami geçirsin kuzun bide kurban bayrami milletin et telasi olacak :)
Biz daha dogum temizligini yapmadk halilar duvarda dayali bekliyor o yuzden oglum karnimda beklesin :)
ben yavaştan yapıyorum temizlik canım, aynen senin dediğin gibi annemler kurbanlık almış halamlar almış şimdi onlar bayramı geçirmeden gelmezler uzakta oturuyorlar zaten aynı şehirde deiğiliz o yüzden ben diyorum bayram sonu olsun rahat ederim

ewt cnm çok soğuk biz bugün uzun çizme kaşe mont giydikk o derece yani sen nerdeydin cnm:30::30::30::30:

ben de istanbudayım burada öyle çok soğuk biz doğalgazı açıyoruz 2-3 gündür soğuk oluyor

evet benim kasılmam olduğu zaman çarğıntım oluyor onun haricinde olmuyor

nurberra doğum yapalı çok oluyor canım o 37. haftadaydı sanırım doğum yaptığında

saol ya normal o zaman benimki..:34:
hııı ondan öyle yazdıı:1: takip edemiyorum o kadar hızlı ilerliyorkii:1:

evet bari gerçek sancılar olsada bu kadar cekmesek
ben bebisin hemen gelmesini istiyorum hep yalnızım
şu an bile yalnızım bayramı da yalnız geçirmek istemiyorum:19:
yaa bende bayramları sevmez oldum çok kötü geçiyor zaten eşimin bayram tatili filan olmuyor evde oturmaktan sıkıntı basıyor insana :50::50:
Slm kızlar sürekli muhabbetlerinizi okuyorum kafam dağılıyor sayenizde... Cuma 7.30 hastaneye yatış bebeğime kavuşmama son 6 gün çok heyecanlıyım çok :6::emir_bebek::52:
hadi sağ salim kavuşmayı nasip etsin allah
kızlar benim vajinaamda tan yantarafında afedersiniz deliğin yanında hemen doğum kanalının oralarda sivilce gibi nokta nokta şeyler çıktı oturmıyorum ayakta yürüyemiyorum sürttükçe naapcam ben doğumda 4 gün sonra:26::26::26::26:
mantar olabilir mi canım uçlarında beyzlık var mı yani pamukçuk gibi bende mantar sorunuyla boğuşuyorum malesef onlardan bende de oluyor:50::50: doktorunu ara sor da sana ilaç versin

Evet CNm hepimiz bekler olduk seninde
1 günün kalmış:18::18:

Anlıyorum CNm bende belirti vardı
Ama hiç birşey çıkmadı kız benimde
Doğurma hevesim kaçtı:1:

evet bir gün kaldı keşke hamilelik takvimiyle birebir aynı olsa doğum zamanımız en azından ne zman doğuracağımı bilirim..hayırlısı olsun artık bekleyeceğiz vardır zamanı elbet kavuşuruz bu sıkılmalarımız da tatlı bi sonla biter:16::16:

Back