Kizlar telefondan girip biraz gecmise bakabildim,herkese guzel dilekleri icin tesekkur ederim tek tek alintilayamadim...dogum hikayem biraz dramatikti,simdi bile hatirladikca aglayasim var,paylasmak istiyorum ama daha dogum yapmamis arkadaslari etkilemek istemiyorum,kararsiz kaldim o yuzden,yarin dogum hikayemi uzunca yazacam ama etkilenecek arkadaslar okumasin dogumdan sonra okusun,benimki sadece talihsizlikti...simdiden dramatik ve talihsizlik diyeyimki okumak istemeyen sonra baksinn....burda sanci seklimi yazayim belki dogumu bekleyen arkadaslar icin yalanci sancidan ayirt edici olur...bende o gun hep buyuk tuvaletim var hissi oldu,aksam nisanim geldi,sonrasinda az az sanci,ama sancilar hep asagi makat bolgesine vuran bi agriydi,cok duzenli geliyor,siddetinden degil duzenli gelisinden gercek dogum sancisi oldugunu anliyorsunuz,tabi bi de nasinin gelmis olmasi,ustune bir kere asiri bulanti ve ishal oldum,sonra giderek siddet artiyor zaten...
Buyuk tuvalet varmis hissi ben de doguma kadar devam etti...yarin hikayemi paylasacam,ama burayi ozlemisim