How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya kızlar sizde de çarpıntı oluyor mu:18: özellikle dün gece yattım kasıklarıma belime hafiften ağrı girdi kalbim sanki ağzıma gelecek gibi hissettim nefes alamamdım resmen ama sonra geçti hatta acaba doğum belirtisimi dedim ağrıların ağırlaşmasını beklerken uyumuşum:9::9: çarpıntı normal mi sizce arada oluyordu ama dün geceden sonra kafama çok takıldı :18:

bende olmuyo vcanım bılmem olabılır benmkı psıkolojık oluyo korkunca panık yapınca oluyo sennde bıtmıs gunler beklıyn benm gıbı

bebişler gelse de geçse şu sıkıntımız..:16:
Evet CNm hepimiz bekler olduk seninde
1 günün kalmış:18::18:

bende aynıyım lavaboya cıkınca acaba suyummu geldı dıyorum ne sancı ne nısan ne suu 9 ayı doldurduk artık sanırım benım 10 gun kaldı so gun ıcındeyım sancı su hepsı bırden gelecek galıba yanı umarım oyle olur bu kadar bekledıkten sonra sezeryan olmak ıstemem

zullumm dogumdan gectımm belırtıde yok sınırlerım bozuluyor bugun alttan muayene de umudum vardı ama kapalı dedı bende hayal etmsıtım acıklık 3-4 cm dese ne guzel olur dedım ama yokk nerdee:19::19:

Anlıyorum CNm bende belirti vardı
Ama hiç birşey çıkmadı kız benimde
Doğurma hevesim kaçtı:1:

bende aynıyım lavaboya cıkınca acaba suyummu geldı dıyorum ne sancı ne nısan ne suu 9 ayı doldurduk artık sanırım benım 10 gun kaldı so gun ıcındeyım sancı su hepsı bırden gelecek galıba yanı umarım oyle olur bu kadar bekledıkten sonra sezeryan olmak ıstemem

zullumm dogumdan gectımm belırtıde yok sınırlerım bozuluyor bugun alttan muayene de umudum vardı ama kapalı dedı bende hayal etmsıtım acıklık 3-4 cm dese ne guzel olur dedım ama yokk nerdee:19::19:
benm dok hıc alttn muayene etmedı bılmymkı acıklık varmı yokmu ılk dogum normal dıye mı acaba bılmym

Evet CNm hepimiz bekler olduk seninde
1 günün kalmış:18::18:

Anlıyorum CNm bende belirti vardı
Ama hiç birşey çıkmadı kız benimde
Doğurma hevesim kaçtı:1:

ahahhayyy aynen bende de al okadar canımmm bende de ne heves kaldı ne ıstekk o dogmak ısteyıncede ben dogurmayacam sıpayııı:52::52:

zuluuuuuuuu benddee cok sıkılıyrm napcam ya ben sancı gelsn dıye bakıym ama yok pazartesıye kadar dogdu dogdu yoksa dok karar vercz dedı ama önemlısı umudum yok artk ya allahım hayırlısı neyse o olsn
canım o gün jasemine de dedim acaba halay horon allah ne verdiyse oynasak mı o zaman doğar mı ki :23:
selam kızlar nasılsınız??ben artık fazla gıremıyorum ama takıp edıyrum dogum yapan arkadaslarımız hayırlı olsun benım oglumun dogmaya hıc nıyetı yok gıbı 38+3 sancı agrı hıc yok bugunde alttan muayene yapıldı rahım agzı kapalı dedı :18::18:ıyıce dogumdan sogudum walla sezeryana dogru gıdıyomusum gıbı hıssedıyrum :18::18:

canım neden stres yapıyosun ki kimi doğumdan günler önce yalancı sancılar çekermiş kimi de doğuracağı vakit sancı çekermiş sadece seninki de belki öyledir senle doğum tarihlerimiz aynı benimki de 16sı dedi doktorum ama bakalım günü geçer mi yoksa önce filan mı olur bilemem de keşke bayram tatili girmeden doğursak

canım o gün jasemine de dedim acaba halay horon allah ne verdiyse oynasak mı o zaman doğar mı ki :23:

canım neden stres yapıyosun ki kimi doğumdan günler önce yalancı sancılar çekermiş kimi de doğuracağı vakit sancı çekermiş sadece seninki de belki öyledir senle doğum tarihlerimiz aynı benimki de 16sı dedi doktorum ama bakalım günü geçer mi yoksa önce filan mı olur bilemem de keşke bayram tatili girmeden doğursak

süreklı hareket içindeym doguraym dıye yuruym daha napaym

benm dok hıc alttn muayene etmedı bılmymkı acıklık varmı yokmu ılk dogum normal dıye mı acaba bılmym

