• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende her iki durum da var ishal ve tersi:1:

ya zullu bence senin doğum yakın gibi.. belirtilere baksana:26: keşke bi görünsen doktora ama zaten gerçek sancıların gelse dayanamazsn.. şimdilik yokluyo gibi seni sancılar.. ama doğm için az bi zamanın kalmış olabilir belkide saatler sonraa büyük buluşma olacak:16:

inşallah Cnm zaten doğum yapmış bir arkadaşı
aradim yalancı sancı bu kadar surmez dedi
biraz evde brklememi söyledi ilk hamilelik
olunca acilma çok geç oluyor dedi cogalirsa
hastahaneye git dedi

kızlar bana garip bi enerji geldi şükür ağrı falanda yok en son acilde ağrı 70 ve 80 lere çıkmıştı allah a şükür çok iyi hissediyorum oğlumda artık mideme baskı yapmıyo çocuk sol tarafta tünel acıp çıkıcam sanıyo yazık minik minik orayla oynuyo elimi koyduğumda daha şiddetli ittiriyo oğluşumm :9: :emir_bebek:

35+2 de randevum vardı, bebiş 2514g. Haftasına göre az ama ben takmıyorum, gelişiminden çok memnunum dedi doktorum. Kendim 4500g doğmuşum, o yüzden yediklerime çok dikkat ediyorum bebek çok kilolu olmasın diye..

Doktorum 2 hafta sonra gel dedi, çatı muayenesi olacak doğumu konuşacakmışız... Kızlar ben hiç nst ye girmedim, ya da öyle sancılarım falan olmuyor yaa hatta bazen sanki 9 aylık hamile değilmişim gibi... Hangisi normal kafam karıştı şimdiye kadar yalancı sancılarım olması gerekmez miydi???

Hastanenin online randevu aplikasyonundan baktım, doktorum arefe günü çalışıyor. Hastanedeki tüm diğer doktorlar 19Ekim cumartesi çalışıyor ama benim doktor yok :( moralim ona bozuldu sabah sabah kesin şehir dışına gidecek :(

Bayağıdır giremiyorum, çok fazla doğum olmuş. Bebeklerini kucaklarına alan tüm arkadaşlar canı gönülden kutluyorum, doğuma gidenlere allah bir avazda kurtarsın diorum. Ağrısı sızısı ve hasta olanlara da acil şifalar diliyorum...

HERKESLER EYLÜLDE DOĞURDU İLK EKİM ANNESİ KİM OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM :)

benimde kızım olacak Cnm ama hala s beden giyiyorum toto zaten yok
oturunca kimse hamile olduğumu anlamiyor bile:1:

:) yapısal demekki. ben kendimi bu kadar geniş göreceğimi hiç düşünmezdim yani hala çok geniş sayılmam ama benim için büyük değişim oldu :)

bel oyuntusu denen bişey kalmadı mesela aynaya bakınca dümdüz görüyorum kendimi :D

kızlar biraz önce bi akıntım geldi biraz sıcağımsı, üzerimde elbisem vardı, bacaklarımdan sızıntı şeklinde indi ama devamı gelmedi çok koktum bizim velette hoplayıp duruyor, bide vajinada ağrılar başladı :( korkuyorum doğum sancılarım mı başlıcak??? belim de çok ağrıyor evdede tekim aksilik annemde bugün torunu için alışverişte yakınımda da kimse yok napcam bilemedim:26: bi akıl verin??????:18::18::18::18::18:

hurmayı nerden amış eşin? marketlerde falan yoktur dimi, keşke ramazanda stoklasaymışız yaaa.. :31: bi de bende şeker var çok da yememem lazım sanırsam, belki günde bir ya da iki

kuruyemişçiden almış canım onlarda var ben de öyle dedim bilseydim ramazanda alıp sıtok yapardım daha uyguna gelirdi hem fiyat olarak

anladım Cnm bu gidiste dr telini alayım bari:44:
aslında gerçek sancıyı 32.haftamda çektim ben
söz konuşu doğum olunca aklim başımdan gidiyor
birde sabah çok az bir su aktı bacaklarından ama gerisi
gelmedi:26:
doktoruna git bence.. ya da yakın bi hastane varsa ora git en azından canım, belki doğumun başlar haberin olmaz. herkesin suyu nişanı sancısı gelcek diye bişey yokki. rutin kontrole giden bile doğurup gelebiliyo.

