Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol Cnm zaten dr söylüyor ama çok az olduğu
için emin olamadim çok açık pembeydi zaten bebis
gece çok hareketliydi uyutmadi
doğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskopos
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-saracam
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
kız bide haber vermeyen arkadaslarda vardıranaa kimse kailmamış ya bu kadar doğum oldu mu ya maşallahh herkes tarihinden 15-20 gün önce doğurdu herhalde eyvah böyle giderse ben de bayramda doğururum herhalde :))
inşallah tatlım çok heyecanlandımİnşşş nişandır canım hayırlısıyla alırsın kucağına:))
haber verdigin için sağol tatlım allah analiz babalı büyütmeyi nasib etsinKizlar herkese hayirli cumalar.carsamba gunu dogum yaptim haber vereyim dedim hepinizi opuyorum
Ayyy dogum yapanlar olmuss ne guzel tavuklu makarnada dogurmuss Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah darisida artik bize insallah
looricigim sende hala bir hareket yok mu
senin paşa gelmiyor mu
Yok anacim kustum oynamiyorum diyo Babasida bende cok sikildik artik gelecegi yok bu oglanin sende yokmu biseyler sen bari dogurr
bizde çok sıkıldık tatlım bizim kızda nazlı çıktı
sabah iç camasirimda pembe akıntı vardı az
olduğu için nisan olup olmadigindan emin değilim
ciddimisin kizz dru fln arasaydin ya
evet Cnmbide doguruversem
dr aramadim emin olabilsem
Allah analı babalı büyütsün canım.Merhaba 30 eylül saat 3 te epidural sezeryan ile dogum yaptım suyum çok azalmişti bu yüzden hizlica sezeryana girdim 2750 gr doğdu hala inanamıyorum yanımda oldugu na ismi esila dogum yapmis arkadalara geçmiş olsun yapacaklarıda allah kurtarsın
Hadi hayırlısı. Allah bir avazda kurtarsın.Arkadaslar gece bel ve karin agrisi cektim sabaha karsi 5.30 gibi uyumusum biraz 7.30 gibi suyumun gelmesiyle uyandim suan hastanedeyiz 4 santim acikligim var dualarinizi bekliyorum insaallah fazla zorlamaz
Bende doğurdun herhalde dedim :)yok yok doğurmadım canım annem geldi ya kışlık birşeyler hazırlıyoruz...
Allah analı babalı büyütsün canım.Kizlar herkese hayirli cumalar.carsamba gunu dogum yaptim haber vereyim dedim hepinizi opuyorum
yinede bi sorsaydin ya kizz genelde nisandan 1-2 gun sonra dogum oluyomus :26:
bir enerji var bu aralar üzerimdeAy bizim temizlik devam ediyor, bende mola verip gecmisi okudum.
Allah analı babalı büyütsün canım.
Hadi hayırlısı. Allah bir avazda kurtarsın.
Bende doğurdun herhalde dedim :)
Allah analı babalı büyütsün canım.
Ay doğuran doğurana :))
Cnm ben umudu kestim dogurmam
hem sancı gelsin ozaman giderim dr
Bende doğurdun herhalde dedim :)
Dogurucaz elbet oyle yada boyle bu bebek oradan cikicak ama zamanlari var demekki bekliyoruz sabirsizlikla ve ozlemle
Bugun basim agriyo yaa