bilmem akillandim herhalde zaten karnimda ağrıyorkız ben senin kadar sabırsız olsam üstüne bi de böyle bi akıntım olsa direk tlfna sarılırdım, nasıl durdun sennnn
bu arada ben geçen hafta kontrole girmeden 10 dk kadar önce wc ye gitmiştim ve pedimde 1 2 damlacık ucuk pembe bi akıntı gibi bişey vardı. doktora söyleince muayeneden sonra nst ye yolladı hemen. yoksa daha göndermicekti nst.ye :26:
Cnm ben 38+3 günlük oldum kizim2800 dr normal dedimerhaba kızlar nasılsınız benim sabahtan doktor kontrolüm vardı ordan da anneme gittim eve yeni geldim size yazayım dedim kızım 3000 gr olmuş şükür ama doktor 37 haftadasın ama 36 ile uyumlu dedi yani 1 hafta geriden geliyo neden böle oldu anlamdım kızlar bi fikri olan var mı:26: dün biliyosunuz çok sancım vardı sordum ama normal dedı ne nst ye ne de çatı muayenesi yaptı sancıların düzenli olursa,suyun gelirse,kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi sadece bilemedim kızlar ya neden şimdi 1 hafta geri dedi hep haftasıyla uyumluydu onun dışında suyum falan ii başka bi sıkıntı yok şükür.
Yeni doğum yapan arkadaşlarımız olmuş gözleri aydın darısı inşallah başımıza
ama senin nasıl bir hafta geride
ayrıca nst ye girmen lazım ben her hafta giriyorum
hala sancin var mı bebisin gayet iyi bence bence başka
bir dr daha git