napıyosunuz ekim annişleri biri daha doğurmuş takes arkadaşım allah analı babalı büyütsün ne güzel sancısız ilerlemiş doğumun :nazar::nazar::nazar:
ben de birazdan dışar çıkıcam eminönü turu yapalım diyorum eşime bakalım caymazsa doğum öncesi son gezmeler hem lohusa şerbeti için malzeme alıcam hem de gitmişken hurma alayım orda daha uygun fiyata dün eşime aldırdığım hurmanın kilosu 30 liraymış insan yemeye kıyamıyor öyle olunca:1::1:
ohooo eminönü turu yapıyosun maşallah kuzu :nazar: benim wc ye gitcek kadar enerjim anca var:1::1:
selamün aleyküm güzel anneler keyifler iyidir inşallah.. doğum yapan anneler allah analı babalı hayırlı uzun ömürler versin bebişlerinizi sizlere bağışlasın :nazar::nazar: darısı biz beklemedekilerin başına sağlıcakla kavusuruz inşallah meleklerimize :emir_bebek:
a.s cnm, bizlerde keyif yokki iyi olsun :1: sen nasılsın ?

aynı bana söylediklerini sölemiş dr sana da..bak ben hala doğurmadım jasminnn....:52:yürüyorum da halbuki..:51:bebişi kandırmak için beşiğin yanına gidiyorum "ayyy ne güzelmiş oğlumun beşiği keşke ben doğsam da ben yatsam ayy ne güzelll" filan diorum ama yok "kandıramazsın beni" dio sanırsam içerden:23:
Aynıyiz kuzum. Bizim Dr diyor keyfi yetinde bu cocuğun :)
Kandiramazsin da canım uyanık bu zamane cocukları :))

kız ben dogursam yine de burada olurum:1:

akşamdan beri dus alıyorum balığa döndüm:37:malesef sancılar geçmiyor
benim ablam iki gün böyle sancı cekmisti biz yalancı sancı sandik meğer doguruyormus :1:

Kız bi doğursan sen de rahatlayacan biz de :))

bilmiyorum kafam karisti anne olmak be zormus :37:
sancıyı hisseymiyorda olabilirim Cnm acıya dayanikliyimdir
düşünsene köyde akrep sokmuştu beni zehirlendim akrebin
soktuğu yere 3 tane iğne yaptılar :1::1::1:

ağrı eşiğin yüksek olabilir cnm, benide geçen arı soktu kolumdan bağırtıma, teyzem lavabodan doğum başladı sanıp koştu :) sanırım canım tatlı benim

ama benim devamı gelmedi çok az sızıntı şeklindeydi
bir tatlı kaşığı kadar dı esimde bütün gece uyudu :47:
sabahta gitti kız dogursam haberi olmayacak:19:adam
çok sakin Cnm ne zaman sancim var desem usuttun
diyor:47:

ahh canım ahh al benden de o kadar benimki de aynı. İşkolik adam işten eve gelemiyor, hafta sonları bile gitmeye razı. Doğuruversem nolacak evde yoksun hep yalnızım diyorum. Hiç sancın yok ki doğurmazsın, sen doğurana kadar gelirim hem ben diyor... Erkek işte :(

hurmayı nerden amış eşin? marketlerde falan yoktur dimi, keşke ramazanda stoklasaymışız yaaa.. :31: bi de bende şeker var çok da yememem lazım sanırsam, belki günde bir ya da iki

