ne yapayim jaseminciğim gelmiyor bizim kızAynıyiz kuzum. Bizim Dr diyor keyfi yetinde bu cocuğun :)
Kandiramazsin da canım uyanık bu zamane cocukları :))
Kız bi doğursan sen de rahatlayacan biz de :))
artarsa gideceğim Cnm sabırsız biri olduğum içindoktoruna git bence.. ya da yakın bi hastane varsa ora git en azından canım, belki doğumun başlar haberin olmaz. herkesin suyu nişanı sancısı gelcek diye bişey yokki. rutin kontrole giden bile doğurup gelebiliyo.
ohooo eminönü turu yapıyosun maşallah kuzubenim wc ye gitcek kadar enerjim anca var
a.s cnm, bizlerde keyif yokki iyi olsunsen nasılsın ?
bende yalnızım Cnm yapayalnızahh canım ahh al benden de o kadar benimki de aynı. İşkolik adam işten eve gelemiyor, hafta sonları bile gitmeye razı. Doğuruversem nolacak evde yoksun hep yalnızım diyorum. Hiç sancın yok ki doğurmazsın, sen doğurana kadar gelirim hem ben diyor... Erkek işte
kız ariyi da hiç sevmem az mı soktu beniağrı eşiğin yüksek olabilir cnm, benide geçen arı soktu kolumdan bağırtıma, teyzem lavabodan doğum başladı sanıp koştu :) sanırım canım tatlı benim
o minik ellerle kazı yapmalarına bitiyorum :) benim oğlumda öle, bide eşimiz rahim ağzındaydı oğluşum kazı yapa yapa rahim ağzından itti oğluşum :) daha çok benimki geceleri yapıyor kazılarını
ahh canım ahh al benden de o kadar benimki de aynı. İşkolik adam işten eve gelemiyor, hafta sonları bile gitmeye razı. Doğuruversem nolacak evde yoksun hep yalnızım diyorum. Hiç sancın yok ki doğurmazsın, sen doğurana kadar gelirim hem ben diyor... Erkek işte
benimki de sağ tarafı delip çıkıcam sanıyor bazen konuşuyorum kızım aşağıda çıkış var boşuna orda uğraşma yok ben ordan çıkmam sezeryanla diyosan da orası değil yanlış yere tünel kazıyosun diyorum ama inatçı beni dinlemiyor
canım annen ne zamana gelir o gelen kadar uzan dinlen olmazsa gelince hemen hastaneye gidin daha erken ama senin yine de nolur nolmaz
beimkine öyle bişey desem valizi alıp arabaya benden önce koşar hatta beni evde bile unutabilir panikten
evet bencede kolay doğum yaptım diyenlerin çoğu sancıları evde çekmiş olanlar.. dur bakalım, sancı sıklıklarınıda ölç bence
suyun çok gelmemiş ama doğumunda bi işareti sonuçta.. en geç bi kaç güne başlayabilir belkide bi kaç saat.. bugün okudum bunları o yüzden bilmiş bilmiş yazıomerken gelse bari sizinkiler
evet hem de çeşit çeşit hurma bulurduk.. aaahhh yumuşacık tunus hurmaları, kıymetinizi bilememişim.. şimdi yiyemiyorum ya nasıl tatlı gelio
Canım bende de hic sancı falan yok.35+2 de randevum vardı, bebiş 2514g. Haftasına göre az ama ben takmıyorum, gelişiminden çok memnunum dedi doktorum. Kendim 4500g doğmuşum, o yüzden yediklerime çok dikkat ediyorum bebek çok kilolu olmasın diye..
Doktorum 2 hafta sonra gel dedi, çatı muayenesi olacak doğumu konuşacakmışız... Kızlar ben hiç nst ye girmedim, ya da öyle sancılarım falan olmuyor yaa hatta bazen sanki 9 aylık hamile değilmişim gibi... Hangisi normal kafam karıştı şimdiye kadar yalancı sancılarım olması gerekmez miydi???
