• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oyle bi durumdami vardi kurbetcigim ama onuda takma gercekten sezininde oyle olmustu simdi cok sukur hic bisey yok icini ferah tut :16:

aynen canım o da vardı, hoş hala var ama doktorum sıkıntı edecek bi durum yok rahat ol dedi. sağolsun içimi ferahlatıyor. artık düşünmüyorum hiç. doğuma da az kaldı inş. sağ sağlim doğsunlar artık ya :)

kizlar ortalama olark bebisleriniz 35 hafta sonrasi kac gr aldi? herkes farkli ama ortalama. denilene gore son ay mi daha cok aliyor?

bende bu kız nerelerde acaba doğurdu mu diye düşünmüştüm

yokk kız nerdeee bı turlu doguramıyorumm esım her gece dogum olacakmıs gıbı yatıyor sabah da kalkıp yıne doguramadın dıyor:52:kız kardesımde geldı oda abla hadı dogurr ben geldım artık dıyor ama gelmıyor bızım sıpa:52:

zulummm yazmistim ama yine yaziyim istedim hersey normal cikmis sevindim adina kiz bekleticek galiba :27: Bende ufaktan ufaktan aciktim ama kalkip biseyler hazirlama k usendiriyo beni :27:
sağol Cnm sorun olmaması beni çok mutlu
etti bizim kız geç gelecek galiba gunlerimiz
aynı bebisler aynı günde gelir mi acaba
gece kuşları bu saate kadar uyursanız tabiki gece uyumazsınızz:1::1::1:
ne yapalım tatlım uyku yok olsada ceneye
dalıyoruz gece kuslariyla :1:
hogeldin canım sabahtan beri kaynatıyoruz süprizlerimizi bekliyoruz...

Hosbulduk Cnm bide doguraydik :ssz:

ben kaçar hatunlar henüz hiç birşey mo
yemedik accik yemek yiyek de geri gelek :56::10:

yokk kız nerdeee bı turlu doguramıyorumm esım her gece dogum olacakmıs gıbı yatıyor sabah da kalkıp yıne doguramadın dıyor:52:kız kardesımde geldı oda abla hadı dogurr ben geldım artık dıyor ama gelmıyor bızım sıpa:52:

ya benimde dün eşim nst odasında ekrana bakıyor hemşireyle konuşuyoruz bu arada demezmi hayatım sancı sıfır azcık sancı yap hayatım demezmi gülme krizine girdik sanki elimizde doğurmak bu yükü biz çekiyoruz onlar hazır pasta bekliyorlar...

dur daha var canım 14 günün var doğurursun hayırlısı ile :1::1::1:

doğuran bi arkadaş var eşide bizim burda çalışıyo diyoki karnında dursun daha iyi daha rahat

sağol Cnm sorun olmaması beni çok mutlu
etti bizim kız geç gelecek galiba gunlerimiz
aynı bebisler aynı günde gelir mi acaba

ne yapalım tatlım uyku yok olsada ceneye
dalıyoruz gece kuslariyla :1:

Hosbulduk Cnm bide doguraydik :ssz:

ben kaçar hatunlar henüz hiç birşey mo
yemedik accik yemek yiyek de geri gelek :56::10:

anacım ben gecede gündüzde uyuyamıyorum son günlerin tadını çıkaramıyorum valla dün gece yürüyüş yapalım dedik eşimle sırılsıklam ıslanıp eve geldik.size afiyet olsun

selam kızlar nasılsınız bıkac gunndr gıremıyodum varmı aramızda doguran...
bugu hastanede kont vardı nts ıcın 1 saat nts de kaldım tatlı yedım tekrar gırdım felan sonra duzeldı doktor ıyı dedı ama benım kafama baska bısey takıldı 36 haftalıkken 3300 kg demıstı doktor bugun 2900 dedı ben dedım 3300 ıkı hafta once dedım yanlıs hatırlayabılırsın dedı muayanehanesınde bakmadı bugun sancı odasında baktı oyuzden pc yede bakamadı bu mumkunmu ya zayıflarmı bebek nette bulamdım duyan bılen varmı kont cumrtesı kagıdı goturecem ama ıcım hıc rahat deıl

