• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ADADERENİM adlı arkadasımızda az önce dogum yaptı pamuk gb bır kızı oldu :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar beni heyecan sardı Ayyy herkez doğum y:21:apıyor
bana ne zaman sıra gelecek acaba:17:
ben de merak ediyorum zullu :32:

aynen mıllet doğum yapıyo ben heyecanlanıyorum ama çogu kışı artık yok ugramıyo ve doğum hıkayesını yazmıyan bırcok arkadaşlarımız var
ben artık hayaller aleminde yaşıyorum beşiğe bakıp bakıp:6:
evet çoğu kişi yazmamış:19:

Kzlar 2 gündür giremiyorum hala oldum gelinimizle aramda 40 gün vardı beni solladı 34. hafta normal doğum yaptı küvezde şu an yalnız anne karnında bebekte barsaklarında problem görmüşlerdi yarın ameliyat olacak dua edin kızlar iyi geçsin...
ve bende doğu ma 5 gün kala doktor değiştirdim ö ceki doktora çok kızdım bu arada salı günü sezeryan olucam kısmetse keşke daha öncede bu doktora gelseydim ilgili ve güleryğzlü öncekimin tavırları hoşuma gitmedi hiç ilgili değildi bugün gittiğim tek tek incrledi anlattı çok yoğun iki gün geçirdim sizler nzpıyosunuz kimler doğum yaptı ?
çok geçmiş olsun, umarım iyi olur minik...
bence biz artık doğum yapanları değil bekleyenlerin listesini yapalım :9:

kızlar bendede kasılma bayagı var bende bı an once doğurmak ıstıyorum ama bayramdan sonraya kalsın sıpariş verıyorum sankı:1::1:
ben de bayramdan önce gelsin istiyoruuummmm:16::16:

Selam hepinize ,
1 ekim sabahı bebişimi kucağıma aldım.
Öncelikli notum ultrasonda en son 3400 görünen bebek , 3290 doğdu. Yani kiloya çok takılmayın, usde çıkandan 300 gr eksik yada fazla olabiliyor. İlk 2 günde de ağırlığının yüzde onunu kaybediyor. Çıkış kilomuz 3000 gr oldu.

Ben epidural sezeryan oldum, çok rahat oldu ameliyat. Acı filan hiç yok..
Sezeryan isteyenlere öneririm

Şimdi özellikle yanınızda olması gerekenlerle ilgili birkaç notum olCak. O kadar bunları konuştuk ama gerçekten iş gerçeklere gleince farklılıklar olabiliyor.
En çok nerde zorlandın derseniz gecelikte zorlandım. Nedeni de emzirirken çok zorlandım. Aldıgım 3 geceliğin hiçbirisi yeterince kullanışlı çıkmadı. Süreli aç kapa yapabileceğiniz rahat birşey alın. Gecelik olmasa bile bir emzirme atleti bile daha fazla iş görürdü kesin. Aman aldıgınız gecelikleri son bir kontrol edin.

Silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanınız mutlaka olsun. Lazım olmaz diyip almadım. Orada lazım oldu ve aldırdım eşime.. Göğüsler ilk emzirmelerde feci tahriş oluyor, o gecelik sürttükçe kafayı yedim. Bebeği bağıra bağıra emzirdim , başıma böyle birşey geleceğini tahmin etmezdim.

Yanımda canped'in mesane pedlerinden vardı, çok iyi oldu. Öyle ilk gün normal orkidle flan olmuyor arkadaşlar. Ayrıca kesinlikle tek kullanımlık kilotlaR süper cankurtaran. Hiç uğraşmıyorsun, pedle birlikte çıkarıp atıyorsun, çok rahat ettim.

Sezeryanin en kötü yanı gaz sancısı.. Çekmek istemiyorsanız kalkıp yürüyeceksiniz hemen o akşam. Beni bir iki kaldırdılar, sonra ben üşendim ve ikinci gün inanılmaz sancılar çektim, kaburgama vurdu. Sonrasında ilaçlar verdiler hem serum hem de lavmanın hafifi birşeyler, banamısın demedi. Ancak 3. Gün yani bugün toparladım.

