kızlar bişey soracam,ben aldığım hastane çıkışını ve zıbını 50 cm aldım salak gibi...kendim minyon tipliyim,160 boyum,o yüzden kızımı da pek uzun beklemiyorum,ayrıca önceleri erken doğum riski taşıyordum,aldığım çıt çıtlı badyler de 50 cm çoğu...geçen dr bize bebek için 3400 dedi kilosuna tahmini tabi,boyunu söylemedi...ben de son haftadayım doğum belirtim yok,bu gidişle 50 cm den fazla doğacak,acaba hastane çantamın içindekileri değiştirmeli miyim...ama 50 cm den uzun zıbın almadım hiç...
ayrıca göğüs ucu kremlerini kullanmaya başladınız mı,bazı doktorlar kullanmaya başlayın,bazıları da yara olursa kullanın diyor,kafam karıştı....
ben göğüs ucu kremine falan başlamadım hatta almadım, göğüs uçlarım çok büyük problem olmaz die düşünüyorum..
ama 50 cm prematüre bebek ölçüsü canım ya.. belki giyer de çok kısa bi süre giyer..
aaaa bende yapıyım doğru diosun, hatta basur bilem oldum belki ona da iyi gelir
evet öyle bi durum var canım ama kimse ona üvey gözüyle bakmaz, biz dahil.. 0 da har vurup harman savuruyo. umarım düzelir llah büyüktür.. :) insan kendi anne babasının yanında bile yapamıyo çoğu zaman. illa kendi evin kendi düzenin.. kv demde en cok onu istiyo, kendi düzenin oldu mu kafan ağrımaz çocugun ve kocan olur geçinir gidersiniz diyo.. sen evliliğin başındasın, yeri gelcek evde çıplak gezmek isticen rahat olmak isticen, banyodan çıkarken tedirgin olmak istemicen ama bunları burda bulamıcaksın. en güzeli evinin olması diyo :) benim konusmama gerek kalmıyo valla :))özlük üveylik durumu var anlaşılan, onunda farklı bi psikolojisi vardır belki tatlım, dışardan anlayamayızki.. ama yinede dediğin gibi şanslı bi çocukmuş.. düzelir inşallah.. demek sende kendi evinde değilsinbende annemlerin yanındayım, el bebe gül bebek ama olmuyo işte, illede kendi evim kendi düzenim diyorum tabi içimden yoksa bu bebeğin şu an karnımda yaşıyo olmasının sebebi önce Allah sonra annem..
41 kere maşalah tosuncuğacanım 4lt su mu??????? çok değil mi.. ben 1-1,5 hadi maksimum 2lt içiyorum.. yani içebiliyorum
ben normalde de çok su içerdim önceden yani 2 lt. yi normal zamanda içiyordum ama şimdi 4lt içiyorum kendimi zorlamıyorum içmek için ama dr. böyle devam et çok iyi dedi ultrasonda da suyum çok değildi o yüzden daha da içebilirsin dedi sizin dr.unuz suyu ile ilgili hiç yorum yaptı mı?
rengide hafif koyuysa az su içmişsindir canım..Kızlar benim bugün idrarım bir garip kokuyor. Az mı su ictim acaba. Böyle keskin değişik bir koku farkettim.
ben göğüs ucu kremine falan başlamadım hatta almadım, göğüs uçlarım çok büyük problem olmaz die düşünüyorum..
ama 50 cm prematüre bebek ölçüsü canım ya.. belki giyer de çok kısa bi süre giyer..
arkadaşlarımınkiler 48-49 doğunca ben de öyle aldım,hani hastanede foto falan çekiliyor,fazla da büyük olsun üstünde emanet gibi dursun istemedim...cici cici şeyler almıştım ilk günler için...elimde büyük boylar var ama,ben o ilkleri süslü püslü seçmiştim...
ben doğumdan çok göğüslerimin yara olmasından korkuyorum açıkçası...ağlaya ağlaya emzirenler biliyorum,kanayarak emzirenler falan,en büyük korkum emzirememek...kuru soğan falan diyorlar ama ben yurtdışındayım,öyle bişey yapamam burda...
bunu duyduğuma çok sevindim valla inşallah benimki de geçer.. bu akşam başlıyorum, muğladan gelen halis mulis zeytinyağını kı.ıma sürcem vallaben basuruma denedim cnmçok şükür iyileştirdi.meme ucu gibi çıkmıştı.her gece yatarken sürdüm.2 hafta içinde meme ucu yok oldu
eyytt be kaynanaya bakevet öyle bi durum var canım ama kimse ona üvey gözüyle bakmaz, biz dahil.. 0 da har vurup harman savuruyo. umarım düzelir llah büyüktür.. :) insan kendi anne babasının yanında bile yapamıyo çoğu zaman. illa kendi evin kendi düzenin.. kv demde en cok onu istiyo, kendi düzenin oldu mu kafan ağrımaz çocugun ve kocan olur geçinir gidersiniz diyo.. sen evliliğin başındasın, yeri gelcek evde çıplak gezmek isticen rahat olmak isticen, banyodan çıkarken tedirgin olmak istemicen ama bunları burda bulamıcaksın. en güzeli evinin olması diyo :) benim konusmama gerek kalmıyo valla :))
ben normalde de çok su içerdim önceden yani 2 lt. yi normal zamanda içiyordum ama şimdi 4lt içiyorum kendimi zorlamıyorum içmek için ama dr. böyle devam et çok iyi dedi ultrasonda da suyum çok değildi o yüzden daha da içebilirsin dedi sizin dr.unuz suyu ile ilgili hiç yorum yaptı mı?
kızlar bu camasrları nerden aldınız
Kızlar benim bugün idrarım bir garip kokuyor. Az mı su ictim acaba. Böyle keskin değişik bir koku farkettim.
Kızlar benim bugün idrarım bir garip kokuyor. Az mı su ictim acaba. Böyle keskin değişik bir koku farkettim.
amin cnm sizi de inşallah..eyytt be kaynanaya bakmaşalah canım Allah nazarlardan saklasın, ama doğru söylüyo aklın yolu bir, benimki de öyledir.. olması gerekeni söyler.. kaynanalık yapmaz yani
bunu duyduğuma çok sevindim valla inşallah benimki de geçer.. bu akşam başlıyorum, muğladan gelen halis mulis zeytinyağını kı.ıma sürcem valla
sorma cnm bende köyden getirttim sırf k..m için özel olarakama çok iyi geldi şükür.şimdide vajinaya sürüyorum.
Enerji patlamasiii :))heh işte bende bundan bahsediyodum jasminim :)
slm takasecigim nasılsınız bebis nasıl ay simdi mis
gibi kokuyordur bebis
kızlar bu camasrları nerden aldınız
ben e-bebek ten aldım. Joker de ve mothercare de de olduğunu biliyorum.
hoşgeldin cnm gözünaydın tekrar, nasılsın ? sorcak çok soru var aslında ama en cok hikayeni merak ediyorum :) bir de haftanı ve belirtileri..
sonucta el kızıyız köle değil :) kv lerde gelindi zamanında, ben çektim sen çekme içinde hiçbişey kalmasın diyo hep :) bende görümce yok şükür, bi tane var ama öz değil, kv'min yeğeni oluyo aslında, bakıcak kimsesi olmadığından bebekken almışlar. şimdi lise 2 de ve aşırı ukala. bıraksalar kv ile beraber eşek sudan gelesiye dövcez valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?