How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlaaarrr kimlerr varrr. Saniiriiim benim yavastan sancim varr. Ama bilemiyoruum esimi uyamdirsam mi yoksa biraz daha durup sabahimi beklesem. 7 dkkya 5 dkkya bir geliyo ama az az yani belimden hafiff vuruyoo 30 saniue gibi geciyo. Ama hafif oldugundan hastaneye gitmek icin erken mi diyorum. Yoksa hafif degilde olmasi gereken bu mu onuda bilemiyorum.. bide surekli tuwaletim geliyo;)

Kizlar, Ben bu satirlari yazarken siz misil misil uyuyosunuzdur :) ben ise dünyanın en güzel manzarasına bakiyorum...
2:30 da normal doğum yaptım ayrintilar gelecek :)

Kizlaaarrr kimlerr varrr. Saniiriiim benim yavastan sancim varr. Ama bilemiyoruum esimi uyamdirsam mi yoksa biraz daha durup sabahimi beklesem. 7 dkkya 5 dkkya bir geliyo ama az az yani belimden hafiff vuruyoo 30 saniue gibi geciyo. Ama hafif oldugundan hastaneye gitmek icin erken mi diyorum. Yoksa hafif degilde olmasi gereken bu mu onuda bilemiyorum.. bide surekli tuwaletim geliyo;)

Cnm acaba nasıl oldun
uğrarsan haberdar et bizleri:1::38:

kizlar gunaydin ben 36+3 gunluk hamileyim butun gece karnim sanki adet olacakmisim gibi agridi bunlar normalmi bilemedim yoksa yalanci sanci dedikleri bumu.

günaydın kızlar inşallah iyisiniz dir. biz çok şükür iyiyiz teyzeleri oğlusm artık çok güzel emiyo (hatta her dk nerdeyşe kucakta ) o yüzden pek giremiyorm darısı hepinizin başına inşallah gerçekten cennet kokusu dedikleri bu olsa gerek o kadar huzur veriyo ki insana :) doğum yapan annişler sizleride tebrik ediyorum

Kizlar, Ben bu satirlari yazarken siz misil misil uyuyosunuzdur :) ben ise dünyanın en güzel manzarasına bakiyorum...
canımmmm gözünaydınnn Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::16:
Aramızda bir gün fark vardı seninle, inşallah benimkide hayırlısıyla en kısa zamanda gelir. Gözlerim doldu yine :14: Bizim yerimize de kokla emi :)
Ayrıntıları da heyecanla bekliyorum :)

günaydın kızlar inşallah iyisiniz dir. biz çok şükür iyiyiz teyzeleri oğlusm artık çok güzel emiyo (hatta her dk nerdeyşe kucakta ) o yüzden pek giremiyorm darısı hepinizin başına inşallah gerçekten cennet kokusu dedikleri bu olsa gerek o kadar huzur veriyo ki insana :) doğum yapan annişler sizleride tebrik ediyorum
günaydın cnm, maşallah oğluşaa :nazar::nazar::nazar: Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin inşallah.. Nasıl güzel kokuyodur şimdi.. :16:

kizlar gunaydin ben 36+3 gunluk hamileyim butun gece karnim sanki adet olacakmisim gibi agridi bunlar normalmi bilemedim yoksa yalanci sanci dedikleri bumu.
Canım eğer düzensizse yalancı sancılardır. Benim geçen haftalarda o sancılar düzenli gelmeye bile başlamıştı ama 14 saat sonrasında durdu.

Girer girmez doğum haberlerine dalmışım ya..
Günaydın kızlar :49:

Gunaydin tum anneciklere.dogum yapanlar gozunuz aydin diyor.henuz yapmamis olanlara da en yakin zamanda kavustursun Allah im insallah.az kaldi kizlar sona geliyoruzz.bizde safak sayiyoruz artik.bugunu saymazsak 6 gunumuz kaldi kavusmamiza.saglicakla kavusuruz insallah bebislerimize..

