• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kzlar 2 gündür giremiyorum hala oldum gelinimizle aramda 40 gün vardı beni solladı 34. hafta normal doğum yaptı küvezde şu an yalnız anne karnında bebekte barsaklarında problem görmüşlerdi yarın ameliyat olacak dua edin kızlar iyi geçsin...
ve bende doğu ma 5 gün kala doktor değiştirdim ö ceki doktora çok kızdım bu arada salı günü sezeryan olucam kısmetse keşke daha öncede bu doktora gelseydim ilgili ve güleryğzlü öncekimin tavırları hoşuma gitmedi hiç ilgili değildi bugün gittiğim tek tek incrledi anlattı çok yoğun iki gün geçirdim sizler nzpıyosunuz kimler doğum yaptı ?
Allah analı babalı büyütsün. Seninkine abla yada abi olmak istemiş :)
Insallah ameliyati da iyi geçer.
valla ben bu gün 40+6 gün oldum banada gelsin artık sıra :)
Kac kilo oldu peki bebiş? Ve Dr ne doyur daha ne kadar bekleyecekmiş.
Kızlar ADADERENİM adlı arkadasımızda az önce dogum yaptı pamuk gb bır kızı oldu :nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah analı babalı büyütsün.

dr gerçek sancıyı bekleyeceğiz diyor ama ben çok bunaldım ya :(

markete gıttım geldım oldum valla sankı bacaklarımdan tutuyorlar bıde kızlar sızdedeboyle oldumu sankı gobegımı bacaklarımın arasında tasıyorumm

Merhaba kızlar.hepiniz bana dua edin nolur yarın öğlen sezeryanla bebeğim doğacak Allah kısmet ederse.bebeğim daha ufak dualarınızı esirgemeyin...

Allah analı babalı büyütsün.

Merhaba kızlar.hepiniz bana dua edin nolur yarın öğlen sezeryanla bebeğim doğacak Allah kısmet ederse.bebeğim daha ufak dualarınızı esirgemeyin...

inş cnmm Allahım hayırlı kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar ben bu arada 41 hafta + 1 gün olmuşum satım 28 eylüldü offf bu gerçekle karşılaşmayı hiçö istemezdim yarın kont var dr yine eve yollarsa napcm yaa çok kötü durumdayım ne olur dua edin bide bişi sorcam dr dün kontrol ettiğinde 1.5 parmak açılma var dedi bu ne demek ?

ve 1 haftayı geçti ultrasona girmedim hiç bebiş kilo almıştır en son 3 kilo 150 gramdı

cnm valla dünde gittim kasıklarım çatladı ağrıdan bende geberdim ve dr dediki bu sancı yerleşme sancısı senin sancın karnından kasılcak falan filan klasik laflar moralim bozuk hemde çookk

ah canım kıyamam ya o değil bebeğinde çok kilo alacak içeride normal doğum yapamıcaksın anlamı kalmıcak bekletmenin.ben şimdiden dayanamıyorum neden böle yapıyo bu doktor.bebeğinin kilodurumu nasıl tatlım?

Merhaba kızlar biz iyiyiz kızım2900 doğdu 48 cm suan hiç bir sıkıntımız yok çok şükür
Gözünaydın sezinimmm maşallahhh :nazar::nazar::nazar:
Analı babalı büyütmek nasib etsin Allah, hayırlı ömürlü olsun inşallah..

Birlikteliği yasakladı demek. Şimdiye kadar hic yasaklayan duymadım. Bize de birsey demedi. Erken gelmesin diye mı?
Haa yapıyor musunuz dersen 9 aydır tık yok :)
Banada şimdiden sonra yasaklaması tuhaf geldi. Bi dünya şey geçiyo aklımdan acaba şundan mı bundan mı vs gibi :)
Bizde uzun zamandır yapmıyoduk zaten yasaklamasa bile. Nst de sancı çıkınca mı öyle dedi acaba bende meraktayım..

zulluuuuucummm eşim geldi yemek yedik hemen banyoya girdim ama mide bulantım dışında belden gelen ve kasıklarıma etki eden bi ağrı var bi de şimdi vajınamda ani batmalar oluyo yerimden hopluyorum resmen doktorum da dönmedi zaten :43::43::43:
Doktorunu tekrar arasan ya canım, belki doğum başlamıştır :26:

Bu nefes darlığı ne zaman geçicek kızlar ya, sanki aldığım nefes bana yetmiyo :43:
2 gündür iyiydim ama bugün yine daraldım. :43:

ah canım kıyamam ya o değil bebeğinde çok kilo alacak içeride normal doğum yapamıcaksın anlamı kalmıcak bekletmenin.ben şimdiden dayanamıyorum neden böle yapıyo bu doktor.bebeğinin kilodurumu nasıl tatlım?

evt cnm çook haklısın ama bunu dr anlatamıyrum 1.5 parmak açıklık var ne demek :(

kızlar ben de doğurdumm..normal oldu..dün doğdu bugün taburcu olduk..salı dr a gittim kontrole 3 cm açıklık varmış..sabaha kadar hastanede gözetim altında durduk..bi ara kalp atışları düştü..tekrar olursa sezeryana alcaktı dr..ama şükür gerek kalmadı öğlen 2 saat suni sancı takviyesiyle normal doğdu...Allahım herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına..:16:

kızlar ben de doğurdumm..normal oldu..dün doğdu bugün taburcu olduk..salı dr a gittim kontrole 3 cm açıklık varmış..sabaha kadar hastanede gözetim altında durduk..bi ara kalp atışları düştü..tekrar olursa sezeryana alcaktı dr..ama şükür gerek kalmadı öğlen 2 saat suni sancı takviyesiyle normal doğdu...Allahım herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına..:16:

ayyy ne güzel haber allhım hayırlı evlat olmayı nasip etsin bide analı bablı büyütmeyi nas
p etsin çookk güzel :) darısı bana inş ::

tavuklummmm :52: gözünaydın canımm maşallah bebişede sanada :nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallahhh :16:
Senin kuzucuk öyle böyle gününü doldurdu kıs :emir_bebek:
Allahım bizlerede hayırlı ve kolay doğumlar nasib etsin inşallah..

Ilginç normali beklemesi. Ne zaman tekrar muayenen.
Hayırlı doğumlar insallah canım.
arkadaşlar ben bu arada 41 hafta + 1 gün olmuşum satım 28 eylüldü offf bu gerçekle karşılaşmayı hiçö istemezdim yarın kont var dr yine eve yollarsa napcm yaa çok kötü durumdayım ne olur dua edin bide bişi sorcam dr dün kontrol ettiğinde 1.5 parmak açılma var dedi bu ne demek ?
1.5 parmak ne bilemiyorum canım. Normalde cm söylerler.

Canım Allah analı babalı büyütsün.
Ne guzel doğurmuşsun normal. Suni sancı nasıl birsey. Cok ağrın oldu mu? Oncesinde sancın olmusmuydu?
Bak sonunda doğurdun :))

canım gözünüz aydın.ALLAH analı babalı büyütsün inş.40haftayı doldurmuşmuydun cnm kaç kilo doğdu bebişin?

Back