cnm sen daha neyı beklıyon cantanı hazırlasana daha kıyafetlerın bıle yıkanmamış elını cabuk tut cunku her an hersey olabılır
haklısın canım yaaa geç kaldım biraz bu hafta hepsini hazırlıycam inş. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sen daha neyı beklıyon cantanı hazırlasana daha kıyafetlerın bıle yıkanmamış elını cabuk tut cunku her an hersey olabılır
belki bir arkadaş gorurde bize br fikir ı verir
artık doğuma az kaldı Cnm almak lazım
nurberra selam,
denedinmi canım patlamış mısır yemeyi, varmı süt artışı merak ettim
cok zor ya aglamk istyrm artk gelsn ya hep hayırlısını istyrm allahımdan nstde 50de canm sancı bendede yok yalancı falanda yok inankı esımle mı yakınlassam acaba ben nıyetı bozdum artk ama bısey olur dıye korkuym
evet Cnm çantamı hazirladim bebisin gelmesini bekliyorumsen 1 hafta öndesin canım... içine balda koyabilirsin.. aman dikkat et havalar aldatıcı oldu artık.. sen cantanı falan hazırladın mı canım ?
Cnm zor ama eşimin çalıştığı yere yakın olmak istiyorumcnm sen bebiş olduktan sonra nasıl tasıncamn tatlım zor olmazmı
sağol Cnm yaparım zaten karnimdaMaasallah canım. Hepimiz artık bekleme dönemine girdik yada giriyoruz :)
Hayırlısı artık.
Şekerin yoksa istediğin kadar ye bence :)
Tuzlu su yapıp gargara yap canım. Ihlamur kaynatabilursin icine limon ve bal da ekleyebilirsin.
Bol mandalina ye. Limon sık iç.
kız yedikten sonra doguruvermegünde üç tane die konusu geçmişti burda okuduğumu hatırlıyorum bende ondan çekinerek yiyordum ama daha ilk deniyorum iyi bari 10tane yiyebilirim ozaman artık zamanımız geldi nasılsa hayırlısıyla tabi...
anne olmak böyle bşy işte herşeye rağmen şikayet edemiyorsun dmi Allah sana bağışlasın yawrularını darısı bizlere olsun inşallah
Kızlar selam..
Bugün kontrolümüz vardı gayet güzel geçti şükür..
Bebişim 2670 gr olmuş, bir haftada 130 gr almış şükür.. Gelişimi gayet iyi dedi dr.
Usg de rahimde açılma çıkmadı, NST de biri 80 90lara varan bikaç sancım çıkmış, onlar normal artık dedi.
Şuan normal doğum için herhangi bir problemimiz yokmuş şükürler olsun bidahaki haftada çatıya bakıcakmış duruma göre.. 0ndan sonra da kesin belli olur doğum şeklin dedi.
Artık doğsada bir sorun olmaz dedi. Her an da gelebilirmiş, suyun gelirse veya kanaman olursa direk gel dedi. Sancılara da dikkat tabi :)
Bizden haberler böyle, beklemedeyiz artık :)
Şimcik kocişe vericem bilgisayarı, öpüyorum hepinizi
yok ya benim sürekli akıntım vardı ama sarımtırak renkten açık yeşile döndü,kaşıntı çok olmadı kokuda almadım çünkü günde 2 kez çamaşır 7 tanede günlük ped değiştiriyordum aslında hafif yumurtamsı bir kokuda varmış doktorun eldivenine penir kesiği gibi avuç dolusu çıktı şok oldum kötü enfeksiyon olmuşsun dedi hiç hissetmedim dedim ama koku var dedi sen sürekli ped değiştiğin için farkedememişsin dedi..
İyi aksamlar kızlar.bugün kontrolüm vardı doktorum bebeğimin 1 haftada az kilo aldığını söyledi.zaten ilk gündem beri 1 hafta geriden geliyordu.çok küçük bir bebek diyor.geçen haftaya göre suyumun azaldığını söyledi.acil dooplere gönderdi.oradaki doktorda aynısını söyledi.doktorum sezeryanla erken alacağını söylüyor.bu hafta hergün kontrole gidicem ve ciğer geliştirici iğne yapıcaklar.çok moralim bozuk bebişim sağlıksız mı (
öyle düşünme bol bol dua et bak şanslısın ki farkedillmiş ve takiplerini tedavilerini güzelce yapacaklar Allah her daim yanında olsun bebeklerimizi Allah korur yeter ki sen kötü düşünüp ikinizi de üzme
inşallah tatlım :) göğüslerde hala bi değişme yok bende, küçüktü hala küçük :) doğumdan sonra ülkedeki mısır stoklarını tüketcem valla sütüm olsun die öperim minişinin ellerini ayaklarınıslm cnm:)
söylediğin akşam denedim az yapmıştım yedim gece ve gayet iidi süt:)ama hurma falanda yemiştim ikisini etkisimi bilmiyorum bugün yine patlatıcam yatakta yanıma alıyorum kalktıkça yicem yine yazarım sonucu inş ama bence etkili çok saol bilgi için cnm sizde doğurun hayırlısyla yiyin bol bol süğtler olsun hepimizin:)
İyi aksamlar kızlar.bugün kontrolüm vardı doktorum bebeğimin 1 haftada az kilo aldığını söyledi.zaten ilk gündem beri 1 hafta geriden geliyordu.çok küçük bir bebek diyor.geçen haftaya göre suyumun azaldığını söyledi.acil dooplere gönderdi.oradaki doktorda aynısını söyledi.doktorum sezeryanla erken alacağını söylüyor.bu hafta hergün kontrole gidicem ve ciğer geliştirici iğne yapıcaklar.çok moralim bozuk bebişim sağlıksız mı (
Allah razı olsun cnm hepimizin yarularını anne babasına bağışlasın Rabbim
darısı size yaşanmadan anlatılamayan şeylerden ben başta geleni heralde annelik herşeye bakışı değişiveriyo insanın hele söz konusu bebkler olunca darısı size cnm çok az kaldı inş sizlerde koklayın minnaklarınızın hiç bişişeye değişilmez kokularını
evet Cnm çantamı hazirladim bebisin gelmesini bekliyorum
Cnm zor ama eşimin çalıştığı yere yakın olmak istiyorum
sağol Cnm yaparım zaten karnimda
çok ağrıyor
kız yedikten sonra doguruverme
Maasallah canım. Hepimiz artık bekleme dönemine girdik yada giriyoruz :)
Hayırlısı artık.
Şekerin yoksa istediğin kadar ye bence :)
Tuzlu su yapıp gargara yap canım. Ihlamur kaynatabilursin icine limon ve bal da ekleyebilirsin.
Bol mandalina ye. Limon sık iç.
kaç kılo bebeğinn
bugün 37+0 2.614 gr. geçen hafta 2.470 gr dı..
bugün 37+0 2.614 gr. geçen hafta 2.470 gr dı..
bence cok zayıf degıl benmde 38de 2850dı