• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam canim hayirlisi olsun insallah:6: ben yuruyus yapiyorum hurma aldim ama 1 tane bile yemedim sevmedigim icin:31:

Bekleyelım bakalım canım nasılsa zamanı gecmedı . Ne kadar yuruyorsun canım gunde bende baslıycam hatta bırazdan cıkarım gaza geldım :52::52: Normal olucagıda kesın degıl de elımden gelenı yapayım hurma yemelıyız sen de basla hemen.

Selam kızlar kontrolden geldım bebıs 3300 küsür sancı yok gununu bekleyecek gb fakat ölçümlerde hata olabılıyor galıba cunku gecenlerde farklı bır hastaneye gıtmıstım aynımı cıkıcak dıye daha fazla cıkmıstı . Doğum şeklım netleşmedi son zamanakadar bekleyecez bebek cok alırsa kılo sezeryan olucak eger 3500 cıvarlarında olursa muhtemelen normal dogum dedı gecen gıtmemde catı muanesı olmustum bıraz kemıklıymıs ama cok cok ımkansızda degıl anlıycanız.Şimdi ben kendımı her ıkısınede hazırlayayım yuruyus ve hurma dısında önerıcegınız seyler var mı ne kadar acılma ıyı gıderse benım ıcın o kadar ıyı olucak olurda normal dogum yaparsam bir nebzede olsa kolaylık saglar.

inşallah herşey gönlüne göre olur tatlım
ölçümler yanlış çıkıyor Cnm o yüzden
kafana takma ben 3 gün üst üste ayrı
3 dr gittim biri 3600 -diğeri 2500-sonuncusu
2800 dedi bende şoka ugradim genelde usg
de cikandan 200 grm eksik doğuyormuş

Bekleyelım bakalım canım nasılsa zamanı gecmedı . Ne kadar yuruyorsun canım gunde bende baslıycam hatta bırazdan cıkarım gaza geldım :52::52: Normal olucagıda kesın degıl de elımden gelenı yapayım hurma yemelıyız sen de basla hemen.

1 Saat yuruyorum canim ormanda ama bugun cikamicam hava soguk ruzgarli basim agriyo :31: evet hurmaya basliyim bende sevmesemde yicem mecbur:37:

evet seninle ayniyiz ya bizz:27::27: sonlara geldik ama ben inanamiyorum doguracagima saka gibi :6:
kız bende doğuracağıma inanmiyom :1:diyom sana biz
sona kalcaz
bende doğurmadım cnm dahada hiç niyetimiz yok
yarın dr randewum var bakalım ne dicek:27:
kuz biz sizden ümid ettik ama olmadı
artık önümüzdeki maclara bakcaz :1:

kızlar ben geldım dr gıttım bebişim 2900 maaşallah kılo alımı gayet guzel bu haftada 400 gr almış son haftalarda kendını toparladı dr dogumu konuştum normal ıstıyorum dedım tamam dedı sakın vıdeo falan ızleme kendını korkutma bu durumda cocugu rıske atamayız ben bayılıyorum dedım zor anlarda korkudan o da sen bayılırsan bızde ayıltırız deyıp guldu sonra sakın korkma telaşlanma son ana kadar beklıycez eger 40 haftanı doldurursan sunı sancıyla doğumunu başlatmış olcaz dedı suyum falan ıyımış kendını motıve et dedı bayramın 1ve2 cı gunu hastanedeymış eger acıl bişey olursa ebeler benı cagırır dedı ben olmayınca haftaya catı muayanem var bakcaz dedı benden bu kadar kızlar olumsuz bişey yok çok şukur rabbıme

mrb kızlar benimde son 10 günüm kaldı.38+4 bugün ama hala tık yok.sadece arada belimde sıcaklık hissediyorum adet sancısı gibi ama geçiyor.:) bende ekim annesi olucam inş.biran önce gelsin istiyorum.normal doğum gözüküyor ama korkuyorum sancıdan.dayanamazsam diye epidural yaptırmak istiyorum ama ailem özellikle babam korktuğu için birşey olur bana diye istemiyorum napıcam bilmiyorum :50: kısmet neyse o olucak gerçi :)

