• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
doğum enerjisi olabilir miiii acepp :)
ben güne bigün iyi bigün kötü başlıyorum artık.. bakalım yarın da gelenek devam edecek mi :))

nasılsa yorulucanı biliyodur zaten :1: gez dolaş cnm ara ara dinlenirsin fırsat bulursan.. bende sıkıldım diyip duruyorum ama yapacak bişey bulamıyoruz burda. hadi arkadaşlara gidelim felan diyo eşim ya da gelecek olanları davet edelim diyo ama kafam insanları götürmüyo malesef. akrabalarla bile oturasım gelmiyo :)

vallah a mı doğuma yakın enerji mi geliyomuş canım insana ayy bi kac hafta daha bekler inşallah grçi korkuyorum iki üç gün önce nişana benzer lekelenmeler oldu hayırlısı olsun inşallah

gerçekten mı ishal oluyormuş :53:kız ben akşamdan betir ishal
olmuşum

gerçekten psikolojim bozuldu :43:
ablamda ekimde geliyor :43::43:
çok kötü oldum çok:5:kimse yok yanımda
bütün gün evdeyim iyice kuruntulü evhamli biri oldum

ishalinle beraber sanıclarında var mı cnm? korkma, arada ishal oluyodum ama geçiyo da hemen panikleme, belki geçicidir seninkide yediğinde dokunmuş olabilir...

vallah a mı doğuma yakın enerji mi geliyomuş canım insana ayy bi kac hafta daha bekler inşallah grçi korkuyorum iki üç gün önce nişana benzer lekelenmeler oldu hayırlısı olsun inşallah
evet tatlım nette okudum, bazen anne adayları enerjilerini fırsat bilip temizliğe kalkışırlar, herşeyi yapmak isterler ama bu enerjiyi doğuma saklamaları onlar için daha iyi olacaktır diyodu. ıkınırken ve sancı sıralarında fazlasıyla lazım olucak olan bişeymiş =) hayırlısı olsun tabiki.. takip et bakalım :)

kız normalde 40 hafta kafadan süremiz var, geç doğum olması içinde 2 hafta süre tanınıyo etti mi 42 hafta.. daha 38.de böyle sabırsızlanıyosunnn :1: hayırlısı de Allaha bırak canım, şimdi gelmiyosa bi hayır vardır mutlaka..

haklısın ama yalnızım en ufak birşey olsa aklim çıkıyor
bu şehri bilmiyorum gezmek istesem yanımda biri olması
lazım bütün gün
yalnızım yalnızlıktan yemek bile yapmıyorum gece gündüz
evdeyim sadece markete kadar gidiyorum düşünsene bütün
gün yslnizssin arayan yok yemek bile yiyesin gelmiyor bide hamile
olunca iyice sıkılıyorum bari bebis gelse biraz yalnızlıktan kurtulurum

haklısın ama yalnızım en ufak birşey olsa aklim çıkıyor
bu şehri bilmiyorum gezmek istesem yanımda biri olması
lazım bütün gün
yalnızım yalnızlıktan yemek bile yapmıyorum gece gündüz
evdeyim sadece markete kadar gidiyorum düşünsene bütün
gün yslnizssin arayan yok yemek bile yiyesin gelmiyor bide hamile
olunca iyice sıkılıyorum bari bebis gelse biraz yalnızlıktan kurtulurum
zullum çok haklısın çokta iyi anlıyorum. ben demiştim şuan kv beraber oturuyorum. kp kendine müslüman bi insan, biraz bencil ve her dakika bağırmak için sebep bulabilen bi insan.. kv mecburen onun arkasında dolanıp duruyo, ben markete bile gidemiyorum çünkü ilçede ve evden yaklaşık 4-5 km uzakta yani araç gerek.. burda kafamı uzatıpta konusabilceğim kimse yok. bi arkadasım var ama onunlada evlerimiz ters yerde, yürüyemiyorum malum.. anlıcağın içinden çıkılmaz bi durumdayım bende..

ya ne şom ağızlı bi insan oldum ben bölee :26: alttan ve karnımdan hafif hafif ağrılar başladı :14:

aynı durum bendede var cnm sanki adet görcem gibi hem belden ağrı giriyor hemde kasıklarımda var bide alttan batmalar oluyor, bide bebiş çok hareketli hiç olmadığı kadar içerde parti var sanırım :) eller havaya hadi kopmaya :21::21::21::24::24::52::52: uykumda gelmeye başladı noluyor yavvv

evet tatlım nette okudum, bazen anne adayları enerjilerini fırsat bilip temizliğe kalkışırlar, herşeyi yapmak isterler ama bu enerjiyi doğuma saklamaları onlar için daha iyi olacaktır diyodu. ıkınırken ve sancı sıralarında fazlasıyla lazım olucak olan bişeymiş =) hayırlısı olsun tabiki.. takip et bakalım :)
:9:
allah ın bi lütfu yani desene doğumun kolay olması için inşallah hakkımızda hayırlısı

ishalinle beraber sanıclarında var mı cnm? korkma, arada ishal oluyodum ama geçiyo da hemen panikleme, belki geçicidir seninkide yediğinde dokunmuş olabilir...