kızlar bana garip bi enerji geldi şükür ağrı falanda yok en son acilde ağrı 70 ve 80 lere çıkmıştı allah a şükür çok iyi hissediyorum oğlumda artık mideme baskı yapmıyo çocuk sol tarafta tünel acıp çıkıcam sanıyo yazık minik minik orayla oynuyo elimi koyduğumda daha şiddetli ittiriyo oğluşumm :9: :emir_bebek:
benimki de sağ tarafı delip çıkıcam sanıyor bazen konuşuyorum kızım aşağıda çıkış var boşuna orda uğraşma yok ben ordan çıkmam sezeryanla diyosan da orası değil yanlış yere tünel kazıyosun diyorum ama inatçı beni dinlemiyor:1::1:
kızlar biraz önce bi akıntım geldi biraz sıcağımsı, üzerimde elbisem vardı, bacaklarımdan sızıntı şeklinde indi ama devamı gelmedi çok koktum bizim velette hoplayıp duruyor, bide vajinada ağrılar başladı :( korkuyorum doğum sancılarım mı başlıcak??? belim de çok ağrıyor evdede tekim aksilik annemde bugün torunu için alışverişte yakınımda da kimse yok napcam bilemedim:26: bi akıl verin??????:18::18::18::18::18:

canım annen ne zamana gelir o gelen kadar uzan dinlen olmazsa gelince hemen hastaneye gidin daha erken ama senin yine de nolur nolmaz

doktoruna git bence.. ya da yakın bi hastane varsa ora git en azından canım, belki doğumun başlar haberin olmaz. herkesin suyu nişanı sancısı gelcek diye bişey yokki. rutin kontrole giden bile doğurup gelebiliyo.

ohooo eminönü turu yapıyosun maşallah kuzu :nazar: benim wc ye gitcek kadar enerjim anca var:1::1:

iyiyiz şükür canım darısı başınıza inşallah bugün ağrı sızı halsizlik hiç bişey yok maşallah bende bi tuhaf oldum :9: allah sonumuzu hayır etsin inşallah

aslında gitmeye tırsıyorum ama ağzımdan çıktı bir kere gidelim diye geri dönmüş gibi olmak istemedim çünkü kaç gündür adamın başının etini yedim sıkılıyorum doğumdan sonra hiç çıkamam diye filan:31::31:

Aman bol sıcak seyler iç sende. Dikkat et kendine canım. Hepimiz dökülüyoruz.

Sagol canım. Bir deneyeyim.

Herkes pert durumda. Cmt iyi haberler alırsın insallah.

Canım o ishal sanırsam sancı geldiginde oluyor. Biranda bağırsaklar boşalıyor. Digum sancılarını çekerken diye biliyorum ama tam emin de değilim.

onu bende duymuştum cnm, doğum sancıları ile beraber bağırsaklarda hareketlenip, ishal olunuyormuş ama bilemedim ki :( başımıza ne gelecek allah bilir :):18::18::17::17:

benimki de sağ tarafı delip çıkıcam sanıyor bazen konuşuyorum kızım aşağıda çıkış var boşuna orda uğraşma yok ben ordan çıkmam sezeryanla diyosan da orası değil yanlış yere tünel kazıyosun diyorum ama inatçı beni dinlemiyor:1::1:

canım annen ne zamana gelir o gelen kadar uzan dinlen olmazsa gelince hemen hastaneye gidin daha erken ama senin yine de nolur nolmaz

oyyyy yerim ben onların inatlarını hayırlısıyla çıksalarda koklayıp sevsek o minik ellerini ayaklarını ısırsak :emir_bebek:

bence sen bugün hemen bir hastaneye git çünkü bu şekilde anlayamzsın ve sürekli kendini dinlicen acaba bir şey var mı diye o zaman varsa da anlayamayacaksın yoksa da psikolojin iyice allak bullak olacak arkadaşım

o minik ellerle kazı yapmalarına bitiyorum :) benim oğlumda öle, bide eşimiz rahim ağzındaydı oğluşum kazı yapa yapa rahim ağzından itti oğluşum :) daha çok benimki geceleri yapıyor kazılarını :1::1::1:

napıyosunuz ekim annişleri biri daha doğurmuş takes arkadaşım allah analı babalı büyütsün ne güzel sancısız ilerlemiş doğumun :nazar::nazar::nazar:
ben de birazdan dışar çıkıcam eminönü turu yapalım diyorum eşime bakalım caymazsa doğum öncesi son gezmeler hem lohusa şerbeti için malzeme alıcam hem de gitmişken hurma alayım orda daha uygun fiyata dün eşime aldırdığım hurmanın kilosu 30 liraymış insan yemeye kıyamıyor öyle olunca:1::1:
Hadi bakalım son gezmeler :)
Lihusa serbeti hastane icin mı mevlut icin mi?
Hurma bende bulamadım markette. Aktarda faldan vardır belki bakmalıyım.
selamün aleyküm güzel anneler keyifler iyidir inşallah.. doğum yapan anneler allah analı babalı hayırlı uzun ömürler versin bebişlerinizi sizlere bağışlasın :nazar::nazar: darısı biz beklemedekilerin başına sağlıcakla kavusuruz inşallah meleklerimize :emir_bebek:
Aleykumselam :)

