ben normal düşündüğüm için zamanı belli değil Cnm
en geç 18 ekim
Hayırlısı olsun cnm bayram bebeği olabilir yani..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben normal düşündüğüm için zamanı belli değil Cnm
en geç 18 ekim
Hayırlısı olsun cnm bayram bebeği olabilir yani..
evet Cnm bayramda gelse de farketmez ama erken gelsede
hiç fena olmaz
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun cnm
Benim şafak 3 cnm
Ben hic cocuk Dru araştırmadım daha.
Hayırlısı olsun insallah. Günler alınıyor.
Sen mı istedin sezeryani canım. Kac haftaliksin sen. Bekleniyor mu Dr.
Hadi bakalım. Günler alınmış. Hayırlı doğumlar olsun insallah.
Ayyy ben olsam heyecandan olurdum
Cnm hayırlı olsun bende 8 ekimde saat 1 de sezeryan olucam kısmetse aynen benimde 38+4 ikimizinde tüp bebek gerçi benim dondurulmuş birde aynı hastanede doğum yapmayalım? :)
bu arada genel anestezi ile mi olucan
ben spinali de araşyırıyorum ama korktum yazılsnlardan genel mi olsam bilmiyorum
Amin cnm hayırlısı olsun bende genel anestezi çok aldım yani 6 kez ama diyorum o anı görmek nasıl birşeydir fakat spinalde bayağı bir başağrısı yapabiliyormuş tırstım anlyacağın hayırlısı nasılsa o şekilde olsun die dua ediyorumEvet ALS aynıyız canım benim Ben tüpü Bahçeci de yaptırdım. Doğum Erdem hastanesinde olacak kısmet olursa. SAbah 10:00 da gidicem. Tam sezeryan saatim belli değil. Amaliyathanenin durumuna göre hazırlayacaklarmış. Herhalde ben de senin gibi öğlen gibi girerim.
Genel anastezi istiyorum. Daha once farklı sebeplerle Genel anastesi aldığım için korkmuyorum. Uyuyum uyanayım bebeğimi yanımda göreyim. Bebeğimin doğumunu görmekten korkarım yaa.. Tabi o ana tanıklık etmek isteyenler de oluyor ama ben süreci görmesem de olur, uyanayım yanımda olsun yeter. Allah'ım yardımcımız olsun.
Amin cnm hayırlısı olsun bende genel anestezi çok aldım yani 6 kez ama diyorum o anı görmek nasıl birşeydir fakat spinalde bayağı bir başağrısı yapabiliyormuş tırstım anlyacağın hayırlısı nasılsa o şekilde olsun die dua ediyorum
banada 11 de burada olun 1 de alacağız dediler ben kısmetse medipol mega da olucam
İnşallah cnm senin ne zamandı?
Ben de medipol kadıköy ve Erdem arasında kararsız kaldım. Sonra Erdem'e karar verdim. İnşallah pişman olmam. Doktorumu cok sevdim ama bakalım final nasıl olacak? Hayırlısı ile onu da atlatabilirsek..
Kardeşimin eşi gecen yıl sezeryan oldu 2.bebeği için spinalle başladı genel anestezi ile bitirdi. :)
Ve bebeğin gelişini de göremedi. Bana da hiç gerek yok genel ol olsun bitsin dedi. Hakverdim.Sonuçta normal doğurmuyoruz ki. Kesilip biçilme anımı bilmek istemem doğrusu. İçim kaldırmaz. :18:
Ben kızımı senin doğumyapacağın hastanede ilhan beye götürüyordum tavsiye ederim vedat beyide beğeniyorlar. Birde şimdi medilife ta miktat bey varmış sgk lı bakmıyormuş herkese 65 tl onu da öneriyorlar iyi bir doktor die fiytı daha uygun bakalım kısmet yinede ilhan beyde olabilir
Benim belli degil canım. Normali bekliyiruz. Olmadı Perşembe gideceğim. 40 dolacak o zaman. Artık duruma gore karar vereceğiz. Suni sancı, sezeryan vs
Senin de az kalmış. Hayırlısı olsun bakalım.. İnşallah suni sancıya gerek kalmadan bebeciğin kendi sancısıyla gelir.