2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Aynıyiz kuzum. Bizim Dr diyor keyfi yetinde bu cocuğun :)
Kandiramazsin da canım uyanık bu zamane cocukları :))

Kız bi doğursan sen de rahatlayacan biz de :))
ne yapayim jaseminciğim gelmiyor bizim kız
o da babası gibi rahat
artarsa gideceğim Cnm sabırsız biri olduğum için
çabuk sıkılırim
bende yalnızım Cnm yapayalnız
ağrı eşiğin yüksek olabilir cnm, benide geçen arı soktu kolumdan bağırtıma, teyzem lavabodan doğum başladı sanıp koştu :) sanırım canım tatlı benim
kız ariyi da hiç sevmem az mı soktu beni
sinek ucsa ari zannederimo kadar korkarım yani

aynen yaa insan iyice sabırsızlanıyo böyle ısıra ısıra öpesi sevesi geliyo biraz sadist anne gibioldum ayy oğlusum korkacak allah mm bizlere bağışlasın inşallah

bu iş bağımlılığı benim kocama has birşey sanıyordum, bende diyorum doğursam haberin olmayacak diye aynı cevabı alıyorum, genetiklerinde var heralde

valla cnm benim için erken die bi kayram yok maalesef 29. haftamda kanama, suyumun gelmesi ve rahim açıklığımla erken doğum riskiyle karşılaştım evde istiratteyim dr çalışmamı yasakladığından açıkçası korktum, bide 29. haftada kanama olduğundan bu sefer olmayabilir mi yoksa olur mu bunu da bilmiyorum?? bakalım bi daha olursa olmadı dr ararım dr olabilir ama yarım çay bardağı kadar iç çamaşırınında ıslanması lazım demişti, iç çamaşırımda minik bi alan var ama kızların bahsettiği gibi beyaz sümüksü parçada geldi kafam karıştı:18::18::18:

kız o zaman doğum vakti gelince alistira alistira soyle
akşam bizimkine doguruyorum galiba diyorum adam fosur
fosur uyuyor kız kesin ben evde dogururum

Canım bende de hic sancı falan yok.
Normal yani :)
Canım idrar degil dimi. Kokusu falan. Annen uzakta mı alisveriste? Hastane yakın mı? Taksiyle gidersin yakınsa!
onu bende duymuştum cnm, doğum sancıları ile beraber bağırsaklarda hareketlenip, ishal olunuyormuş ama bilemedim ki başımıza ne gelecek allah bilir :):18::18:
Vallah Allah yardımcımız olsun canım. Ilk tecrübe olunca daha bir heyecanlı oluyor.

beyazımsı ama su gibi dizime inmesi 10 sn sürmedi

onu bende duymuştum cnm, doğum sancıları ile beraber bağırsaklarda hareketlenip, ishal olunuyormuş ama bilemedim ki başımıza ne gelecek allah bilir :):18::18:

gerçekten mı ishal oluyormuş kız ben akşamdan betir ishal
olmuşum
bence sen bugün hemen bir hastaneye git çünkü bu şekilde anlayamzsın ve sürekli kendini dinlicen acaba bir şey var mı diye o zaman varsa da anlayamayacaksın yoksa da psikolojin iyice allak bullak olacak arkadaşım

gerçekten psikolojim bozuldu
ablamda ekimde geliyor
çok kötü oldum çokkimse yok yanımda
bütün gün evdeyim iyice kuruntulü evhamli biri oldum

aynen yaa insan iyice sabırsızlanıyo böyle ısıra ısıra öpesi sevesi geliyo biraz sadist anne gibioldum ayy oğlusum korkacak allah mm bizlere bağışlasın inşallah

valla bende öleyim :) diyom sen bi çık totonu ısırcam her yerini ısısra ısısra bitircem seni :) garibim oynuyorsa bile oynamayı kesio, anama neler oluyor, neler dio böle die korkuyor sanırım :)

iyiyiz şükür canım darısı başınıza inşallah bugün ağrı sızı halsizlik hiç bişey yok maşallah bende bi tuhaf oldum allah sonumuzu hayır etsin inşallah
doğum enerjisi olabilir miiii acepp :)
ben güne bigün iyi bigün kötü başlıyorum artık.. bakalım yarın da gelenek devam edecek mi :))

nasılsa yorulucanı biliyodur zaten gez dolaş cnm ara ara dinlenirsin fırsat bulursan.. bende sıkıldım diyip duruyorum ama yapacak bişey bulamıyoruz burda. hadi arkadaşlara gidelim felan diyo eşim ya da gelecek olanları davet edelim diyo ama kafam insanları götürmüyo malesef. akrabalarla bile oturasım gelmiyo :)

bende geçen hafta öyleydim canım yiyordım yiyordum nereye gidiyordu o yediklerim anlamıyordum....

benı benden ıyı anlattınız walla kızlarr yemek yapmak zulum gelıyor ama devamlıda bısey yemek ıstıyorumm boyle sızlere aynı seylerı yasadıgımı gorunce tek olmadıgımı gorunce mutlu oluyorumm

kızlar ben bebisin kordon kanının cope gitmesini
istemiyorum verebileceğimiz bir yer var mı acaba
bu konuda bir bilginiz var mı

beyazımsı ama su gibi dizime inmesi 10 sn sürmedi
bazen öyle fazla geldiği oluyo canım ama istisnai bi durumunda olmuş önceden. 0 yüzden bişey diyemedim şimdi :26: ama korkulcak bişey oldugunu sanmıyorum. öyle olsa devamıda gelirdi..

zullucumm nıye steres yapıyonn canım kendıne derın derın nefes al verr bakalım sımdı rahatlaa sen bı annesın bebısı ıcın guclu olman lazım su an eger bunlar dogum sancısıysa bebegınıde strese sokacaksınn evde oturup evham yapacagına bın bı taksıye gıt doktora rahatla canım

heyecan,tecrübesizlik bide kişye özel belirtiler hepten şaşıyoruz napcamızı :)

karma karışık oldum Cnm ben ümidi kestim
Cnm benim kıs gelmiyecek

benı benden ıyı anlattınız walla kızlarr yemek yapmak zulum gelıyor ama devamlıda bısey yemek ıstıyorumm boyle sızlere aynı seylerı yasadıgımı gorunce tek olmadıgımı gorunce mutlu oluyorumm
hamaratlığımıza nazar değmesin aman bazen eski halimi o kadar özlüyorum kiiiii.. hele de izin günleriii geç kalkıp sündüre sündüre kahvaltı yapmakkkkkk, nette aylak aylak dolanmak tv izlemek, akşamüstü serinliğinde kuaföre yol almak, dönüşte sallana sallana dönmekk. ayyyyyyyy çok özledim yaaaaaaaa

canım ya bilemedim ama heyecanlandım şimdi doktoruna ulaşabilirsen bi arasan da danışsan mı acaba :26:

karma karışık oldum Cnm ben ümidi kestim
Cnm benim kıs gelmiyecek
kız normalde 40 hafta kafadan süremiz var, geç doğum olması içinde 2 hafta süre tanınıyo etti mi 42 hafta.. daha 38.de böyle sabırsızlanıyosunnn hayırlısı de Allaha bırak canım, şimdi gelmiyosa bi hayır vardır mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…