Kızlar ya sağ böbreğimin olduğu yerden kasığıma doğru inen bi ağrı var, bazı günlerde sadece solda oluyo. Arada bir de karnıma yayılan ince sancılar var. sizde de varmı böyle bişey ?
daha dün aynı şeyi ben de yaşadım Cnm
benim genelde solda oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya sağ böbreğimin olduğu yerden kasığıma doğru inen bi ağrı var, bazı günlerde sadece solda oluyo. Arada bir de karnıma yayılan ince sancılar var. sizde de varmı böyle bişey ?
Korkma ınsallah atlatıcaz ben normal dogurursam son çare epıdural alırım dıye dusunuyorum ama dayanmak lazım tabı hayırlı dogumlar
Nst de toco kaç olunca sancı var kabul edılıyor benım sadece bır ara 39 oldu daha yukarısına cıkmadı kızlar
masallah bebisine iyi kilo almış
bende normal istiyorum
hosgeldin tatlım aramızda birgün var
hiç korkma allah kullarına tasiyamayacagi
kadar yük yuklemez herzaman herşeyin
normalin ve dogalini zorlamak gerek
herhalde 40 Cnm ama sancı olması için
sürekli aynı yerde gitmesi gerek yani
40 ise 30-20 düşmemesi gerek
geçen haftada soldaydı yavdaha dün aynı şeyi ben de yaşadım Cnm
benim genelde solda oluyor
tmm cnm çok sağol. dün akşam üşümüştüm baya, havalarda birden soğudu. sanırım onun bi sonucu bu da :)Benımde vardı cnm bır ara ultden böbrege falan baktılar sorun yokmus usutunce falanda oluyor genelde dıkkat et sıcak tut. Gecmıs olsun.
hoşbuldum cnm.bakalım kim önce doğurucak.haber ver buraya eğer ben yaparsam kesinlikle buraya yazıcam büyük bir sevinçle
bende 60 80 çıkıp düşüyor dr sordum sancinHııı anladım cnm 36 37 hatta bır ara 20lere geldı
geçen haftada soldaydı yav
böbrek ağrısına da benziyo ama o bu kadar sakin olmuyo, başladığı andan sonra 1 saate kadar doruk noktaya ulaşıyodu ağrı :)
ikimizede geçmiş olsun zullummmm kıs sen ne zaman doğurcan yaaa, sana baka baka ben doğurcam he
tmm cnm çok sağol. dün akşam üşümüştüm baya, havalarda birden soğudu. sanırım onun bi sonucu bu da :)
anammmm kıs doktora sormadın mııısağol tatlım valla sabah iç canasirimda biraz pembemsi beyaz
akıntı olmuş nisanim mı.geldi diye düşünüyorum
Anladım Zullum demekkı sancılar yok henuz bakalım haftaya belkı olur
canımcım benim 36. haftamda 20lerde sabit gidiyodu arada bir 60lara çıkıyodu.. Düzenli sancılar başlamış demişti doktorum. 20lerdeki belirli aralıklarla yükseliyodu çünkü.Hııı anladım cnm 36 37 hatta bır ara 20lere geldı
kız ben senin kadar sabırsız olsam üstüne bi de böyle bi akıntım olsa direk tlfna sarılırdım, nasıl durdun sennnnyok söylemedim yagmurcugum
ben ne zaman dogururum o
zaman inanırım doguracagima
kız ben hep buradayımkesin burada olurum
ahh doğum bir başlasa neler yszacam neler[/QUOTE
ah bu bebişler inletiyor bizi
canım benim maşallah bebişine. Kilo konusunu hiç kafana takma benim bebişte 150 gr geriden geliyo 2 haftadır.. Son haftalarda net bilgi çıkmıyo genelde. Doğum yapan kızlardan da okuduğum kadarıyla -/+ 500 gr.a kadar farkedebiliyomuş. Eşimin kuzenide ağustosta doğum yaptı, bebişi 4ün üstünde bekliyolardı neredeyse ama 3,650 gr doğdu. Yanılma payı oluyo yani. Zaten son haftalarda bebekte de annede de kilo alımı durabiliyomuş. Bebişlerin sadece yağ dokularında dolma olduğundan kilo olarak yansımayabilirmiş.merhaba kızlar nasılsınız benim sabahtan doktor kontrolüm vardı ordan da anneme gittim eve yeni geldim size yazayım dedim kızım 3000 gr olmuş şükür ama doktor 37 haftadasın ama 36 ile uyumlu dedi yani 1 hafta geriden geliyo neden böle oldu anlamdım kızlar bi fikri olan var mı:26: dün biliyosunuz çok sancım vardı sordum ama normal dedı ne nst ye ne de çatı muayenesi yaptı sancıların düzenli olursa,suyun gelirse,kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi sadece bilemedim kızlar ya neden şimdi 1 hafta geri dedi hep haftasıyla uyumluydu onun dışında suyum falan ii başka bi sıkıntı yok şükür.
Yeni doğum yapan arkadaşlarımız olmuş gözleri aydın darısı inşallah başımıza
aynen cnm hayırlısı o anki durum neyi göstericek bakalım.sen kaç haftalısın?