• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar, kaburgalarım iğne gibi batıyo valla :14:
bide bugün dışarı çıkıp bi markete gideyim dedim amaaannnn kendimi çekemedim çekiş gücüm düşmüş:9:

Kız bir hafta sonra daha ağırlaşacan
Bol bol gez:ssz:bu göbek artık büyük
Geliyor sanki yanımda biri yatıyor gibi
Hissediyorum ger yer dar gelir oldu:1:

arkadaşlar ben de yarın epiduralli sezeryan olacam, 40 haftam doldu, sancı falan yok, bebek büyük, artı açılma da yokk..ben illa normal, illa sezeryan olsun demiyordum zaten, hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim, inşallah hayırlısıyla kurtulurum bebişimle ben, sağlıklı bir doğum olur, dualarınızı bekliyorumm..

Hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun
Sen de Ankarada mısın?

Kız bir hafta sonra daha ağırlaşacan
Bol bol gez:ssz:bu göbek artık büyük
Geliyor sanki yanımda biri yatıyor gibi
Hissediyorum ger yer dar gelir oldu:1:
ben hissediyorum haftaya gelir bu çocuk :1:
anneye bu kadar da işkence olmazki:35:
doğduktan sonra yapsın işkenceyi dimi ama

mrb kızlar ;
bende haftaya cuma günü inşallah hayırlısıyla kavuşucam bebeğime..38.haftamda alıcak doktor ve spinal aneztezi olucak tabi son dakka korkup beni bayıltın demezsem.hepimizde heyecan dorukta.hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah..bol bol dua edelim..:54:

Hadi bakalım sağ salim gelsin bebişin
İnşallah seninki de bizimkiler de

Kızlar doğumdan sonra mesaj göndermeyi düşünüyor musunuz arkadaşlarınıza. Bazı hastaneler gonderiyormus.benimkinde boyle bi uygulama yok ama ben düşünüyorum. Birtane nette buldum.bebegin ağzından yazılmış bi mesaj hoşuma gitti

karnımasagı dusmuş ama wc dw halen zorlanıyorum otururken ve dun banyo yaptım oldum resmen okadarkı zorlandım aglıycaktım nerdeyse

Kızlar doğumdan sonra mesaj göndermeyi düşünüyor musunuz arkadaşlarınıza. Bazı hastaneler gonderiyormus.benimkinde boyle bi uygulama yok ama ben düşünüyorum. Birtane nette buldum.bebegin ağzından yazılmış bi mesaj hoşuma gitti

bulduğunu paylasabilir misin tatlım hem bizde fikir olur:34:

karnımasagı dusmuş ama wc dw halen zorlanıyorum otururken ve dun banyo yaptım oldum resmen okadarkı zorlandım aglıycaktım nerdeyse

bende zorlaniyorum sola yatinca bile karnım ağrıyor
sanki iki günde kocaman oldu gobegim yürümekte bile
zorlaniyorum yarından ev temizleyecegim :19:

bulduğunu paylasabilir misin tatlım hem bizde fikir olur:34:
Bebegin ismi efe olsun diyelim. Merhaba ben efe.annem ayşe ve babam alinin oğlu olarak bugün saat 14te dünyaya geldim.sizleri görmek için sabırsızlanıyorum .bizim için dua etmeyi unutmayın olur mu. Vs... gibi.hastane adını falan da ekleyebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebegin ismi efe olsun diyelim. Merhaba ben efe.annem ayşe ve babam alinin oğlu olarak bugün saat 14te dünyaya geldim.sizleri görmek için sabırsızlanıyorum .bizim için dua etmeyi unutmayın olur mu. Vs... gibi.hastane adını falan da ekleyebilirsiniz

nasıl oluyo pekı anlatsana

Doğum Günün kutlu olsun tatlım :16::16::38:
Ay sabırsızlık la bekliyoruz ama gelen yok gibi:1:

Cok tesekkurler... ya bende ilk bastan beri gelmesin 3 ekimde diyodum ogun benim dogum gunum diyodum;) ama ne bileyiiimmm bugun duugusalim galiba bugun fikrim degisti. Hemde gelmedikce sabirsizlaniyorum. Gelsede guzel olurmus be;)
Benim kiz gecen hafta 3400 du bu hafta 3500 olmus cok fazla almamis allahtan bi haftada bakalim haftaya kadar kac olcaz. Cok kilo alirsa normalde zora gircek. Bakalim hayirlisi demkten baska bisey gelmiyo;)
Seninki iyi kilo alımı yavaşlamış. Bizimki 300gr aldı bir haftada haftaya 4 kilo olur diye korkuyorum.

kızlar pazartesi spinal sezeryanla kavusucam kızıma ama hala isim bulamadık kızımıza isim önerilerinizi yazarmısınız ?
Az kalmış.
canım eşim zeynep istiyor. ben defne yada öykü diyorum. kv dede belinay diyo. bu isimler arasında kararsız kaldık ıyıce kafamız karıstı yani :)

İnş canım hepimiz tek tek kavuscaz bebişlerimize :)

Madem ikinizin aklında var Zeynep defne koyun :)
Onun dışında Merve, azra, öykü.
Ama Zeynep guzel bence.

Merhaba kızlar biz iyiyiz kızım2900 doğdu 48 cm suan hiç bir sıkıntımız yok çok şükür

dünkü halimden eser yok sürekli yatasım geliyor bugün:9::9:
Bi gunümüz digerine uymuyor :)
Demek gelmedi seninki hala o enerjiyle.
senınkı doğuma kadar 4u bulurmukı acaba dr bışey demedımı
Bulabilir canım. Bir haftada 300gr almış. Hayırlısı vallah.
Kontrolümüz güzeldi tatlım.. 2670 gr olmuşuz, boyu hakkında bilgimiz yok malesef. Gelişimi gayet iyi, haftasıyla da uyumlu dedi.
Usg de rahim ağzında açıklık çıkmadı, Nst de 80 90lara çıkan bikaç sancı çıktı, bunlar da normalmiş artık. Son 3 haftan kaldı ama gününü doldurcak diye bişey yok, her an gelebilir dedi. Gelişimi sağlıklı olduğundan direk doğuma alırmış. şükür :16:
Şuan için normal doğum konusunda bir sıkıntımız yok, önümüzdeki hafta da çatıya bakıcak net bilgi vericek doğum şekli hakkında.
Bu arada ilk defa bişi söledi :17: Artık birliktelik yok dedi :9: Şimdiye kadar fırsatı değerlendirseydim keşke ahh ahhhhh :9::9:

Birlikteliği yasakladı demek. Şimdiye kadar hic yasaklayan duymadım. Bize de birsey demedi. Erken gelmesin diye mı?
Haa yapıyor musunuz dersen 9 aydır tık yok :)

Son düzenleme:
Bi gunümüz digerine uymuyor :)
Demek gelmedi seninki hala o enerjiyle.

Bulabilir canım. Bir haftada 300gr almış. Hayırlısı vallah.

Birlikteliği yasakladı demek. Şimdiye kadar hic yasaklayan duymadım. Bize de birsey demedi. Erken gelmesin diye mı?
Haa yapıyor musunuz dersen 9 aydır tık yok :)

benım gcen hafta 500 almıştı bakalım yarın ne kadar alcak

Back