kızlar ben geldım dr gıttım bebişim 2900 maaşallah kılo alımı gayet guzel bu haftada 400 gr almış son haftalarda kendını toparladı dr dogumu konuştum normal ıstıyorum dedım tamam dedı sakın vıdeo falan ızleme kendını korkutma bu durumda cocugu rıske atamayız ben bayılıyorum dedım zor anlarda korkudan o da sen bayılırsan bızde ayıltırız deyıp guldu sonra sakın korkma telaşlanma son ana kadar beklıycez eger 40 haftanı doldurursan sunı sancıyla doğumunu başlatmış olcaz dedı suyum falan ıyımış kendını motıve et dedı bayramın 1ve2 cı gunu hastanedeymış eger acıl bişey olursa ebeler benı cagırır dedı ben olmayınca haftaya catı muayanem var bakcaz dedı benden bu kadar kızlar olumsuz bişey yok çok şukur rabbıme
masallah bebisine iyi kilo almış
bende normal istiyorum:52:
mrb kızlar benimde son 10 günüm kaldı.38+4 bugün ama hala tık yok.sadece arada belimde sıcaklık hissediyorum adet sancısı gibi ama geçiyor.:) bende ekim annesi olucam inş.biran önce gelsin istiyorum.normal doğum gözüküyor ama korkuyorum sancıdan.dayanamazsam diye epidural yaptırmak istiyorum ama ailem özellikle babam korktuğu için birşey olur bana diye istemiyorum napıcam bilmiyorum :50: kısmet neyse o olucak gerçi :)

hosgeldin tatlım aramızda birgün var
hiç korkma allah kullarına tasiyamayacagi
kadar yük yuklemez herzaman herşeyin
normalin ve dogalini zorlamak gerek:34:

inşallah herşey gönlüne göre olur tatlım
ölçümler yanlış çıkıyor Cnm o yüzden
kafana takma ben 3 gün üst üste ayrı
3 dr gittim biri 3600 -diğeri 2500-sonuncusu
2800 dedi bende şoka ugradim genelde usg
de cikandan 200 grm eksik doğuyormuş
Insallah tatlım. 200 gr fazlada doğan oluyormus eksıkte mesela arkdas dun dogum yaptı 3220 dogdu normalde usgde daha azdı.
1 Saat yuruyorum canim ormanda ama bugun cikamicam hava soguk ruzgarli basim agriyo :31: evet hurmaya basliyim bende sevmesemde yicem mecbur:37:

Kizlar ben cikiyorum yemek fln yiyyimmm gorusuruzz:56::56:
Ohh masallah 1 saat cok ıyı cnm cıkıp yurusem sımdı ıyı olucak daha oturuyorum öyle. Afıyet olsun tatlım .
Maşallah tatlım bebısıne bol bol yürü nasılsa normal gozukuyor dogumun tabı son zamana kadar hersey degısebılıyor elımızden gelenı yapalım

maşallah cnm ikinizede :nazar: Allah hakkınızda en hayırlısını nasib etsin inşallah..

bir enerji var bu aralar üzerimde
eve sigamiyorum :1:kız doguruvermeyesin temizlikten sonra:1:
Temizlik bitti tık yok :)
yok kuzu yok bu sıpanın da geleceği yok..son gün zaten haftaya perşembe..o güne kadar geldi geldi gelmedi...doktor amcamız tutup kolundan çıkartacak...:9::9:
Bizde Perşembe gideceğiz kısmetse. Gelmezse o zamana kadar.
kızlar suyum geldiiii be hastaneye gidiyommm:10:
dua edin nolur, sancım falanda yok, inşallah kötü bişey olmaz..
Hadi hayırlısı. Bir avazda doğur insallah.
Ohhh maaşallah hastaneye giden gidene :)) darısı başımıza ;)
Bu arada kızlar beyaz akıntı sizde de çok yoğun mu , acayip fazla ve yoğun oluyo akıntılar ...
Bendede oluyor su sıralar.
Maasallah. Hayırlısı hangisiyse o olsun insallah.

Benim de annem epidural istemiyor. Belimden çekerim sonra diye. Bende bilemiyorum.
Normal istiyorum zaten de. Hayırlısı artık.

Korkma ınsallah atlatıcaz ben normal dogurursam son çare epıdural alırım dıye dusunuyorum ama dayanmak lazım tabı hayırlı dogumlar

Kızlar ya sağ böbreğimin olduğu yerden kasığıma doğru inen bi ağrı var, bazı günlerde sadece solda oluyo. Arada bir de karnıma yayılan ince sancılar var. sizde de varmı böyle bişey ?

Benim de annem epidural istemiyor. Belimden çekerim sonra diye. Bende bilemiyorum.

aynen cnm hayırlısı o anki durum neyi göstericek bakalım.sen kaç haftalısın?

Nst de toco kaç olunca sancı var kabul edılıyor benım sadece bır ara 39 oldu daha yukarısına cıkmadı kızlar

Insallah tatlım. 200 gr fazlada doğan oluyormus eksıkte mesela arkdas dun dogum yaptı 3220 dogdu normalde usgde daha azdı.

genelde eksik çıkıyor fazla da çıkan vardır
inşallah benim.kızın eksik çıkmaz:2:

Ohh masallah 1 saat cok ıyı cnm cıkıp yurusem sımdı ıyı olucak daha oturuyorum öyle. Afıyet olsun tatlım .

Maşallah tatlım bebısıne bol bol yürü nasılsa normal gozukuyor dogumun tabı son zamana kadar hersey degısebılıyor elımızden gelenı yapalım

kız daha dur akşam belli olur hadi
atak bekliyoz senden:1:

Back