Dogum oncesi enerjisi olabilir :)

ama benim devamı gelmedi çok az sızıntı şeklindeydi
bir tatlı kaşığı kadar dı esimde bütün gece uyudu :47:
sabahta gitti kız dogursam haberi olmayacak:19:adam
çok sakin Cnm ne zaman sancim var desem usuttun
diyor:47:
beimkine öyle bişey desem valizi alıp arabaya benden önce koşar hatta beni evde bile unutabilir panikten:27::9:

inşallah Cnm zaten doğum yapmış bir arkadaşı
aradim yalancı sancı bu kadar surmez dedi
biraz evde brklememi söyledi ilk hamilelik
olunca acilma çok geç oluyor dedi cogalirsa
hastahaneye git dedi
evet bencede kolay doğum yaptım diyenlerin çoğu sancıları evde çekmiş olanlar.. dur bakalım, sancı sıklıklarınıda ölç bence

suyun çok gelmemiş ama doğumunda bi işareti sonuçta.. en geç bi kaç güne başlayabilir belkide bi kaç saat.. bugün okudum bunları o yüzden bilmiş bilmiş yazıom :8: erken gelse bari sizinkiler

kuruyemişçiden almış canım onlarda var ben de öyle dedim bilseydim ramazanda alıp sıtok yapardım daha uyguna gelirdi hem fiyat olarak
evet hem de çeşit çeşit hurma bulurduk.. aaahhh yumuşacık tunus hurmaları, kıymetinizi bilememişim.. şimdi yiyemiyorum ya nasıl tatlı gelio:17:

35+2 de randevum vardı, bebiş 2514g. Haftasına göre az ama ben takmıyorum, gelişiminden çok memnunum dedi doktorum. Kendim 4500g doğmuşum, o yüzden yediklerime çok dikkat ediyorum bebek çok kilolu olmasın diye..

Doktorum 2 hafta sonra gel dedi, çatı muayenesi olacak doğumu konuşacakmışız... Kızlar ben hiç nst ye girmedim, ya da öyle sancılarım falan olmuyor yaa hatta bazen sanki 9 aylık hamile değilmişim gibi... Hangisi normal kafam karıştı şimdiye kadar yalancı sancılarım olması gerekmez miydi???

Hastanenin online randevu aplikasyonundan baktım, doktorum arefe günü çalışıyor. Hastanedeki tüm diğer doktorlar 19Ekim cumartesi çalışıyor ama benim doktor yok :( moralim ona bozuldu sabah sabah kesin şehir dışına gidecek :(

Bayağıdır giremiyorum, çok fazla doğum olmuş. Bebeklerini kucaklarına alan tüm arkadaşlar canı gönülden kutluyorum, doğuma gidenlere allah bir avazda kurtarsın diorum. Ağrısı sızısı ve hasta olanlara da acil şifalar diliyorum...

HERKESLER EYLÜLDE DOĞURDU İLK EKİM ANNESİ KİM OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM :)
maşallah cnm:nazar: gelişimi iyiyse sorun etmiyo doktorlar, bende dün gittim 35+5ti 2540 gr olmuştu minişim. benim salı günü sabahtan akşama kadar gelip geçen sancılarım vardı, dün de nst de sancılarım çıktı hafif ve düzenli. artık doğsada sorun olmaz durdurmak gibi bişey olmaz dedi dr.um. tetikte bekliyorum. sende herhangi bi belirtinin olmaması da normal, her insan bir olmuyo için rahat olsun..

akıntı geneldeki gibi beyazımsı olan mı yoksa su gibi mi cnm ?

Back