Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım :) hayırlısıyla kavusalım hepimiz :)
canım ben şuan kayınvalidemle beraber kaldığımdan bebiş odası felan yapmadık. Beşiği park yatak, eşimin abisi hediye olarak almıştı. Baby Life marka ama henüz kurmadığımdan modeli aklımda yok. 0ldukça sağlam, kumaşları felan çok güzel. Bende gezerken o markanın park yataklarını beğenmiştim, hemen hemen her modeli gayet güzel.
sorma canım yaa kafayı yicem valla... ne yapcamı bilemedim.. oğlumun odası olmıycak 4 5 yaşına kadar yatabileceği bir yatak lazım ama bir türlü karar veremiyorum :S
belki bir arkadaş gorurde bize br fikir ı verir
artık doğuma az kaldı Cnm almak lazım
kzılar ben huma aldım sürekli yiyesim geliyor nolcakk kaç tane yiyebilirim en fazla bilen var mı ?hani bide 40.haftadayım onu da göz önüne alarak cevaplarınızı bekliyorum
kimsenin fikri yok sanırım.. bu oyun parklarına uyku seti falan alınıyormu acaba nasıl kullanılıyor... düne kadar mobilya düşünüyordum ama park yatak daha mantıklı geldi o yüzden hiç bir fikrim yok...
kimsenin fikri yok sanırım.. bu oyun parklarına uyku seti falan alınıyormu acaba nasıl kullanılıyor... düne kadar mobilya düşünüyordum ama park yatak daha mantıklı geldi o yüzden hiç bir fikrim yok...
selam güzel anneler...
37. haftayıda yarıladık Allahn izniyle.. oğluşuma kavuşmama az kaldı.. park yatak alacam ama hangi marka hangi model alsam bilemedim yardımcı olurmusunuz ???
benimde bir fikrim yok tatlım ama şu hafta içinde
almayı düşünüyorum
bu arada sifayi kapmisim boğazıma ağrıyor
bir önerisi olan var mı
Bu arada park yatagimizi ebebekten aldık. Internet sitesinden. 125yada 135tl idi sanirim fiyati.oda yaptigimiz icin cok para vermek istemedik. Benim gayet te hoşuma gitti.kurulumu kolay.
aynen canım bu hafta halletmem lazım benimde.. 37 bitiyor artık az kaldı.. beşik alınacak kıyafetler yıkanıp ütülenecek iş çok yani..
ılık suyun içine limon sık iç canım.. geçmiş olsun..
sağol Cnm bizde 38+1 günlük olduk şurada ne kaldı
hemen iceyim ki iylesryim
Kızlar selam..
Bugün kontrolümüz vardı gayet güzel geçti şükür..
Bebişim 2670 gr olmuş, bir haftada 130 gr almış şükür.. Gelişimi gayet iyi dedi dr.
Usg de rahimde açılma çıkmadı, NST de biri 80 90lara varan bikaç sancım çıkmış, onlar normal artık dedi.
Şuan normal doğum için herhangi bir problemimiz yokmuş şükürler olsun bidahaki haftada çatıya bakıcakmış duruma göre.. 0ndan sonra da kesin belli olur doğum şeklin dedi.
Artık doğsada bir sorun olmaz dedi. Her an da gelebilirmiş, suyun gelirse veya kanaman olursa direk gel dedi. Sancılara da dikkat tabi :)
Bizden haberler böyle, beklemedeyiz artık :)
Şimcik kocişe vericem bilgisayarı, öpüyorum hepinizi
canım ben aşkından hamilelik hem bitsin hemde
bitmesin istiyorum iyice şaşırdım galiba
tatlım bende henüz karar veremedim
ama ben bur ay sonra tasinacagim
için bana parkyatak daha uygun
yeni eve çıkınca kizima oda hazırlayacağım
bende hangi marka alsam bilemedim
ikimizin derdi de aynı keşke yardımcı
olabilseydiim
Maasallah canım. Hepimiz artık bekleme dönemine girdik yada giriyoruz :)Kızlar selam..
Bugün kontrolümüz vardı gayet güzel geçti şükür..
Bebişim 2670 gr olmuş, bir haftada 130 gr almış şükür.. Gelişimi gayet iyi dedi dr.
Usg de rahimde açılma çıkmadı, NST de biri 80 90lara varan bikaç sancım çıkmış, onlar normal artık dedi.
Şuan normal doğum için herhangi bir problemimiz yokmuş şükürler olsun bidahaki haftada çatıya bakıcakmış duruma göre.. 0ndan sonra da kesin belli olur doğum şeklin dedi.
Artık doğsada bir sorun olmaz dedi. Her an da gelebilirmiş, suyun gelirse veya kanaman olursa direk gel dedi. Sancılara da dikkat tabi :)
Bizden haberler böyle, beklemedeyiz artık :)
Şimcik kocişe vericem bilgisayarı, öpüyorum hepinizi
Şekerin yoksa istediğin kadar ye bence :)kzılar ben huma aldım sürekli yiyesim geliyor nolcakk kaç tane yiyebilirim en fazla bilen var mı ?hani bide 40.haftadayım onu da göz önüne alarak cevaplarınızı bekliyorum
benimde bir fikrim yok tatlım ama şu hafta içinde
almayı düşünüyorum
bu arada sifayi kapmisim boğazıma ağrıyor
bir önerisi olan var mı
kızlar böyle bir şey buldum nasıl sizce ?? fiyatı olsun setin içindeki parçaların kalitesi olsun ???
Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Cnm ben 8 tane yiyordum ama artık yemiyorum
hurma tatlı ve bana tatlı dokunuyor
nurberra selam,hemen deniip yazıcam cnm saol söylediğin için