2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım treabzondayım boyle pazar felan yok burda oyle ucuza cmasr bulamadım benım toto buyuk bedenlı külot aldım hamılelıgımde hem bedenlıler de pahalı bırbucuk lırayada var çmasrcılarda ama standart beden gırmıyo onlarda bana oyuzden mrerak ettım nasıl bişi dıye

Oy ne güzel haberlerle geldin :))
Haftaya kadar doğururum diyorsun yani :)

Tahin pekmeze bende başlamıştım ve ise yaradı gercekten. Su an 3200 bizimki artık cok tüketmeyeceğim normal dogum istediğim icin 4 kilo olmasın :)

nasl bişy canım o pamuklu çamaşırmı gormedım hiç

pamuk falan değil tabiki, nasıl anlatsam hani hastanelerde takılan boneler var ya saçlarını toplasın diye çok ince kağıt gibi öyle işte. KAğıt gibi dediğime bakma tek harekette yırtılacak bişi değil. Ben şöyle düşündüm, benim sezaryan mı yoksa normal mi olacak belli değil. Bolca çamaşır al deniyor, lohusa külotları nerden baksn 10 tl, diğerlerinin dikişleri tam sezaryan yerine geleceği için uygun değil. 4 tane alsan 40 tl en aşağı. Ben 2 paket aldım toplam 6 tane 18tl. Tek kullanımlık ama sonuçta göğsüne kadar lohusa külodunu da sonradan kullanmayacağız değil mi ?

cnm zeytinyağı sür açılman hızlı olur.çok şahit oldum kesinlikle herkese tavsiye ederim.ben başladım şimdiden hergün sürüyorum.
Dün gece konuştuk bu konuyu burda, perine masajı deniyor. Aratırsanız gösteriyor nasıl yapıldığını.
Hatta esler yapsa daha kolay oluyor ama akıllarına baska seyler gelme ihtimali coook yüksek :)
Yine de hastanede olur herhalde canım. Sen yine de bir takım büyünden de koy istersen. Göğüs ucu kremini aldım ama kullanmaya başlamadım.
rengide hafif koyuysa az su içmişsindir canım..
Su iciyorum simdi cok.
Bende pazardan bir sürü aldım 1 liraya. Gerekirse onu kullanıp atarım dedim.
10 gunndur benımde oyle canım rengıde kırmızıya benzıyo sankı kokuda aynı dedıgın gıbı çok su içiyom surup yapar yada magnorm dıyorum ben
Benimde bugün rengi koyu. Su iciyorum simdi cok. Benim de bitti ilaçlar onlardan olamaz sanırsam.
az su içtiğin için olabilir cnm, bendede oluyor bide rengi yeşilimsi oluyor. su ihtiyacını giderdikçe düzelir büyük ihtimalle :)

Yeşilimsi mı?

cnm zeytinyağı sür açılman hızlı olur.çok şahit oldum kesinlikle herkese tavsiye ederim.ben başladım şimdiden hergün sürüyorum.
başlayayım o zaman Cnm çok sağol
Kızlar benim bugün idrarım bir garip kokuyor. Az mı su ictim acaba. Böyle keskin değişik bir koku farkettim.
Cnm idrarin kırmızımsi ise enfeksiyon yada iltihaptan
oluyormuş
10 gunndur benımde oyle canım rengıde kırmızıya benzıyo sankı kokuda aynı dedıgın gıbı çok su içiyom surup yapar yada magnorm dıyorum ben
sezinim benimde idrarim kırmızımsi ama kokusuz ve her wc
gittiğimde aynı olmuyor
iyiyiz canim cok saol.hafif karin agrilarim var.ikinci bebekte oluyomud normalmis.bebiste iyi ama pek bi uykucu kesinlikle uyurken agzini acip almiyo memeyi:)

oh oh keyfi yerinde minisin inşallah hemen ayaklanirsin Cnm
kızlar ben tuvalete oturunca bir baskı hissediyorum sizde de böyle bir durum var mı
sanki büyük abdrstim varmış gibi sık sık wc ye gidiyorum

