Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle bi durumdami vardi kurbetcigim ama onuda takma gercekten sezininde oyle olmustu simdi cok sukur hic bisey yok icini ferah tut
bende bu kız nerelerde acaba doğurdu mu diye düşünmüştüm
sağol Cnm sorun olmaması beni çok mutluzulummm yazmistim ama yine yaziyim istedim hersey normal cikmis sevindim adina kiz bekleticek galiba Bende ufaktan ufaktan aciktim ama kalkip biseyler hazirlama k usendiriyo beni
ne yapalım tatlım uyku yok olsada ceneyegece kuşları bu saate kadar uyursanız tabiki gece uyumazsınızz
hogeldin canım sabahtan beri kaynatıyoruz süprizlerimizi bekliyoruz...
yokk kız nerdeee bı turlu doguramıyorumm esım her gece dogum olacakmıs gıbı yatıyor sabah da kalkıp yıne doguramadın dıyorkız kardesımde geldı oda abla hadı dogurr ben geldım artık dıyor ama gelmıyor bızım sıpa
yokk kız nerdeee bı turlu doguramıyorumm esım her gece dogum olacakmıs gıbı yatıyor sabah da kalkıp yıne doguramadın dıyorkız kardesımde geldı oda abla hadı dogurr ben geldım artık dıyor ama gelmıyor bızım sıpa
sağol Cnm sorun olmaması beni çok mutlu
etti bizim kız geç gelecek galiba gunlerimiz
aynı bebisler aynı günde gelir mi acaba
ne yapalım tatlım uyku yok olsada ceneye
dalıyoruz gece kuslariyla
Hosbulduk Cnm bide doguraydik
ben kaçar hatunlar henüz hiç birşey mo
yemedik accik yemek yiyek de geri gelek
selam kızlar nasılsınız bıkac gunndr gıremıyodum varmı aramızda doguran...
bugu hastanede kont vardı nts ıcın 1 saat nts de kaldım tatlı yedım tekrar gırdım felan sonra duzeldı doktor ıyı dedı ama benım kafama baska bısey takıldı 36 haftalıkken 3300 kg demıstı doktor bugun 2900 dedı ben dedım 3300 ıkı hafta once dedım yanlıs hatırlayabılırsın dedı muayanehanesınde bakmadı bugun sancı odasında baktı oyuzden pc yede bakamadı bu mumkunmu ya zayıflarmı bebek nette bulamdım duyan bılen varmı kont cumrtesı kagıdı goturecem ama ıcım hıc rahat deıl
ya benimde dün eşim nst odasında ekrana bakıyor hemşireyle konuşuyoruz bu arada demezmi hayatım sancı sıfır azcık sancı yap hayatım demezmi gülme krizine girdik sanki elimizde doğurmak bu yükü biz çekiyoruz onlar hazır pasta bekliyorlar...
Bizimki Perşembe sabah 9 da gel dedi. Bilmiyorum ne yapacak acaba? Ya o zaman bizimki de yatıralım seni suni sancı yapalım mı diyecek acaba?canım senle 1gün var aramızda ama bendede tık yok bekliyorum.haftaya salı yatıracam dedi doktor planlı doğum yaptırırım dedi.
Sancı delisi olacağız :)aynen insan sancı çekmek için bekler mi bekliyor işte hepimizacı sever olucaz sancı beklemekle
hakkatten ben de senin gibi yemeye doyamıyorum normalde eve bile almazdık aklıma bile gelmezdi ama şimdi hergün yiyesim var tahin pekemz
canım planlı normal doğum nasıl oluyor yaa ben de mi yapsam ki onu çünkü benim doktor haftaya salıdan bayram tatili dönüşüne kadar yok ve benim doğum da tam o aralarda
Selam kizlar gecmisi azicik okudum Selencik dogum yapmis Rabbim uzun omurler versin bebisine insallah Bu arada Yoladevam da dogum yapmis cok sevindim en kisa zamanda hikayeni merak ediyor ve bekliyorum Zulluuucumm herseyin iyi olmasina sevindim tatlim kiloya takilma benimde 2.900 yapacak bisey yok 3.000 kg fln dogar dedi sorun degil takma kafana
Evett gelelim bana Belim cok agriyo ama kasiklara vuran sanci manci yok sadece bel agrisi var o kadar da is fln yapiyorum oglanin keyfi gayet yerinde sanirsam dr 15 ine kalmaz dedi ama insallah oyle olurda gelir artik..
Kızlar selam..
Bugün kontrolümüz vardı gayet güzel geçti şükür..
Bebişim 2670 gr olmuş, bir haftada 130 gr almış şükür.. Gelişimi gayet iyi dedi dr.
Usg de rahimde açılma çıkmadı, NST de biri 80 90lara varan bikaç sancım çıkmış, onlar normal artık dedi.
Şuan normal doğum için herhangi bir problemimiz yokmuş şükürler olsun bidahaki haftada çatıya bakıcakmış duruma göre.. 0ndan sonra da kesin belli olur doğum şeklin dedi.
Artık doğsada bir sorun olmaz dedi. Her an da gelebilirmiş, suyun gelirse veya kanaman olursa direk gel dedi. Sancılara da dikkat tabi :)
Bizden haberler böyle, beklemedeyiz artık :)
Şimcik kocişe vericem bilgisayarı, öpüyorum hepinizi
Canım sancının cıktıgı nerden anlasılıyor tocomu ne yazıyor makınada ordanmı acaba ? Ben elımdekı kagıttanda anlamıyorum .
canım ben aşkından hamilelik hem bitsin hemdeanacım ben gecede gündüzde uyuyamıyorum son günlerin tadını çıkaramıyorum valla dün gece yürüyüş yapalım dedik eşimle sırılsıklam ıslanıp eve geldik.size afiyet olsun
selam güzel anneler...
37. haftayıda yarıladık Allahn izniyle.. oğluşuma kavuşmama az kaldı.. park yatak alacam ama hangi marka hangi model alsam bilemedim yardımcı olurmusunuz ???
evet canım tocodan anlaşılıyor 80-100 civarı olması lazım sanırım
canım ben aşkından hamilelik hem bitsin hemde
bitmesin istiyorum iyice şaşırdım galiba
tatlım bende henüz karar veremedim
ama ben bur ay sonra tasinacagim
için bana parkyatak daha uygun
yeni eve çıkınca kizima oda hazırlayacağım
bende hangi marka alsam bilemedim
ikimizin derdi de aynı keşke yardımcı
olabilseydiim
sağol tatlım :) hayırlısıyla kavusalım hepimiz :)Maşallah canım bebişine Beklemeye devam o zaman hadi hayırlısı hepımız ıcınde. Bakalım ne zaman gelıcek yavrucaklar.
canım ben şuan kayınvalidemle beraber kaldığımdan bebiş odası felan yapmadık. Beşiği park yatak, eşimin abisi hediye olarak almıştı. Baby Life marka ama henüz kurmadığımdan modeli aklımda yok. 0ldukça sağlam, kumaşları felan çok güzel. Bende gezerken o markanın park yataklarını beğenmiştim, hemen hemen her modeli gayet güzel.selam güzel anneler...
37. haftayıda yarıladık Allahn izniyle.. oğluşuma kavuşmama az kaldı.. park yatak alacam ama hangi marka hangi model alsam bilemedim yardımcı olurmusunuz ???