• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:6:
kızlar ben de doğurdumm..normal oldu..dün doğdu bugün taburcu olduk..salı dr a gittim kontrole 3 cm açıklık varmış..sabaha kadar hastanede gözetim altında durduk..bi ara kalp atışları düştü..tekrar olursa sezeryana alcaktı dr..ama şükür gerek kalmadı öğlen 2 saat suni sancı takviyesiyle normal doğdu...Allahım herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına..:16:

Gözün aydın cnm gününü doldurmadan gelmedi bebişin:))) allahım sağlıklı uzun ömürler versin:nazar:

Bendede arada oluyor cnm benimki aşağıda inmiş ama yinede arada oluyor damarlara baskı yapıyor galiba
Canım çok sağol cevabın için, epey moralim bozulmuştu. Acaba başka bişeyden mi kaynaklanıyo diye :(
Bana dr aşağıda felan demedi, usg de hemen başının ölçüsünüde alabilmişti, acaba aşağı inmedimi.. Ama alt tarafta acaip batmalarda oluyo, bazen karnım komple aşağıda duruyo, bilemedim şimdi.. benimde bi süredir yoktu bu derece ama bugün nefesim yetmicek gibi bi his oldu kafama takıldı.

canım 1,5 parmak açıklık doğumun çok yakın olduğunu gösterir.aslında suni sancıyla bbaşlatsa hemen doğumun gerçekleşir.ayy çokkızdım doktoruna ya.:47:

evt yaaa bende çok kızgınım yarın 9da randevum var olaki bana bişi yapmadı başka dr gidip doğurcam valla :( ben 4 cm olunca epidural normal yani ağrısız doğum istiyorum alırım suni sancımı koç gibi 4 cm olunca epiduralimi yaparım inş :(

Ilginç normali beklemesi. Ne zaman tekrar muayenen.

Hayırlı doğumlar insallah canım.

1.5 parmak ne bilemiyorum canım. Normalde cm söylerler.

Canım Allah analı babalı büyütsün.
Ne guzel doğurmuşsun normal. Suni sancı nasıl birsey. Cok ağrın oldu mu? Oncesinde sancın olmusmuydu?
Bak sonunda doğurdun :))

yarın 9da randevum var . inş açılmam 4 cm bulmuştur. Ağrısız doğum istiyorum çünkü :(

evt yaaa bende çok kızgınım yarın 9da randevum var olaki bana bişi yapmadı başka dr gidip doğurcam valla :( ben 4 cm olunca epidural normal yani ağrısız doğum istiyorum alırım suni sancımı koç gibi 4 cm olunca epiduralimi yaparım inş :(

aynısını düşünüyorum cnm bende.c.tesi doktora gidicem eğer gelmezse suniyle başlatın dicem.hem zaten 5-6 cm açıklık olana kadar sancılar çekilirkıvamda oluyomuş.ee sonrada epudrali takarlar ohh mis:21: valla ben bile gerildim artık cnm.kendimi 100 kilo gibi hissediyorum artık:27: gözümü kararttım sunimi vercekler ne yapçaklar yeterki günü geçmeden başlatsınlar doğumu:52:

:26:
Canım çok sağol cevabın için, epey moralim bozulmuştu. Acaba başka bişeyden mi kaynaklanıyo diye :(
Bana dr aşağıda felan demedi, usg de hemen başının ölçüsünüde alabilmişti, acaba aşağı inmedimi.. Ama alt tarafta acaip batmalarda oluyo, bazen karnım komple aşağıda duruyo, bilemedim şimdi.. benimde bi süredir yoktu bu derece ama bugün nefesim yetmicek gibi bi his oldu kafama takıldı.