salı gunu olucaktı bende canım 38de yapılıyomus galıba agrın varmı dedı yok dedım ozaman cumartesı yapalım dedı ebe yaptı benımkınıde benım kont haftada 2 kezz

salı gunu olucaktı bende canım 38de yapılıyomus galıba agrın varmı dedı yok dedım ozaman cumartesı yapalım dedı ebe yaptı benımkınıde benım kont haftada 2 kezz

benm bıttı canım 40 dok gerekmedıkce yapmıyomus benm ıkıncı dogum ıılkı normal onun ıçın yapmadı galıba gunlerm doldugu için benmde 2 gunde bır pazartesıye kadar bekleyelım ona göre karar vercz dedı

hayırlı haberlerle dön canım inşallah:3:

lilypedcim ben geldim..bebişim sağlıklı maşallah 3600 olmuş 3800 doğar bu kız dedi kafa çapına baktı bana çatı muaynesi yaptı senin çatından geçmez dedi hırpalanırsın dedi . baya uzun uzun konuştuk ben sonuna kadar bekledim normal istiyordum ama kısmet değlmiş kızım okadar tombiş ki sezeryanı kabul etmekten başka çarem kalmadı riskliymiş:(yinede son kez suyuma bakıcak sonra gün kararlaştırcaz inşallah kısmetse bu perşembeye kadar beklemedeyim bakalım hayrılsı sende ne var ne yok canım bana haber ver dualarım seninle ve tüm hamiş arkadaşlarımla görüşmek üzere lilypedcim:)

Kız dr söyle doğurt beni diye:17:
Ben olsam dayanamam:1:korktum
Şimdi ya bende 41.haftaya kadar
Dogurmassam:44::37:

valla bende 38 39da beklıydm ama yok olmadı butun hevesm kactı süreklı tetıkteym ama yk dun bıraz adet agrısı gıbı hafıf sancılr vardı bugunde öyle hafıf ama onlar sancı degıldr zannetmıym bugişle sezaryana grcem galıba

ben çıkar kızlar evde işler beni bekler malesef gidip onları halledeyim sonra kocacım gelmeden fırsat bulursam yine uğrarım kendinize ve bebişlere cici bakın:54::16:

valla bende 38 39da beklıydm ama yok olmadı butun hevesm kactı süreklı tetıkteym ama yk dun bıraz adet agrısı gıbı hafıf sancılr vardı bugunde öyle hafıf ama onlar sancı degıldr zannetmıym bugişle sezaryana grcem galıba

CNm orası hiç belli olmaz sancıda olabilir
Umudunu kaybetme hem ilki normal olmuş
Ikincisini de yapabilirsin :34:

selam kızlar nasılsınız??ben artık fazla gıremıyorum ama takıp edıyrum dogum yapan arkadaslarımız hayırlı olsun benım oglumun dogmaya hıc nıyetı yok gıbı 38+3 sancı agrı hıc yok bugunde alttan muayene yapıldı rahım agzı kapalı dedı :18::18:ıyıce dogumdan sogudum walla sezeryana dogru gıdıyomusum gıbı hıssedıyrum :18::18:
Daha vakit var canım 40i dolduranlar var:) belki gelir o zamana kadar.
:16: kizlar cok mutluyum :)
Minisim 3200g, suyu gaaayet guzel, gelisimi guzel.
Catim normal dogum icin musait veee en onemlisi doktorum bayramda istanbulda, sorun yok gelirim dedi.
Ama dogumu bugun yarin beklemiyorum cuma gunu goruselim dedi...:16:
Hadi bakalım :) ne guzel.
40 olduk canım şükürde cok sıkıldk artk ya gelmıyo bu bebişler pazartesıye kadar müddetr verdı dok sonra karar vercz dedı napcm bılmym ya sunı sancıdan sezaryndanda korkuym
Suni sancı beni de düşündürüyor. Hayırlısı olsun artık.
Kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.. Kısmetse 7 ekim pazartesi bende oğluma kavuşuyorum.. Rabbim kavuştursun meleklerimize..
Hayırlı doğumlar olsun insallah.
selam annişler nasılsınız biz iyiyiz kızımla dün doğurucamı sandım ama şimdi geçti:1: gece düzenli aralıklarla gelen sancım vardı 12de 3e kadar devam etti sonra kesilince uyumuşum anca uyandım geldim sizde ne var ne yok

Cok sık degil miydi canım. O yüzden mu Dr'a gitmedin. Bende düzenli aralıklarla sancı gelse kocam hastaneye götürür herhalde beni hemen :)

ben çıkar kızlar evde işler beni bekler malesef gidip onları halledeyim sonra kocacım gelmeden fırsat bulursam yine uğrarım kendinize ve bebişlere cici bakın:54::16:

Görüşürüz CNm sende kendine iyi bak:17:

Back