Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim geldimmm kacirdigm bisey varmi Sezeyden haber yok dimi :26::26:
Tabiki herkes cekmis ya ben nedense sancidan cok cikma kismindan korkuyorum aslinda onemli olan sanci kismi diyorlar RABBİM sabrını vericektir insan dusununce
heycan stres yapiyor her iki dogum seklinede hazirlamak lazim[/QUOTEvaa
valla cnm kime sorduysam sancıyı çekmek önemli diyor zaten son ana gelince sancıdan biran önce çıksın diye bakıyormuşsun.ben ebe hemşireye sordum çok doğum yaptırdım o anda kesi yaparken iğne vurmadıklarımda oldu hissetmediklerini sölediler dedi.yani kesiyi bile hissemiyorsa insan demek sancı önemli olan.ve dediki iğne yaptıklarımda oldu keserken ama o kadar korkmuş ki acıyı istem dışı duyduğunu söylemiş aslında asla acımaz dedi ama kişinin piskolojisi çok önemli dedi içindeki korkuyu atmazsa iğne bile olsa piskolojik olarak acı hisseder dedi.ben çok soruyorum bunları
hosgeldin Cnm henüz haber yok
bizde dogurak diye bekliyoz henüz kacirdigin
birşey yok
slmmm kızlar bizim ev çok soğuktu arkadaşımdaydım o doğalgaz yakmış bizim apartmanın kalorifer kazanı bozulmuş yakamayacaklar bir kaç gün 5 gün sonra bebek geliyo inşallah olur ozamana kadarrr
Zulummm ozellikle senin dogum haberini kacirmam heee
kız bikma sonra çok uzun olacak
baya yazacam tabi normal olursa
yok kiz bikarmiyimm hicc uzunnn uzunn yazz
kız ben hikayeyi yazanakadar topikte kimse kalmaz
Olmassa zulunun doğum hikayesi diye topik açarım
yok kiz sen dogurucaksin bi kac gunu ahanda yaziyorum bak
kız yarın deseydin ya belki tutar di
da yarın doğururdum şimdi iki
üç gün bana uzun geldi
ayy zulummm ayni bende oyleyim annem diyo ki sen 2-3 gune dogurursun bende diyorum daha az deseydin ya az kaldi az hissediyorum su kaslarimi hallediyim en kisa zamanda onu dusunuyorum
kız ben hatta herşeyi düşünmüştüm
saat 12 de sancı başlar sabah 11 de
dr gider dr 8 cm acilma var der ardından
suyum gelir ardında bebekama hayal
ışte
iyi bi senaryo yazmissin zulummminsallah oyle olur neden olmasin ki
olur inşallah Cnm
acaba tatile mı çıksam
yoksa düşüne düşüne
senarist olucam