Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlaar gece hiç uyuyamadım hep sancım vardı ... 10 dada uyandım arkadaşım geldi kahvaltıya çantamı hazırladık kışlıklaarı çıkardık düzenledik...malum doğumdan sonra uğraşamayacam ...ben size çantama aldıklarımı yazayım eksikvarsa söyleyin
bebek için:
3 takım zıbın takımı 1 tanesi 15 li 2 si 5 li lerden
çorap
küçük yelek
popolin pudra
10 adet bez
1 paket yenidoğan ıslak mendil
mzik biberon
benim için:
1 tane lohusa pijama takımı
1 tane normal pijama tkımı
sütyen
2 tane anne külotu
çorap
10 tane orkit
lohusa tacı
bebek kolonyası (güzel kokalım die)
makyaj malzemesi ve diş macunu fırçası
başka ne lazım olabilir 1 tane tletim eksik onuda çarşıya çıkınca alacam
banada dün çok feci bi sancı girdi ishalle birlikte, o an bende doğumu düşündüm valla.. nasıl dayancaz bakalım :)
benim geçen seneki halim gibisiniz kızlarçok iyi anlıorum sizi.. böyle bi yalnızlık bide üzerine düşük yaşamıştım..
bebiş gelince sıkılmazsınız inşallah
normal doğummu olmuştu canım senin
kız nası gitcem taaa oraya..gitsem doğurur gelirim kesin kalabalıktan
![]()
Senin minişe de maaşallah canım, o kadar emek harcıyoruz ve çok yoğun bir sevgi besliyoruz hepimizinki iyi olsun inşallah...Bana da aynısını söyledi doktor, şuan dünyaya gelse destek almadan hayata adapte olabilir dedi. Bu arada bendeki durum mantarmış. Öyle aşırı kaşıntım da yoktu aslında. içinde tek bitane olan zolax diye bir hap ve 3 fitil verdi tekrar doktorum. Hapı içtiğim gibi şikayetlerim bitti gitti acayip rahatım.. Senden allah razı olsun valla, yoksa doktora gideceğim yoktu..
Ahh ah yazyağmurum ben de o öğlenlere kadar süren kahvaltı keyiflerini çok severim ama daha çooook özleyeceğiz.. :) düşünsene bundan sonra yemek yemek bizim için bir süre lüks olacak :) ama o minik eller sarsın boynumu, gülsün bana o en büyük zevk olacak...
bende kendini ağırlatmak için gelene hizmet etmekten nefret ederim kuzuay cnm öyle valla bide bende bir sıkıntı var hizmet etmekten neferet ederim o huyumuda biliyolar ondan ılımlı yaklaşıyolar...dövün kız sizde içinde kalmasın
bende ishal oldum ama ağrım sancım yok seninki epey yaklaşmış gibi duruyo.doğuma gidersen falan haber wer emi
taam bir prenses odası olmuuşşş
çok güzel olmuş sezincigimbebisin
içinde sağlıkla büyüt inşallah
taam bir prenses odası olmuuşşşharika bayıldım.. güle güle sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
![]()
senin içinde çok yıpratıcı olmuş cnm ya.. Allah kimselere yaşatmasın böyle acılar..benim geçen seneki halim gibisiniz kızlarçok iyi anlıorum sizi.. böyle bi yalnızlık bide üzerine düşük yaşamıştım..
bebiş gelince sıkılmazsınız inşallah
oy oy oyyy çok güzel sezinim ya
slm kızlaar gece hiç uyuyamadım hep sancım vardı ... 10 dada uyandım arkadaşım geldi kahvaltıya çantamı hazırladık kışlıklaarı çıkardık düzenledik...malum doğumdan sonra uğraşamayacam ...ben size çantama aldıklarımı yazayım eksikvarsa söyleyin
bebek için:
3 takım zıbın takımı 1 tanesi 15 li 2 si 5 li lerden
çorap
küçük yelek
popolin pudra
10 adet bez
1 paket yenidoğan ıslak mendil
mzik biberon
benim için:
1 tane lohusa pijama takımı
1 tane normal pijama tkımı
sütyen
2 tane anne külotu
çorap
10 tane orkit
lohusa tacı
bebek kolonyası (güzel kokalım die)
makyaj malzemesi ve diş macunu fırçası
başka ne lazım olabilir 1 tane tletim eksik onuda çarşıya çıkınca alacam
doğumdada yazarmışın.şuan çataldayım durun bi ıkınmam lazım falantabi veririm Cnmkız doğuma kk gecmeyi düşünüyorum
![]()
odamızın son hali![]()
Çok güzel olmuşavizesini yesinler:))bıgün baş ağrıdıyşa uyandım ve hala ağrıyo ve midem bulanıyor ishalim ve gözletimin üzerinde ağırlık var sanki ateş basıyor ayyyyy çok kötüyüm Ben bugün
((((((
43:
senin içinde çok yıpratıcı olmuş cnm ya.. Allah kimselere yaşatmasın böyle acılar..
ben bu evde bi kv bi de eşimle mutluyum.. ama işin içine kp ve görümce girince gördüğümde bile sinirlerim tavan yapıyo bazen. o derece insanı soğutuyolar kendilerinden. kp neysede görümcenin ergenlik halleri beni delirtiyo ya :))
oy oy oyyy çok güzel sezinim yaAllah güle güle kullanmak nasib etsin..
olsun olsun geçer ablası, büyür o dasenin içinde çok yıpratıcı olmuş cnm ya.. Allah kimselere yaşatmasın böyle acılar..
ben bu evde bi kv bi de eşimle mutluyum.. ama işin içine kp ve görümce girince gördüğümde bile sinirlerim tavan yapıyo bazen. o derece insanı soğutuyolar kendilerinden. kp neysede görümcenin ergenlik halleri beni delirtiyo ya :))
.
sezinnnn bayldımmmmm hele pembe sandalyeneeeee maşallah prenses odası gibi olmuş gerçekten Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kızzzzz oda yapmamadım kızıma nasıl heveslendim şimdi
evet Cnm akşam sancılarla vardı benimde sızıntı
şeklinde suyum geldi birde bebis kanala indi
dün akşam net bir şekilde hissettim aşağıya baskı
uyguladı sürekli wc ye gitme isteği vardı şu an iyiyim
sancılar azaldı.mide bulantısı bile vardı hani çok yerinde
çatlatacak gibi olursun ya karnım oyleydi bebis bir yere
toplandı çok Cnm yandı karnım taş gibiydi