Senin inmediyse daha çok olur cnm nefes darlığı bana bugün hem ebe hem dr söyledi ve başınıda ölçemedi senin randevun ne zamn denekki senin bebişin gününü doldurmaya niyetli:))))

Merhaba kızlar biz iyiyiz kızım2900 doğdu 48 cm suan hiç bir sıkıntımız yok çok şükür
çok sevindim allah analı babalı büyütsün:16::16:
arkadaşlar ben bu arada 41 hafta + 1 gün olmuşum satım 28 eylüldü offf bu gerçekle karşılaşmayı hiçö istemezdim yarın kont var dr yine eve yollarsa napcm yaa çok kötü durumdayım ne olur dua edin bide bişi sorcam dr dün kontrol ettiğinde 1.5 parmak açılma var dedi bu ne demek ?
bence senin doktorun seni baaşından savmış resmen 42. haftadasın daha ne kadr beklicek anlamadım
Bu nefes darlığı ne zaman geçicek kızlar ya, sanki aldığım nefes bana yetmiyo :43:
2 gündür iyiydim ama bugün yine daraldım. :43:
canım bugün trt1'deki programda doktro bu durumun normal olduğunu gebelik sonuna kadar sürebileceğini söylüyodu
kızlar ben de doğurdumm..normal oldu..dün doğdu bugün taburcu olduk..salı dr a gittim kontrole 3 cm açıklık varmış..sabaha kadar hastanede gözetim altında durduk..bi ara kalp atışları düştü..tekrar olursa sezeryana alcaktı dr..ama şükür gerek kalmadı öğlen 2 saat suni sancı takviyesiyle normal doğdu...Allahım herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına..:16:
hadi gözün aydın sonunda kavuştun yavruna allah analı babalı büyütsün:16::16:

benim de aşağı inmiş dedi pazartesi kontrolümde ve baş çevresini ölçtü ölçmeyen doktorlar neden ölçmüyor onu anlamadım

:26:

Senin inmediyse daha çok olur cnm nefes darlığı bana bugün hem ebe hem dr söyledi ve başınıda ölçemedi senin randevun ne zamn denekki senin bebişin gününü doldurmaya niyetli:))))
hayırlısı canım ya, sayende içim rahatladı cok tedirgin olmustum günüm böyle gecince. Allah razı olsun :)
görenler inmiş diyo hep ama benim hiç tam anlamıyla yukarı cıkmamıstı zaten. bir de bebişim aşağıda olunca ben farkediyorum zaten. elim bazen cok rahat duruyo midemin üzerinde bazende yukarı doğru kalkık duruyo midem şişmiş gibi.. ama doktor inmiş ya da kanalda gibi seyler söylemedi. belkide dediğin gibi inmemiştir daha..

Allah bağışlasın canım, hayırlı evlat olsun...
her siteye girişimde bi doğum haberi:16:
bizim sıramız ne zamaaannnnn:27::31:

çok sevindim allah analı babalı büyütsün:16::16:

bence senin doktorun seni baaşından savmış resmen 42. haftadasın daha ne kadr beklicek anlamadım

canım bugün trt1'deki programda doktro bu durumun normal olduğunu gebelik sonuna kadar sürebileceğini söylüyodu

hadi gözün aydın sonunda kavuştun yavruna allah analı babalı büyütsün:16::16:

benim de aşağı inmiş dedi pazartesi kontrolümde ve baş çevresini ölçtü ölçmeyen doktorlar neden ölçmüyor onu anlamadım

Kanala girdiği için başı tam ölçülemedi cnm çünkü artık tam görünmüyor:))

linamm çok sağol canım cevabın için. 0 zaman fazla takmamaya çalışayım yoksa sinir olucam iyice :(
bebiş kanala indiyse hayırlısıyla devamıda gelir inşallah canım :) benim doktorumda rahim ağzına baktı açıklık yok dedi sonra da bebişin başını ölçtü hemencik. Doktordan doktora çok fark ediyo gerçekten :26:

Slm kızlar benim kafam çok karışık bana yardım ederseniz sevinirim geçen salı dr. randevum vardı çatı muayenesi oldum dr. çatın iyi 1 cm açıklık var dedi normal doğum istiyorum ya yapabilirsin çatın iyi gözüküyor ama bebeğin biraz önde doğuma kadar 4 kilo olursa ben seni sezaryana alırım riske atmam dedi o şekilde konuştuk bugün bir arkadaşımın kadın doğumda randevusu vardı onunla birlikte bende gittim o muayene oldu bende yanında durdum dr. bana dedi ne kadar kaldı doğuma diye bende 36+5 günlük olduğumu söyledim birşey kalmamış dedi normal mi düşünüyorsun dedi evet dedim çatı muyenesi olduğumu doktorumun 1 cm açıklık olduğunu söylediğini anlattım ve dr. dediki 1 cm açıklık var ise senin doğumun gelmiş başlamış demektir öyle şey olamaz dedi ama benim dr. 1 cm açıklık var ama çocuk daha kanala girmemiş demişti ve bugün dr. giderken tuvalete girdiğimde bir avuç dolusu kremsi bir akıntı geldi şaşırdım dr. onu sordum biz kendi aramızda ona nişan diyoruz dedi ve kan varmı diye sordum görmedim dedim tamam dedi çocuk kanala girmiş mukozasını atmış gibi birşeyler dedi senin doğum çok yaklaşmış dedi ama benim dr. daha var demişti ay çok kafam karıştı ya bir cm açıklık varsa başlamış demek dedi dr. bana akıl verin ya neye inanyım ne yapayım anlamadım ben şimdi.:26::26::26:​

:55:
Slm kızlar benim kafam çok karışık bana yardım ederseniz sevinirim geçen salı dr. randevum vardı çatı muayenesi oldum dr. çatın iyi 1 cm açıklık var dedi normal doğum istiyorum ya yapabilirsin çatın iyi gözüküyor ama bebeğin biraz önde doğuma kadar 4 kilo olursa ben seni sezaryana alırım riske atmam dedi o şekilde konuştuk bugün bir arkadaşımın kadın doğumda randevusu vardı onunla birlikte bende gittim o muayene oldu bende yanında durdum dr. bana dedi ne kadar kaldı doğuma diye bende 36+5 günlük olduğumu söyledim birşey kalmamış dedi normal mi düşünüyorsun dedi evet dedim çatı muyenesi olduğumu doktorumun 1 cm açıklık olduğunu söylediğini anlattım ve dr. dediki 1 cm açıklık var ise senin doğumun gelmiş başlamış demektir öyle şey olamaz dedi ama benim dr. 1 cm açıklık var ama çocuk daha kanala girmemiş demişti ve bugün dr. giderken tuvalete girdiğimde bir avuç dolusu kremsi bir akıntı geldi şaşırdım dr. onu sordum biz kendi aramızda ona nişan diyoruz dedi ve kan varmı diye sordum görmedim dedim tamam dedi çocuk kanala girmiş mukozasını atmış gibi birşeyler dedi senin doğum çok yaklaşmış dedi ama benim dr. daha var demişti ay çok kafam karıştı ya bir cm açıklık varsa başlamış demek dedi dr. bana akıl verin ya neye inanyım ne yapayım anlamadım ben şimdi.:26::26::26:​

Ya cnm burda bi ark da 2 cm açılma varken eve yollamışlardı için rahat etmiyprsa başka dr da git cnm hiç bekleme benimkide aşağı inmiş ama bende öle bi akıntı falan olmadı

İyi akşamlar kızlar,nasılsınız?:3:
Sezincim doğum yapmış oh ne güzel,bir minik daha aramıza katıldı:16:
Benim de bugün randevum vardı,kızım hala kanala inmemiş,haftaya salı tekrar gidicez inşallah..Tabi o arada doğmazsa:1:3026 olmuş miniğim,sağlıkla kollarıma almak en büyük hayalimmm:16:

:55:

Ya cnm burda bi ark da 2 cm açılma varken eve yollamışlardı için rahat etmiyprsa başka dr da git cnm hiç bekleme benimkide aşağı inmiş ama bende öle bi akıntı falan olmadı

özele gidiyorum canım ben normalde acaba kadın doğum hastahanesinede mi bir gitsem ki ya çok kafam karıştı vallahi.
:26:​

Back