Canım yanlıs ölçüm olabılır bende mesela burda özele gıdıyorum bırde üniversıte hastanesıne gıttım arada 200 gr fark oynadı bebısın hıcte zayıf degil bence gayet ıyı masallah :nazar::nazar:

ya benimde dün eşim nst odasında ekrana bakıyor hemşireyle konuşuyoruz bu arada demezmi hayatım sancı sıfır azcık sancı yap hayatım demezmi gülme krizine girdik sanki elimizde doğurmak bu yükü biz çekiyoruz onlar hazır pasta bekliyorlar...

Canım sancının cıktıgı nerden anlasılıyor tocomu ne yazıyor makınada ordanmı acaba ? Ben elımdekı kagıttanda anlamıyorum .

Kızlar selam..
Bugün kontrolümüz vardı gayet güzel geçti şükür..
Bebişim 2670 gr olmuş, bir haftada 130 gr almış şükür.. Gelişimi gayet iyi dedi dr.
Usg de rahimde açılma çıkmadı, NST de biri 80 90lara varan bikaç sancım çıkmış, onlar normal artık dedi.
Şuan normal doğum için herhangi bir problemimiz yokmuş şükürler olsun:16: bidahaki haftada çatıya bakıcakmış duruma göre.. 0ndan sonra da kesin belli olur doğum şeklin dedi.
Artık doğsada bir sorun olmaz dedi. Her an da gelebilirmiş, suyun gelirse veya kanaman olursa direk gel dedi. Sancılara da dikkat tabi :)
Bizden haberler böyle, beklemedeyiz artık :)
Şimcik kocişe vericem bilgisayarı, öpüyorum hepinizi :54::54:

Son düzenleme:
canım senle 1gün var aramızda ama bendede tık yok bekliyorum.haftaya salı yatıracam dedi doktor planlı doğum yaptırırım dedi.
Bizimki Perşembe sabah 9 da gel dedi. Bilmiyorum ne yapacak acaba? Ya o zaman bizimki de yatıralım seni suni sancı yapalım mı diyecek acaba?
aynen insan sancı çekmek için bekler mi bekliyor işte:1::1: hepimizacı sever olucaz sancı beklemekle:1::1:
hakkatten ben de senin gibi yemeye doyamıyorum normalde eve bile almazdık aklıma bile gelmezdi ama şimdi hergün yiyesim var tahin pekemz:56::56:

canım planlı normal doğum nasıl oluyor yaa ben de mi yapsam ki onu çünkü benim doktor haftaya salıdan bayram tatili dönüşüne kadar yok ve benim doğum da tam o aralarda:31::31:
Sancı delisi olacağız :)
Gel sancı gel gel gel :))
Selam kizlar gecmisi azicik okudum Selencik dogum yapmis Rabbim uzun omurler versin bebisine insallah:16::16: Bu arada Yoladevam da dogum yapmis cok sevindim en kisa zamanda hikayeni merak ediyor ve bekliyorum :16: Zulluuucumm herseyin iyi olmasina sevindim tatlim kiloya takilma benimde 2.900 yapacak bisey yok 3.000 kg fln dogar dedi sorun degil takma kafana :16:

Evett gelelim bana :27::27: Belim cok agriyo ama kasiklara vuran sanci manci yok sadece bel agrisi var :6: o kadar da is fln yapiyorum oglanin keyfi gayet yerinde sanirsam dr 15 ine kalmaz dedi ama insallah oyle olurda gelir artik.. :31:

Keyfleri yerinde cocuklarımızın :) çıkmaya niyetleri yok :))

