• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Geldim geldimmm kacirdigm bisey varmi :52::52::52: Sezeyden haber yok dimi :26::26:

Tabiki herkes cekmis ya ben nedense sancidan cok cikma kismindan korkuyorum aslinda onemli olan sanci kismi diyorlar RABBİM sabrını vericektir insan dusununce

heycan stres yapiyor her iki dogum seklinede hazirlamak lazim[/QUOTEvaa

valla cnm kime sorduysam sancıyı çekmek önemli diyor zaten son ana gelince sancıdan biran önce çıksın diye bakıyormuşsun.ben ebe hemşireye sordum çok doğum yaptırdım o anda kesi yaparken iğne vurmadıklarımda oldu hissetmediklerini sölediler dedi.yani kesiyi bile hissemiyorsa insan demek sancı önemli olan.ve dediki iğne yaptıklarımda oldu keserken ama o kadar korkmuş ki acıyı istem dışı duyduğunu söylemiş aslında asla acımaz dedi ama kişinin piskolojisi çok önemli dedi içindeki korkuyu atmazsa iğne bile olsa piskolojik olarak acı hisseder dedi.ben çok soruyorum bunları:61:

slmmm kızlar bizim ev çok soğuktu arkadaşımdaydım o doğalgaz yakmış bizim apartmanın kalorifer kazanı bozulmuş yakamayacaklar bir kaç gün 5 gün sonra bebek geliyo inşallah olur ozamana kadarrr:53::53::53::53:

slmmm kızlar bizim ev çok soğuktu arkadaşımdaydım o doğalgaz yakmış bizim apartmanın kalorifer kazanı bozulmuş yakamayacaklar bir kaç gün 5 gün sonra bebek geliyo inşallah olur ozamana kadarrr:53::53::53::53:

yakarlar ins canim olmadi soyleyin :26:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg
Kızımın odadı kızlar:)))

kız yarın deseydin ya belki tutar di
da yarın doğururdum :1:şimdi iki
üç gün bana uzun geldi:1:

ayy zulummm ayni bende oyleyim annem diyo ki sen 2-3 gune dogurursun bende diyorum daha az deseydin ya :27::27: az kaldi az hissediyorum su kaslarimi hallediyim en kisa zamanda onu dusunuyorum :52:

ayy zulummm ayni bende oyleyim annem diyo ki sen 2-3 gune dogurursun bende diyorum daha az deseydin ya :27::27: az kaldi az hissediyorum su kaslarimi hallediyim en kisa zamanda onu dusunuyorum :52:

kız ben hatta herşeyi düşünmüştüm
saat 12 de sancı başlar sabah 11 de
dr gider dr 8 cm acilma var der ardından
suyum gelir ardında bebek:1::9:ama hayal
ışte :17:

Back