Dün gece konuştuk bu konuyu burda, perine masajı deniyor. Aratırsanız gösteriyor nasıl yapıldığını.
Hatta esler yapsa daha kolay oluyor ama akıllarına baska seyler gelme ihtimali coook yüksek :)
?
evet bende araştırmıştım perine masajını, yırtık olma ihtimalini ve de epizyomi dedikleri şu kesik atma olayını baya baya azaltıyomuş.. osmangazi üniversitesinde galiba bununla ilgili bi araştırma yapmışlar, masaj uyguladıkları kadınların %80ine kesik atılmamış..
ayy benimki karnıma dokunamıyo acıtırım diye vajinaya masaj yapacak.. rüyamda görsem inanmam
hmm suyun azalması iyi bişy değil tabi ama zaten doktorun takibe almıştır seni.. ben benm doktora sormuştum ben çok su içmeye çalışıyorum bebeğin suyu nasıl diye, bol su içmek iyi bişey ama senin içtiğin suyla bu suyun alakası yok demişti bana

Son düzenleme:
terlık bak bede unuttmuşum sen yazınca be nde eksıgımı gordum

ay vallaha süper oldu bu liste baya eksiğim varmış fikir oldu banada teşekkür ederim cnm benim

Telden baktıgım için size yetişemiyorum maşallahınız var sayfalar ilerledikçe ilerlio

sancılar ne durumda gün geçtikçe şiddeti çogalıo bende haftaya kalırmıyım bilmiyorum doktorumuz gününü doldurmaz demişti Rabbim hayırlısıyla saglıkla dogurmayı nasip etsin hepimize

onuda aldım sanırım ben listeyi baya bi eksik yazmışım

ay ilahi cnm benim naapalım dedemler taşınmış zamanında istanbula sene 1930 damı ne ta beyoğluna ozaman bizde burdayız işte
kız burada istanbullulardan çok başka şehirli arkadaşlar
var

amin Cnm pek göremiyorum seni kk
nasılsın iyi misin minnak bebis nasıl

ben canbebenın hastane bezını aldım ılk gun onu kullanırı sonra pede gecerım dıye dusundumde

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim ama saçmasapan bir kadın yüzünden moralim bozuldu.bugün pazara gittim hiç bişey alamdım sadece biraz gezinti olsun diye.yerde ipler varmış üstünden geçmişim bi kadın çağırdı beni gel buraya gel diye dedim noluyor acaba gittim bana benimd ediğimi yanlış anlama ama iplerin hortumun üstünden geçme dedi.anlamadım dedim sen iplerin üstünden geçiyosun dedi bebeğine kordon dolancak ölecek dedi sen ne diyosun ya dedim hamileler hortum ip üztünden geçtimi bebeğe kordon dolanır dedi benim komşunun kızıda böyle hortum üstünden geçmiş bebeğe kordon dolanmış öldü dedi.o an dünya başıma yıkıldı başımdan kaynar sular döküldü annemi aradım ağlayarak anne böyle böyle oldu diye annemde inanma öle şeylere ille söylerler saçlarını kestirme kına yakma gibi şeyler takma böyle şeyleri dedi.ben zaten çok korkuyorum kordon dolanmasından.çevremde çok var doğuma gidip kordon dolanmasından bebeğinin ölüsünü alan zaten en büyük korkum o bide o kadın bana öyle deyince kafayı yicektim hala etkisindeyim doğrulık payı varmıdır ki

kız burada istanbullulardan çok başka şehirli arkadaşlar
var

amin Cnm pek göremiyorum seni kk
nasılsın iyi misin minnak bebis nasıl

Annemdeyim canımfazla takip edemiyorum o yüzden iyiyiz çok şükür bekliyoruz artık dogumu biraz agırlaştık oturup kalkamıyoruz şikayetler çok..sen nasılsın bebiş nasıl varmı bi sıkıntı

Benimki yaparım masajı ama devamında ne olur bilemem diyor :))

Bu arada benim Dr da su icmekle o duyun bir alakası yok demişti. Bilemiyorum. Bazı yerlerde baska seyler yazıyor. Hangisi dogru bilemiyorum.

kordon dolannca bebek ölüyormuymuşş
i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…