Kızlar selam..
Bugün kontrolümüz vardı gayet güzel geçti şükür..
Bebişim 2670 gr olmuş, bir haftada 130 gr almış şükür.. Gelişimi gayet iyi dedi dr.
Usg de rahimde açılma çıkmadı, NST de biri 80 90lara varan bikaç sancım çıkmış, onlar normal artık dedi.
Şuan normal doğum için herhangi bir problemimiz yokmuş şükürler olsun:16: bidahaki haftada çatıya bakıcakmış duruma göre.. 0ndan sonra da kesin belli olur doğum şeklin dedi.
Artık doğsada bir sorun olmaz dedi. Her an da gelebilirmiş, suyun gelirse veya kanaman olursa direk gel dedi. Sancılara da dikkat tabi :)
Bizden haberler böyle, beklemedeyiz artık :)
Şimcik kocişe vericem bilgisayarı, öpüyorum hepinizi :54::54:

Maşallah canım bebişine :nazar::nazar: Beklemeye devam o zaman hadi hayırlısı hepımız ıcınde. Bakalım ne zaman gelıcek yavrucaklar.

selam güzel anneler...

37. haftayıda yarıladık Allahn izniyle.. oğluşuma kavuşmama az kaldı.. park yatak alacam ama hangi marka hangi model alsam bilemedim yardımcı olurmusunuz ???

Kızlar geçmişe bakma fırsatım olmadı kociş pc yi bekliyo ama alıntılarınızdan gördüm :46:
Allah'ımmm dünden bu yana kimler doğurmuşşşş :16:
Rabbim hayırlı uzun ömürler nasib etsin, analı babalı büyüsün bıcırıklar inşallah :nazar::nazar::nazar:

anacım ben gecede gündüzde uyuyamıyorum son günlerin tadını çıkaramıyorum valla dün gece yürüyüş yapalım dedik eşimle sırılsıklam ıslanıp eve geldik.size afiyet olsun
canım ben aşkından hamilelik hem bitsin hemde
bitmesin istiyorum iyice şaşırdım galiba:37:
selam güzel anneler...

37. haftayıda yarıladık Allahn izniyle.. oğluşuma kavuşmama az kaldı.. park yatak alacam ama hangi marka hangi model alsam bilemedim yardımcı olurmusunuz ???

tatlım bende henüz karar veremedim
ama ben bur ay sonra tasinacagim
için bana parkyatak daha uygun
yeni eve çıkınca kizima oda hazırlayacağım
bende hangi marka alsam bilemedim
ikimizin derdi de aynı keşke yardımcı
olabilseydiim :17:

canım ben aşkından hamilelik hem bitsin hemde
bitmesin istiyorum iyice şaşırdım galiba:37:

tatlım bende henüz karar veremedim
ama ben bur ay sonra tasinacagim
için bana parkyatak daha uygun
yeni eve çıkınca kizima oda hazırlayacağım
bende hangi marka alsam bilemedim
ikimizin derdi de aynı keşke yardımcı
olabilseydiim :17:

sorma canım yaa kafayı yicem valla... ne yapcamı bilemedim.. oğlumun odası olmıycak 4 5 yaşına kadar yatabileceği bir yatak lazım ama bir türlü karar veremiyorum :S

Maşallah canım bebişine :nazar::nazar: Beklemeye devam o zaman hadi hayırlısı hepımız ıcınde. Bakalım ne zaman gelıcek yavrucaklar.
sağol tatlım :) hayırlısıyla kavusalım hepimiz :)

selam güzel anneler...

canım ben şuan kayınvalidemle beraber kaldığımdan bebiş odası felan yapmadık. Beşiği park yatak, eşimin abisi hediye olarak almıştı. Baby Life marka ama henüz kurmadığımdan modeli aklımda yok. 0ldukça sağlam, kumaşları felan çok güzel. Bende gezerken o markanın park yataklarını beğenmiştim, hemen hemen her modeli gayet güzel.

Back