How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar nasılsınız??ben artık fazla gıremıyorum ama takıp edıyrum dogum yapan arkadaslarımız hayırlı olsun benım oglumun dogmaya hıc nıyetı yok gıbı 38+3 sancı agrı hıc yok bugunde alttan muayene yapıldı rahım agzı kapalı dedı :18::18:ıyıce dogumdan sogudum walla sezeryana dogru gıdıyomusum gıbı hıssedıyrum :18::18:

selam kızlar nasılsınız??ben artık fazla gıremıyorum ama takıp edıyrum dogum yapan arkadaslarımız hayırlı olsun benım oglumun dogmaya hıc nıyetı yok gıbı 38+3 sancı agrı hıc yok bugunde alttan muayene yapıldı rahım agzı kapalı dedı :18::18:ıyıce dogumdan sogudum walla sezeryana dogru gıdıyomusum gıbı hıssedıyrum :18::18:
kuzum ya bende aynı durumdayım. Çarşamba günü doktorum nst sonuçlarına göre ya çarşamba gelirsin yine ya da cuma dedi. haftada bir olan kontrolü 10 güne felan yaydı. benimde içime oturdu tabi. Habire nişan, ağrı, sancı, su kontrolü yapıyorum. Psikolojik olarak kendimi kötü hissettim vakti geçicek sanırım.

Biraz bekle CNm olumlu düşün bir
Bakmışsın doğuruvermişsin
:1:

kuzum ya bende aynı durumdayım. Çarşamba günü doktorum nst sonuçlarına göre ya çarşamba gelirsin yine ya da cuma dedi. haftada bir olan kontrolü 10 güne felan yaydı. benimde içime oturdu tabi. Habire nişan, ağrı, sancı, su kontrolü yapıyorum. Psikolojik olarak kendimi kötü hissettim vakti geçicek sanırım.

Kız doğuran kim olacağı belli olmuyor:1:
Yıpratma kendini tatlım aniden çıkar gelir
Zamanı hiç belli olmaz bir günde neler olur
Neler umutsuzldnmak yok:20:

Kizlar, Ben bu satirlari yazarken siz misil misil uyuyosunuzdur :) ben ise dünyanın en güzel manzarasına bakiyorum...
2:30 da normal doğum yaptım ayrintilar gelecek :)

cnm çok şükür atlattın sende sağlıkla büyüsün o eşsiz manzara Rabbim gözlerimizin önünden ayırmasın bu güzellikleri inş

Günaydın kıxlar yine doğuranlar olmuş:))))hepinizede hayırlı olsun bebişletinizi sağlıkla büyütn:)))) bizde doğuralım artık doğuranları görünce biran önce olsun istiyorum:))))

:16: kizlar cok mutluyum :)
Minisim 3200g, suyu gaaayet guzel, gelisimi guzel.
Catim normal dogum icin musait veee en onemlisi doktorum bayramda istanbulda, sorun yok gelirim dedi.
Ama dogumu bugun yarin beklemiyorum cuma gunu goruselim dedi...:16:

bekleyen arkdaşlarım Allah yardımcınız olsun kolaycacık doğumlar yaparsınız inş sıkıntınızı anlıyorum 36dan sonra insan artık doğsa diyoki sizler 40 oldunuz maaşalalh çoğunuz ama ne güzelki bebişler en güzel yerde gelişimlerini tamamladılar çok şükürr

bekleyen arkdaşlarım Allah yardımcınız olsun kolaycacık doğumlar yaparsınız inş sıkıntınızı anlıyorum 36dan sonra insan artık doğsa diyoki sizler 40 oldunuz maaşalalh çoğunuz ama ne güzelki bebişler en güzel yerde gelişimlerini tamamladılar çok şükürr

40 olduk canım şükürde cok sıkıldk artk ya gelmıyo bu bebişler pazartesıye kadar müddetr verdı dok sonra karar vercz dedı napcm bılmym ya sunı sancıdan sezaryndanda korkuym

Kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.. Kısmetse 7 ekim pazartesi bende oğluma kavuşuyorum.. Rabbim kavuştursun meleklerimize..

ya kızlar sizde de çarpıntı oluyor mu:18: özellikle dün gece yattım kasıklarıma belime hafiften ağrı girdi kalbim sanki ağzıma gelecek gibi hissettim nefes alamamdım resmen ama sonra geçti hatta acaba doğum belirtisimi dedim ağrıların ağırlaşmasını beklerken uyumuşum:9::9: çarpıntı normal mi sizce arada oluyordu ama dün geceden sonra kafama çok takıldı :18:

İnşallah canım hepimiz için geçerli bu, sende 40 görünüyorsun:49:

selam annişler nasılsınız biz iyiyiz kızımla dün doğurucamı sandım ama şimdi geçti:1: gece düzenli aralıklarla gelen sancım vardı 12de 3e kadar devam etti sonra kesilince uyumuşum anca uyandım geldim sizde ne var ne yok

ya kızlar sizde de çarpıntı oluyor mu:18: özellikle dün gece yattım kasıklarıma belime hafiften ağrı girdi kalbim sanki ağzıma gelecek gibi hissettim nefes alamamdım resmen ama sonra geçti hatta acaba doğum belirtisimi dedim ağrıların ağırlaşmasını beklerken uyumuşum:9::9: çarpıntı normal mi sizce arada oluyordu ama dün geceden sonra kafama çok takıldı :18:
evet benim kasılmam olduğu zaman çarğıntım oluyor onun haricinde olmuyor
İnşallah canım hepimiz için geçerli bu, sende 40 görünüyorsun:49:

nurberra doğum yapalı çok oluyor canım o 37. haftadaydı sanırım doğum yaptığında

bende aynıyım lavaboya cıkınca acaba suyummu geldı dıyorum ne sancı ne nısan ne suu 9 ayı doldurduk artık sanırım benım 10 gun kaldı so gun ıcındeyım sancı su hepsı bırden gelecek galıba yanı umarım oyle olur bu kadar bekledıkten sonra sezeryan olmak ıstemem

Biraz bekle CNm olumlu düşün bir
Bakmışsın doğuruvermişsin
:1:

zullumm dogumdan gectımm belırtıde yok sınırlerım bozuluyor bugun alttan muayene de umudum vardı ama kapalı dedı bende hayal etmsıtım acıklık 3-4 cm dese ne guzel olur dedım ama yokk nerdee:19::19:

Back