evet Cnm akşam sancılarla vardı benimde sızıntı
şeklinde suyum geldi birde bebis kanala indi
dün akşam net bir şekilde hissettim aşağıya baskı
uyguladı sürekli wc ye gitme isteği vardı şu an iyiyim
sancılar azaldı.mide bulantısı bile vardı hani çok yerinde
çatlatacak gibi olursun ya karnım oyleydi bebis bir yere
toplandı çok Cnm yandı karnım taş gibiydi

aynı durum bendede var cnm sanki adet görcem gibi hem belden ağrı giriyor hemde kasıklarımda var bide alttan batmalar oluyor, bide bebiş çok hareketli hiç olmadığı kadar içerde parti var sanırım :) eller havaya hadi kopmaya :21::21::21::24::24::52::52: uykumda gelmeye başladı noluyor yavvv

aynı hakket canım benim oğlanda bi hıçkırıyo sonra sinirlenip tepiniyo karnım yamuk yumuk oldu :1:

:)
alıntıyı yapmayı bi öğrenemedim öğrenemicem de herhalde ... Sat' a göre 37 hafta 5 günlük olucak yarın ama ultrasona göre 38. haftam bitiyo sezeryanı çoğunlukla 38. haftada yapıyorlar.. gerçi bebeğin gelişimiyle de ilgili doktor bu bebek artık olmuş dedi..)
3,5 kilo civarında 52 cm

canım bende 37+5 te yapacam doğumu aynı olacak ........ohh al bebişini kucağına bak keyfine

zullum çok haklısın çokta iyi anlıyorum. ben demiştim şuan kv beraber oturuyorum. kp kendine müslüman bi insan, biraz bencil ve her dakika bağırmak için sebep bulabilen bi insan.. kv mecburen onun arkasında dolanıp duruyo, ben markete bile gidemiyorum çünkü ilçede ve evden yaklaşık 4-5 km uzakta yani araç gerek.. burda kafamı uzatıpta konusabilceğim kimse yok. bi arkadasım var ama onunlada evlerimiz ters yerde, yürüyemiyorum malum.. anlıcağın içinden çıkılmaz bi durumdayım bende..

kv anlasabiliyor musun Cnm?
şu zamanda insanın birilerine
ihtiyacı oluyor hamileliğin
5.ayına kadar hep yattim
yemek temizlik yapamadım
o yüzden yalnız olmak zor
allahtan eşim anlayisli biri

ya ne şom ağızlı bi insan oldum ben bölee :26: alttan ve karnımdan hafif hafif ağrılar başladı :14:
moralini bozma kuzu gayet normal bişey bu. benimde öğlen başladı, şimdide sıcak basıyo :5: artık dakikamız dakikamızı tutmuyo ki...

slm kızlaar gece hiç uyuyamadım hep sancım vardı ... 10 dada uyandım arkadaşım geldi kahvaltıya çantamı hazırladık kışlıklaarı çıkardık düzenledik...malum doğumdan sonra uğraşamayacam ...ben size çantama aldıklarımı yazayım eksikvarsa söyleyin

bebek için:
3 takım zıbın takımı 1 tanesi 15 li 2 si 5 li lerden
çorap
küçük yelek
popolin pudra
10 adet bez
1 paket yenidoğan ıslak mendil
mzik biberon

benim için:
1 tane lohusa pijama takımı
1 tane normal pijama tkımı
sütyen
2 tane anne külotu
çorap
10 tane orkit
lohusa tacı
bebek kolonyası (güzel kokalım die)
makyaj malzemesi ve diş macunu fırçası

başka ne lazım olabilir 1 tane tletim eksik onuda çarşıya çıkınca alacam

:9:
allah ın bi lütfu yani desene doğumun kolay olması için inşallah hakkımızda hayırlısı
evet, Allah yardım ediyo cnm ya :)
5.ayına kadar hep yattim
yemek temizlik yapamadım
kv ile annemden bile iyi anlaşıyorum neredeyse :1: bnm kv'nin gelinleri üstündür.. 3 geliniz 2si benden yaşca biraz daha büyük ama ne aramızda bi sorun oldu şimdiye kadar ne de kv ile bi sorunumuz oldu.. gören elti de demez kv de :) çok şükür şanslıyım bu konuda :)

5.ayına kadar hep yattim
yemek temizlik yapamadım

canım benim iyi oldunmu bari evet yanlızlık zor bende baştan beri yanlızım ...ama doğumdan sonra annem gelcek 1 hafta kaynanam 40 ım çıkana kadar yanımda duracak....iyide anlaşıyoruz kv le inşallah huzurlu huzurlu geçiririz şu zamanı ....ama dargınım gene gelmediler hamileliğim boyunca ki zor geçti çoğu zamanım gene benim annem tatillerde geldi malum kardeşlerim okuyo kv ler hatayda oturuyo yaylaya çıktılar ev tutup sıcak merkez die oraya değil buraya çorluya yanıma gelebilirlerdi bende kalabilirlerdi insana ihtiyacım vardı ama denmiyo işte ....

Back