How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Olmaz mı kuzu!.. :)))
Gecen temmuz ayında doğum yapan arkadaşım sırf bu yüzden psikolojik destek almaya başladı. Herkeslerden sakınıyor bebeğini. Yine nisanda doğuran arkadaşım kayınvalidesini küstürdü bebeği öpüyor diye. Ve ben şu an valimize bir sürü maske koydum. Aksıran öksüren biri densizlik edip gelirse taktırıcam. Bebeciklerimiz henüz savunmasız biraz kendilerini toparlasınlar ondan sonra tanışsınlar mikroplarla, virüslerle..

aynen cnm yaaa düşünmekten çıldırıcam.düşünürken düşünürken bir bakıyorum kendime resmen yaşıyorum sanki gelsede artık düşünmekten kurtulsam.hem doğumu düşün hem bunları yoruldum :44:

Daha vakit var canım 40i dolduranlar var:) belki gelir o zamana kadar.

Hadi bakalım :) ne guzel.

Suni sancı beni de düşündürüyor. Hayırlısı olsun artık.

Hayırlı doğumlar olsun insallah.

Cok sık degil miydi canım. O yüzden mu Dr'a gitmedin. Bende düzenli aralıklarla sancı gelse kocam hastaneye götürür herhalde beni hemen :)

evet çok sık değildi ama sıklaşıyordu akşamdan 12ye kadar saat başı sonra 40 dakikada bir sonra da yarım saatte bir gelmeye başladı kocama söylemedim uyuyodu sıklaşırsa giderim dedim eğer sancıysa da evde çekeyim dedim haberi olsaydı hemen götürürdü huyunu bildiğimden söylemedim iyikide söylememişim birşeycik yok şimdi:49::49:

evet çok sık değildi ama sıklaşıyordu akşamdan 12ye kadar saat başı sonra 40 dakikada bir sonra da yarım saatte bir gelmeye başladı kocama söylemedim uyuyodu sıklaşırsa giderim dedim eğer sancıysa da evde çekeyim dedim haberi olsaydı hemen götürürdü huyunu bildiğimden söylemedim iyikide söylememişim birşeycik yok şimdi:49::49:

ne güzel en azından sancılanman bile heran gelebilcek olduğunu gösteriyor.bende tık yok offffff.ayrıca benim eşimde olmaz evde hemen gideriz diyor bende evde çekmek istiyorum.bizz doğurucz ama onlar dokuz doğuracak sanırım :D

ben ilk gördüğümde ağlarım.şimdiden düşününce bile sevinçten ağlıyorum :D zaten son zamanlarda çok duygusal oldum.eşimede diyorum iki kişi çıkıcaz bu evden 3 kişi olucaz.süperrrrrrrrrrr :16::46:

Ayy ben kime benzediğini çok merak ediyorum
Mis kokusunu içime çekmek istiyorum:17:

eğer gelmezse napıcaz kızlar ben suni sancıdan sanki daha da korkuyorum o çok berbatmış birden verildiği için.ebe dedi kendi sancın olursa son 2 saat şiddetli olucak gerisi normal dedi.ama suni sancı hızlandırıldığı için daha da yorabilir bizleri.allah hepimizi bir avazda kurtarsın :24:

eğer gelmezse napıcaz kızlar ben suni sancıdan sanki daha da korkuyorum o çok berbatmış birden verildiği için.ebe dedi kendi sancın olursa son 2 saat şiddetli olucak gerisi normal dedi.ama suni sancı hızlandırıldığı için daha da yorabilir bizleri.allah hepimizi bir avazda kurtarsın :24:

Bence korkacak birşey yok tatlım
Sonuçta bir gün çekecek sonrası
Çooook güzel olacak:16::16:

ne güzel en azından sancılanman bile heran gelebilcek olduğunu gösteriyor.bende tık yok offffff.ayrıca benim eşimde olmaz evde hemen gideriz diyor bende evde çekmek istiyorum.bizz doğurucz ama onlar dokuz doğuracak sanırım :D

canım sancılar 20 dakikada bire düşmediği sürece söyleme sende evde dayabildiğin kadar dayan zaten doktorlarda evde sancı çekmenin daha rahat olduuğunu söylüyor :31::31:

valla bende tam ondan korkym bu gidişle benm ya sunı sancı ya sezaryn kızlar bıde ben kızmda doguma gıderken cemen otu içmiştm dogumu kolaylastrıyo netten arastırın bundada aldım

Canım çok teşekkürler. Benim de kilotlar milkway marka idi. Benim kilom en son 80 idi. L beden aldım gayet rahat oldu. Kilotlar çok geniş zaten. Ne olursa olsun büyük gelecek ve öyle olması normal. Pedler konunca büyük ve rahat olması lazım.

Bebeğe gereksiz dediklerim misal atlet gibi iç zıbınlar almıştım. Çok kullanışsız çıktı. Aldıgım tüm yeni doğan setleri büyük geldi.
Çok fazla düğmeli çıtçıtlı şeyler kullanışsınz oluyor. Sadece içine giymeye kısa kollu kısa paçalı body ve üzerne giymeye uzun kol uzun paçalı, patikli bodyler yeterli. Bu bodylerde genelde kendinden eldiven de oluyor. Onlar çok şahane. Çünkü ne çorap ne eldiven durmuyor yerinde.
Bebek için bez, yenidoğan mendilleri var sadece ıslak sulu gibi. Onlar güzel. Unibaby markası. Başka anımda emzik biberon vs götürmüştüm hiç kullanılmadı.
Silikon göğüs ucu da yumuşak bişey, göğüs üstüne koyuyosun, meme başını ona geçiriyoruz..üstünde delikleri de var, oradan süt geçiyor bebeğe, sadece memeyi koruyor. Ebebekte filan var. Avent'in aldım ben, 18tl filandı sanırım. İstediğini sor, mesaj da atabilirsin.

canım cevapların için çok teşekkür ederim eğer aklıma gelirse yine soru bombardımanına tutarım seni :9::9::9:

Back