doğum enerjisi olabilir miiii acepp :)
ben güne bigün iyi bigün kötü başlıyorum artık.. bakalım yarın da gelenek devam edecek mi :))
nasılsa yorulucanı biliyodur zatengez dolaş cnm ara ara dinlenirsin fırsat bulursan.. bende sıkıldım diyip duruyorum ama yapacak bişey bulamıyoruz burda. hadi arkadaşlara gidelim felan diyo eşim ya da gelecek olanları davet edelim diyo ama kafam insanları götürmüyo malesef. akrabalarla bile oturasım gelmiyo :)
gerçekten mı ishal oluyormuşkız ben akşamdan betir ishal
olmuşum
gerçekten psikolojim bozuldu
ablamda ekimde geliyor
çok kötü oldum çokkimse yok yanımda
bütün gün evdeyim iyice kuruntulü evhamli biri oldum
valla bende öleyim :) diyom sen bi çık totonu ısırcam her yerini ısısra ısısra bitircem seni :) garibim oynuyorsa bile oynamayı kesio, anama neler oluyor, neler dio böle die korkuyor sanırım :)
evet tatlım nette okudum, bazen anne adayları enerjilerini fırsat bilip temizliğe kalkışırlar, herşeyi yapmak isterler ama bu enerjiyi doğuma saklamaları onlar için daha iyi olacaktır diyodu. ıkınırken ve sancı sıralarında fazlasıyla lazım olucak olan bişeymiş =) hayırlısı olsun tabiki.. takip et bakalım :)vallah a mı doğuma yakın enerji mi geliyomuş canım insana ayy bi kac hafta daha bekler inşallah grçi korkuyorum iki üç gün önce nişana benzer lekelenmeler oldu hayırlısı olsun inşallah
kız normalde 40 hafta kafadan süremiz var, geç doğum olması içinde 2 hafta süre tanınıyo etti mi 42 hafta.. daha 38.de böyle sabırsızlanıyosunnnhayırlısı de Allaha bırak canım, şimdi gelmiyosa bi hayır vardır mutlaka..
zullum çok haklısın çokta iyi anlıyorum. ben demiştim şuan kv beraber oturuyorum. kp kendine müslüman bi insan, biraz bencil ve her dakika bağırmak için sebep bulabilen bi insan.. kv mecburen onun arkasında dolanıp duruyo, ben markete bile gidemiyorum çünkü ilçede ve evden yaklaşık 4-5 km uzakta yani araç gerek.. burda kafamı uzatıpta konusabilceğim kimse yok. bi arkadasım var ama onunlada evlerimiz ters yerde, yürüyemiyorum malum.. anlıcağın içinden çıkılmaz bi durumdayım bende..haklısın ama yalnızım en ufak birşey olsa aklim çıkıyor
bu şehri bilmiyorum gezmek istesem yanımda biri olması
lazım bütün gün
yalnızım yalnızlıktan yemek bile yapmıyorum gece gündüz
evdeyim sadece markete kadar gidiyorum düşünsene bütün
gün yslnizssin arayan yok yemek bile yiyesin gelmiyor bide hamile
olunca iyice sıkılıyorum bari bebis gelse biraz yalnızlıktan kurtulurum
ya ne şom ağızlı bi insan oldum ben bölee :26: alttan ve karnımdan hafif hafif ağrılar başladı
evet tatlım nette okudum, bazen anne adayları enerjilerini fırsat bilip temizliğe kalkışırlar, herşeyi yapmak isterler ama bu enerjiyi doğuma saklamaları onlar için daha iyi olacaktır diyodu. ıkınırken ve sancı sıralarında fazlasıyla lazım olucak olan bişeymiş =) hayırlısı olsun tabiki.. takip et bakalım :)
ishalinle beraber sanıclarında var mı cnm? korkma, arada ishal oluyodum ama geçiyo da hemen panikleme, belki geçicidir seninkide yediğinde dokunmuş olabilir...
aynı durum bendede var cnm sanki adet görcem gibi hem belden ağrı giriyor hemde kasıklarımda var bide alttan batmalar oluyor, bide bebiş çok hareketli hiç olmadığı kadar içerde parti var sanırım :) eller havaya hadi kopmayauykumda gelmeye başladı noluyor yavvv
yok canım sağol daha ismi bile belli değil zatenama ilerde düşünürsem ulaşırım sana :)
:)
alıntıyı yapmayı bi öğrenemedim öğrenemicem de herhalde ... Sat' a göre 37 hafta 5 günlük olucak yarın ama ultrasona göre 38. haftam bitiyo sezeryanı çoğunlukla 38. haftada yapıyorlar.. gerçi bebeğin gelişimiyle de ilgili doktor bu bebek artık olmuş dedi..)
3,5 kilo civarında 52 cm
zullum çok haklısın çokta iyi anlıyorum. ben demiştim şuan kv beraber oturuyorum. kp kendine müslüman bi insan, biraz bencil ve her dakika bağırmak için sebep bulabilen bi insan.. kv mecburen onun arkasında dolanıp duruyo, ben markete bile gidemiyorum çünkü ilçede ve evden yaklaşık 4-5 km uzakta yani araç gerek.. burda kafamı uzatıpta konusabilceğim kimse yok. bi arkadasım var ama onunlada evlerimiz ters yerde, yürüyemiyorum malum.. anlıcağın içinden çıkılmaz bi durumdayım bende..
moralini bozma kuzu gayet normal bişey bu. benimde öğlen başladı, şimdide sıcak basıyoya ne şom ağızlı bi insan oldum ben bölee :26: alttan ve karnımdan hafif hafif ağrılar başladı
ishalinle beraber sanıclarında var mı cnm? korkma, arada ishal oluyodum ama geçiyo da hemen panikleme, belki geçicidir seninkide yediğinde dokunmuş olabilir...
moralini bozma kuzu gayet normal bişey bu. benimde öğlen başladı, şimdide sıcak basıyoartık dakikamız dakikamızı tutmuyo ki...
evet, Allah yardım ediyo cnm ya :)
allah ın bi lütfu yani desene doğumun kolay olması için inşallah hakkımızda hayırlısı
kv ile annemden bile iyi anlaşıyorum neredeysekv anlasabiliyor musun Cnm?
şu zamanda insanın birilerine
ihtiyacı oluyor hamileliğin
5.ayına kadar hep yattim
yemek temizlik yapamadım
o yüzden yalnız olmak zor
allahtan eşim anlayisli biri
kv anlasabiliyor musun Cnm?
şu zamanda insanın birilerine
ihtiyacı oluyor hamileliğin
5.ayına kadar hep yattim
yemek temizlik yapamadım
o yüzden yalnız olmak zor
allahtan eşim anlayisli biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?