Gunaydin tum anneciklere.dogum yapanlar gozunuz aydin diyor.henuz yapmamis olanlara da en yakin zamanda kavustursun Allah im insallah.az kaldi kizlar sona geliyoruzz.bizde safak sayiyoruz artik.bugunu saymazsak 6 gunumuz kaldi kavusmamiza.saglicakla kavusuruz insallah bebislerimize..
amin canım, Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun inşallah hepimizi.. :)

Sen mı istedin sezeryani canım. Kac haftaliksin sen. .

Yok hayatım ben istemedim,benim bi dış gebelikten dolayı ameliyatım var tüpümün biri alındı.sonra tek tüple bebeğim olmaz diye korkarken hamile kaldım.oğlum 42 hafta oldu doğmadı normal doğurabilirsin dedi doktorum hiç açılma sancı yokken suni sancı verdi 12 saat ağrı çektim ama maalesef birbuçuk santim açıldı.ertesi gün sezeryana aldı.ilki sezeryan olduğu uçin buda öyle olacakmış.ben şu an 38+2 deyim,aslında 10 ekim istiyodum kendi doğum günüm çünkü,ama doktor 7 ekim dedi:31: yapcak bişey yok

Son düzenleme:
Cnm cok sevindim gozun aydin RABBİM bagislasin normal dogum nasil gecti? Musayit oldugunda yazarsin.Diger dogum yapan arkadaslarinda gözü aydın darısı başımıza insallah saglicakla

kızlar bir yandan bebeğimi doğurmak onu görmek istiyorum ama sorunum var.başkalarınla paylaşamıcam sanırım.hep aklımda o öperse bu mıncıklarsa daha ufacık olucak nasıl yapıcam öpme desem darılırsa.anneme söyledim öptürmem daha ufacık dedim eşimde asla öptürmem diyor kuşlanınca ele avuca gelince öpülür bebek diyor annemde olmaz öyle şey kimseye öpme diyemem sende deme sakın diyor.offff derdim büyük doğdam çok bunlarıda düşünür oldum.hele bazı gıcık olduğum kişiler var ama naparsın tanıdık olduğu zaman işte.offffffff delirecem.güzel dille nasıl söylenirki bu.ben öpmeye bile kıyamıcam başkalarına nasıl öptürücem.kızlar sizde böyle şeyler düşünen varmı.benim gibi olan.yada çok mu pipirik yapıyorum.ama gacı çeken benim o benim bebeğim tabiki istediğim gibi olsun istiyorum.ya da öperlerse söylerim yaa güzel dille napim eşimde istemiyor ben görürsem söylerim diyor.anne olacak biri olarak bunları düşünmek doğal mı sizce.yada siz naparsınız yada nasıl düşünüyorsnz?yardımcı olun ltfen.napmam gerek :53::52::50::44:

Olmaz mı kuzu!.. :)))
Gecen temmuz ayında doğum yapan arkadaşım sırf bu yüzden psikolojik destek almaya başladı. Herkeslerden sakınıyor bebeğini. Yine nisanda doğuran arkadaşım kayınvalidesini küstürdü bebeği öpüyor diye. Ve ben şu an valimize bir sürü maske koydum. Aksıran öksüren biri densizlik edip gelirse taktırıcam. Bebeciklerimiz henüz savunmasız biraz kendilerini toparlasınlar ondan sonra tanışsınlar mikroplarla, virüslerle..

doğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey

Canım Allah analı babalı büyütsün. Ne guzel atlattın sende dogumu.
Yok hayatım ben istemedim,benim bi dış gebelikten dolayı ameliyatım var tüpümün biri alındı.sonra tek tüple bebeğim olmaz diye korkarken hamile kaldım.oğlum 42 hafta oldu doğmadı normal doğurabilirsin dedi doktorum hiç açılma sancı yokken suni sancı verdi 12 saat ağrı çektim ama maalesef birbuçuk santim açıldı.ertesi gün sezeryana aldı.ilki sezeryan olduğu uçin buda öyle olacakmış.ben şu an 38+2 deyim,aslında 10 ekim istiyodum kendi doğum günüm çünkü,ama doktor 7 ekim dedi:31: yapcak bişey yok
Olsun canım. Hayırlısı olsun.

Back