Hastanenin online randevu aplikasyonundan baktım, doktorum arefe günü çalışıyor. Hastanedeki tüm diğer doktorlar 19Ekim cumartesi çalışıyor ama benim doktor yokmoralim ona bozuldu sabah sabah kesin şehir dışına gidecek
Bayağıdır giremiyorum, çok fazla doğum olmuş. Bebeklerini kucaklarına alan tüm arkadaşlar canı gönülden kutluyorum, doğuma gidenlere allah bir avazda kurtarsın diorum. Ağrısı sızısı ve hasta olanlara da acil şifalar diliyorum...
HERKESLER EYLÜLDE DOĞURDU İLK EKİM ANNESİ KİM OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM :)
Canım idrar degil dimi. Kokusu falan. Annen uzakta mı alisveriste? Hastane yakın mı? Taksiyle gidersin yakınsa!kızlar biraz önce bi akıntım geldi biraz sıcağımsı, üzerimde elbisem vardı, bacaklarımdan sızıntı şeklinde indi ama devamı gelmedi çok koktum bizim velette hoplayıp duruyor, bide vajinada ağrılar başladıkorkuyorum doğum sancılarım mı başlıcak??? belim de çok ağrıyor evdede tekim aksilik annemde bugün torunu için alışverişte yakınımda da kimse yok napcam bilemedim:26: bi akıl verin??????:18::18::18::18::18:
Vallah Allah yardımcımız olsun canım. Ilk tecrübe olunca daha bir heyecanlı oluyor.onu bende duymuştum cnm, doğum sancıları ile beraber bağırsaklarda hareketlenip, ishal olunuyormuş ama bilemedim kibaşımıza ne gelecek allah bilir :):18::18:
maşallah cnmgelişimi iyiyse sorun etmiyo doktorlar, bende dün gittim 35+5ti 2540 gr olmuştu minişim. benim salı günü sabahtan akşama kadar gelip geçen sancılarım vardı, dün de nst de sancılarım çıktı hafif ve düzenli. artık doğsada sorun olmaz durdurmak gibi bişey olmaz dedi dr.um. tetikte bekliyorum. sende herhangi bi belirtinin olmaması da normal, her insan bir olmuyo için rahat olsun..
akıntı geneldeki gibi beyazımsı olan mı yoksa su gibi mi cnm ?
onu bende duymuştum cnm, doğum sancıları ile beraber bağırsaklarda hareketlenip, ishal olunuyormuş ama bilemedim kibaşımıza ne gelecek allah bilir :):18::18:
bence sen bugün hemen bir hastaneye git çünkü bu şekilde anlayamzsın ve sürekli kendini dinlicen acaba bir şey var mı diye o zaman varsa da anlayamayacaksın yoksa da psikolojin iyice allak bullak olacak arkadaşım
aynen yaa insan iyice sabırsızlanıyo böyle ısıra ısıra öpesi sevesi geliyobiraz sadist anne gibioldum ayy oğlusum korkacak allah mm bizlere bağışlasın inşallah
sen gul bakalım gul 14 gun sonra heyacanı gorcen bakalım
doğum enerjisi olabilir miiii acepp :)iyiyiz şükür canım darısı başınıza inşallah bugün ağrı sızı halsizlik hiç bişey yok maşallah bende bi tuhaf oldumallah sonumuzu hayır etsin inşallah
nasılsa yorulucanı biliyodur zatenaslında gitmeye tırsıyorum ama ağzımdan çıktı bir kere gidelim diye geri dönmüş gibi olmak istemedim çünkü kaç gündür adamın başının etini yedim sıkılıyorum doğumdan sonra hiç çıkamam diye filan
bende geçen hafta öyleydim canım yiyordım yiyordum nereye gidiyordu o yediklerim anlamıyordum....