Demir ilaçlarınızı doğum öncesi amandır ihmal etmeyin. Doğumla birlikte kan değerleri iyice düşüyor. Ben 2 tane de demir serumu yedim :)

Göğüs kremi gamastan'dan başka almayın, hepsi boş. Gamastan'ı da mümkünse doğum öncesi sürmeye başlayın hazırlık olsun.

Benbek kıyafeti olarak da saçma sapan şeyler almışım hep yanıma. Hava birden soğudu. Bebeklere hemşireler içine kısa kollu bir zıbın, üstüne de uzun kol ve patikli tulum giydiriyorlar. Bazı tulumların kendiliğinden eldivenleri de oluyor. Onlar çok kullanışlı.. Çünkü elde eldiven, ayakta çorap dur- mu- yor..
Bir de bebek uyuyorken siz de mulaka uyuyun. Mümkünse hastanede ziyaretçiniz az olun. Kimseyle goy goy yapacak vakit yok. Cidden yorgun oluyorsunuz. Uyumanız gerek.

Başka sorunuz olursa konuşuruz gene.. Şimdi biraz yorgunum, gene anlatırım aklıma gelirse..

Allah analı babalı büyütsün cnm anlattığın şeylerdn ilk doğumum klıma geldi gögüslr gerçekten çok kötü oluyor banada garmastan en iyi gelmişti şimdiden sürüyorum ben pjama takımı götürücem o unla daha rahat ediyorum
ziyaretçiler için birşy yapabilrceğimizi zannetmiyorum çünkü bizde çok gelirler biliyorum onun için bugün suit oda ayarlandı

Merhaba kızlar biz iyiyiz kızım2900 doğdu 48 cm suan hiç bir sıkıntımız yok çok şükür

oy maaşşlahhhhh kız ne güzelkokar şimdi ooo öp kokla yerimizee:9::9::9:

kızlar beni heyecan sardı Ayyy herkez doğum y:21:apıyor
bana ne zaman sıra gelecek acaba:17:

ay sorma benide biz istiyoz o bebek buraya gelecek arkadaşşş:52::52::52::52::52:

aynen mıllet doğum yapıyo ben heyecanlanıyorum ama çogu kışı artık yok ugramıyo ve doğum hıkayesını yazmıyan bırcok arkadaşlarımız var

naapsınlar sevgmm bebişleriyle uğraşıyolardır gözleri bişey görmez şimdiii:16::16::16::16:

bekledıgımız gıbı olmuyo işte ne yapalımm

Canım pazartesı yagmurcamelek dogum yapıcaktı bugunde adaderenim dogum yaptı lısteye eklersın :nazar::nazar:

acaba bende mi dr değiştirsem çünkü bu çookk rahat dün geberdim kasık ağrısından umrunda değil. dualarım sizinle inş hayırlı operasyon geçirir
sağol cnmdeğiştir cnm umurunda olmayan doktora gitme bence ben bugün gittiiimi biraz araştırdım benim için tecrübe ve güleryüz ön planda inş iyi yapmışımdır
Kızlar ADADERENİM adlı arkadasımızda az önce dogum yaptı pamuk gb bır kızı oldu :nazar::nazar::nazar::nazar:
ALlah uzun sağlıklı ömürler versin

sağol cnm inş

Kzlar bu arada oğlum 3.180 gr olmuş artık yanılma payları oluyor geçen hafta bir ayda 550 gr almıştı geçen hafta 2.750 gr dı bir haftad nasıl bu kadar aldı maşallah artık doğunca gerçekleri görücez inş

Son düzenleme:
Kzlar bu arada oğlum 3.180 gr olmuş artık yanılma payları oluyor geçen hafta bir ayda 550 gr almıştı geçen hafta 2.750 gr dı bir haftad nasıl bu kadar aldı maşallah artık doğunca gerçekleri görücez inş

Evet cnm oluyor yanılma her ıkı hastanede farklı cıkmıstı ölçümler bakalım yarın kaç çıkıcak

selam kızlar, kaburgalarım iğne gibi batıyo valla :14:
bide bugün dışarı çıkıp bi markete gideyim dedim amaaannnn kendimi çekemedim çekiş gücüm düşmüş:9:

Aynen 2 gündür fazlalaştı çümkü bebeğin başı aşağıdaymış ağlıyorum artık sol kaburgamın batmasından

Back