• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ne biliyim sevgim ben oyle hissediyorum :27: hic belli olmaz tabiki ama ne olucaksa olsunn :52::52: iyice cildirdim yani :51::51:

Looorımmm canımmmm nasılsınnnn bebeğin geliyorrrr artık cok az bı zaman kalmıss sabah aksam yanında kollarında olur cok sevındım tatlımmm allahım saglıcakla kucagınaa almanı nasıp etsın ınsallahh nasıl hiissedıyorsun tatlım kendını:46::46::46::46::49::49::49::49:

ıçıne doğmuşsa çıkar ama

hadi bakalım annesi seninki daha zor beklemesi açıklık da olunca her an olacak gibi geliyordur belirsizlik de zor

evet asıl geçmemesinin nedeni doğumu beklemek galiba acaba nstde sancı çıkacakmı doğum başlar mı gidince diye mearktan geçmiyor herhalde

zullu geldin mi kız nerelerdesin bugün yokluğun hissedildi:3::3::3:

Deliye malum olurmus ya :52::52:

insallah linacimmmm bide sana dun dedigim is vardi ya onuda yaptim :17::17: ama bu oglan cok inatci ciktii banami cekti napti :37::37:

Selam kizlar gecmisi azicik okudum Selencik dogum yapmis Rabbim uzun omurler versin bebisine insallah:16::16: Bu arada Yoladevam da dogum yapmis cok sevindim en kisa zamanda hikayeni merak ediyor ve bekliyorum :16: Zulluuucumm herseyin iyi olmasina sevindim tatlim kiloya takilma benimde 2.900 yapacak bisey yok 3.000 kg fln dogar dedi sorun degil takma kafana :16:

Evett gelelim bana :27::27: Belim cok agriyo ama kasiklara vuran sanci manci yok sadece bel agrisi var :6: o kadar da is fln yapiyorum oglanin keyfi gayet yerinde sanirsam dr 15 ine kalmaz dedi ama insallah oyle olurda gelir artik.. :31:

sende bel ağrısı varmış en azından, ucundan biyerden doğuma işaret bişeyler var :) bende o da yok yahu doğmayacak gibime geliyor artık. bayrama mı denk gelcek doğumlarımız acaba. benim bebeğimde 2800 kilosu pek yok yani ama takmıyorum sağlıklı olsun yeter. hepimiz sağ sağlim kolaylıkla kavuşuruz inşaallah bebişlerimize

Looorımmm canımmmm nasılsınnnn bebeğin geliyorrrr artık cok az bı zaman kalmıss sabah aksam yanında kollarında olur cok sevındım tatlımmm allahım saglıcakla kucagınaa almanı nasıp etsın ınsallahh nasıl hiissedıyorsun tatlım kendını:46::46::46::46::49::49::49::49:

Edammm nerelerdesin kizzzz ozlemisimm valla:16::16: iyiyim cok sukur bel agrisi haric evet az kaldi insallah teyzesi dua et amin insallah:16::16: sen nasilsin ne yapiyorsunn??

sende bel ağrısı varmış en azından, ucundan biyerden doğuma işaret bişeyler var :) bende o da yok yahu doğmayacak gibime geliyor artık. bayrama mı denk gelcek doğumlarımız acaba. benim bebeğimde 2800 kilosu pek yok yani ama takmıyorum sağlıklı olsun yeter. hepimiz sağ sağlim kolaylıkla kavuşuruz inşaallah bebişlerimize

bu bi isaretmi ondan emin degilim :9::9: takma hicc kurbetcim yapacak bisey yok doktor iyi diyo normal diyosa sorun yok dogunca elbet alicaklar :16:

Edammm nerelerdesin kizzzz ozlemisimm valla:16::16: iyiyim cok sukur bel agrisi haric evet az kaldi insallah teyzesi dua et amin insallah:16::16: sen nasilsin ne yapiyorsunn??

Bende iyi diyelim iyi olalımm tatlımmm ya aynı daha bebek özlemi çekmeye devammm sizleri okudukca özeniyorumm walla raabbım yavrularınıza tez vakıtte saglıklıca kavuşmayı nasip etsinnn :16::16::16::16::16:

Bende iyi diyelim iyi olalımm tatlımmm ya aynı daha bebek özlemi çekmeye devammm sizleri okudukca özeniyorumm walla raabbım yavrularınıza tez vakıtte saglıklıca kavuşmayı nasip etsinnn :16::16::16::16::16:

Darisi basina insallah edacimmm dualarim seninle insalah en kisa zamanda sende kavusursun yavruna uzme kendinii :16::16::16:

Darisi basina insallah edacimmm dualarim seninle insalah en kisa zamanda sende kavusursun yavruna uzme kendinii :16::16::16:

İnşallah bitanemmm çokkk saol dualarınn içinnn allahım kımseyı evlat özlemi ile sınamasın cok zorrrr :19::19: inşşalah yavrum tez vakitte gelirrrr :16::16::16:

İnşallah bitanemmm çokkk saol dualarınn içinnn allahım kımseyı evlat özlemi ile sınamasın cok zorrrr :19::19: inşşalah yavrum tez vakitte gelirrrr :16::16::16:

insallah tatlim sen icini ferah tut sikinti yapma onlar gelecegi zamani gercekten biliyolar :16::16::16::54: oyle bisey olursa ilk benim haberim olsun hee :9:

kız yapsında ama musaıt değilim anladınmı tuyler yuzunden ee agdayada gelmıyo ne yapcam ben rezılmı olayım dr a karşı
o zaman söylersin sonra yapar canım müsait değilim dersin nasıl olsa haftada çağırıyor
:52::52::52: ise yarar ne var yapmaya hazirim valla :9::9: gozumu kararttim :27::27:

akışına bırak tatlım biz ne yaparsak yapalım bunların keyfi yetince çıkacakalr belli

o zaman söylersin sonra yapar canım müsait değilim dersin nasıl olsa haftada çağırıyor

akışına bırak tatlım biz ne yaparsak yapalım bunların keyfi yetince çıkacakalr belli

arkadas ne keyif yaa ohh ekmek elden su golden :52::52:

insallah tatlim sen icini ferah tut sikinti yapma onlar gelecegi zamani gercekten biliyolar :16::16::16::54: oyle bisey olursa ilk benim haberim olsun hee :9:

Tamam bitanemmm ilk sana haber verırımmm :9::9::9: yeterkii gelsinnnn bebegımdeee o kolayy :49::49::49: fazla sıkınntı yapmamaya çalısıyroum amaböyle bazen aklıma geliyor bida içimde cıkmıyorrr :19:

oylede ya sancım cıkarsa gec catına bakcam dıye yok desemde ben kafaya takcam acılmamı var acaba dığer turlude yapmak ıstemıyorum

bu bi isaretmi ondan emin degilim :9::9: takma hicc kurbetcim yapacak bisey yok doktor iyi diyo normal diyosa sorun yok dogunca elbet alicaklar :16:

aynen canım bende öyle düşünüyorum. heleki kordon dolanması var dediğinde yaşadığım stresten sonra kilosunu hiç takmıyorum :))

Back