aynı durum bizdede var :) eringenlik, yemek yemekten sıkılma, bugün ne yicem sorularıyla buzdolabı başında bekleme, canımda hiçççççççç bişey çekmiyor sürekli bişeyler atıştırarak doymaya çalışıyorum ama paşa memnun kalmıyor. tam doymadan rahat etmiyor benide daha çok perişan ediyor bu seferde mide yanmaları başlıyorsürekli aç ve sürekli bişey yemem lazım ama kim hazırlıcak yada eksikleri alacak ki? :) bi aşçı lazım eve, bide inadına oturmuş, tvde iştah açıcı güzel güzel yemek yapılan programları izliyorum :) iyicene sapıttım galiba :)
benı benden ıyı anlattınız walla kızlarr yemek yapmak zulum gelıyor ama devamlıda bısey yemek ıstıyorumm boyle sızlere aynı seylerı yasadıgımı gorunce tek olmadıgımı gorunce mutlu oluyorummahaha bende aynı vallaaa, habire ağzıma bişeyler atıyorum, yemek yiyesim gelmiyoooo yapasım hiiiççç gelmiyohabire aparatiflerle geçiştiriyim diyorum ama o da olmuyo, bende sen gibi açıyorum yemek programlarını izliyorum, bi halim olsa diyorum ama nerdeeee bazen ilham geliyo bugün ben bi kalkıp şunları yapıyım diyorum kendi kendime, sonra bi bakmışım o ilham kaçmış gitmiş
bazen öyle fazla geldiği oluyo canım ama istisnai bi durumunda olmuş önceden. 0 yüzden bişey diyemedim şimdi :26: ama korkulcak bişey oldugunu sanmıyorum. öyle olsa devamıda gelirdi..beyazımsı ama su gibi dizime inmesi 10 sn sürmedi
gerçekten mı ishal oluyormuşkız ben akşamdan betir ishal
olmuşum
gerçekten psikolojim bozuldu
ablamda ekimde geliyor
çok kötü oldum çokkimse yok yanımda
bütün gün evdeyim iyice kuruntulü evhamli biri oldum
Canım bende de hic sancı falan yok.
Normal yani :)
Canım idrar degil dimi. Kokusu falan. Annen uzakta mı alisveriste? Hastane yakın mı? Taksiyle gidersin yakınsa!
yok cnm idrar değil, ayaktayken bi anda akıntı boşaldı arada oluyor die gayet rahatım, bide sıcaklık peşinede bi baktım bacaklarımdan iniyor, annem eminönünde torununun eksiklerini almaya gitti hatta bende gidecektim ama kendimde o enerjiyi ve cesareti görmediğimden gitmedim, hastanem yakın taksiye gidebilirim ama biraz daha bekliyim diom çünkü iç çamaşırım çok azz ıslandı daha önceden daha çok ıslandığım zamanlarım oldu ama hiç bacaklarımdan inmemiştikafam karıştı, devamı olursa dr arar yada hastaneye giderim artık
Vallah Allah yardımcımız olsun canım. Ilk tecrübe olunca daha bir heyecanlı oluyor.
zullucumm nıye steres yapıyonn canım kendıne derın derın nefes al verr bakalım sımdı rahatlaa sen bı annesın bebısı ıcın guclu olman lazım su an eger bunlar dogum sancısıysa bebegınıde strese sokacaksınn evde oturup evham yapacagına bın bı taksıye gıt doktora rahatla canım
hamaratlığımıza nazar değmesin amanbenı benden ıyı anlattınız walla kızlarr yemek yapmak zulum gelıyor ama devamlıda bısey yemek ıstıyorumm boyle sızlere aynı seylerı yasadıgımı gorunce tek olmadıgımı gorunce mutlu oluyorumm
kızlar biraz önce bi akıntım geldi biraz sıcağımsı, üzerimde elbisem vardı, bacaklarımdan sızıntı şeklinde indi ama devamı gelmedi çok koktum bizim velette hoplayıp duruyor, bide vajinada ağrılar başladıkorkuyorum doğum sancılarım mı başlıcak??? belim de çok ağrıyor evdede tekim aksilik annemde bugün torunu için alışverişte yakınımda da kimse yok napcam bilemedim:26: bi akıl verin??????:18::18::18::18::18:
kız normalde 40 hafta kafadan süremiz var, geç doğum olması içinde 2 hafta süre tanınıyo etti mi 42 hafta.. daha 38.de böyle sabırsızlanıyosunnnkarma karışık oldum Cnm ben ümidi kestim
Cnm benim kıs gelmiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?