• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım bence bizim yorum yapmamız şu durumda yanlış olur. senin kendini dinlemen lazım, sancı aralıkların önemli.. ama doktorunu arasan daha iyi olur.

hmmm o zaman az daha beklemek en güseli ama dikkat et kuzu açsın..

evet ona inanıyorum kesinlikle. en yakın arkadasımın doğumuna kadar 2 defa sancısı olmus. ilk oldugunda yalancı sancı diye göndermişler. ikincisinde de sabahtan başlamış akşama kadar, geçer diye beklemiş ama geçmeyince ve sıklaşmaya başlayınca gitmişler hastaneye.. doktoru hemen yatışını yapmış, sabahtan gelsen suni sancıda verir yaptırırdık doğumu niye bekledin bu saate kadar diye kızmışlar. ertesi gün de doğum yaptı zaten. herkes farklı yaşıyo. insan ne yapıcanı sapıtıyo hakkaten..

Cnm ağrılar gidip geliyor üç gündür sabah öğle ve gece
oluyor bugün çok ağrım oldu şu an ağrılar hafif senin
adet sancıların oluyor mu birde idrarimin rengi kırmızım si:26:

psikolojik baskı yapıyolar yaaa..:19:

aman yavruşumun rahatı iyi olsun da oyyy balım:54:
öyle tabi kuzum, onlar sana değilde göbişindekine söylesinler, belki o zaman dinler :1:

benim dün olmadı zullumm ama bugün yine geçenkine benzer bi durumdayım. sabahtan bi ateş bastı sonra geçti. ama şuan bebiş hareket ettikçe alttan sancı giriyo. biraz önce wc ye gittim geldim, bi kahve yapıyım dedim ama nasıl batmaya başladı anlatamam. aynada bi baktım mide kısmım boşalmış :26: senin idrar renginde değişme olması enfeksiyonla alakalı olabilir cnm. dediğim gibi önce doktoruna danış bence.

evet benimde o şekildeydi. idrar rengini değil de bu ağrıları sormuştum bi ebe arkadaşıma. normal olabilir dedi. bebek kanala yerleşiyordur dedi. ama açıkcası ben üşüttüğümü düşünüyorum. bi kaçgün kendimi sıcak tutmaya çalıştım. sonra rahatladım. şimdi arada bi yokluyor.

öyle tabi kuzum, onlar sana değilde göbişindekine söylesinler, belki o zaman dinler :1:

benim dün olmadı zullumm ama bugün yine geçenkine benzer bi durumdayım. sabahtan bi ateş bastı sonra geçti. ama şuan bebiş hareket ettikçe alttan sancı giriyo. biraz önce wc ye gittim geldim, bi kahve yapıyım dedim ama nasıl batmaya başladı anlatamam. aynada bi baktım mide kısmım boşalmış :26: senin idrar renginde değişme olması enfeksiyonla alakalı olabilir cnm. dediğim gibi önce doktoruna danış bence.

anladım Cnm bu gidiste dr telini alayım bari:44:
aslında gerçek sancıyı 32.haftamda çektim ben
söz konuşu doğum olunca aklim başımdan gidiyor
birde sabah çok az bir su aktı bacaklarından ama gerisi
gelmedi:26:

evet benimde o şekildeydi. idrar rengini değil de bu ağrıları sormuştum bi ebe arkadaşıma. normal olabilir dedi. bebek kanala yerleşiyordur dedi. ama açıkcası ben üşüttüğümü düşünüyorum. bi kaçgün kendimi sıcak tutmaya çalıştım. sonra rahatladım. şimdi arada bi yokluyor.

benim 3 gündür var gece bebis bir yere toplandı sanki karnım yirtilacakti
senin de bu şekilde oldu mu

kız ben dogursam yine de burada olurum:1:

akşamdan beri dus alıyorum balığa döndüm:37:malesef sancılar geçmiyor
benim ablam iki gün böyle sancı cekmisti biz yalancı sancı sandik meğer doguruyormus :1:

cnm duşlada geçmiyorsa bekleme dr git doğumun başlamış olabilir...

bende uzun zamandır yapmayı düşünüyordum ama malzemelerini bulamıyordum şimdi buldm, cnm zaten sadece çevremdekilere satmıyorum kargoyla heryere gidebilir sen nerdesin :)

yok canım sağol daha ismi bile belli değil zaten ;) ama ilerde düşünürsem ulaşırım sana :)

herkesin suyu foşur foşur gelmiyor canım. Sen hiç bekleme git doktora. Yarın gideceğine bugün git, hiç bekleme!!

bi arasan mı serabım..

Allah dayanma gücü versin canımmm..

oy maşallahh kuzucuğa :nazar: hiç belirti vermeden de olabiliyo tavuklum, bi de ben salı günü çok sancılandım dün de dr.a gittim yalancı sancılar olabilir dedi açıklık olmadığından, yada enfeksiyondur dedi ama tahlil temiz çıkınca nst ye yolladı, dün de hiç sancım olmadığı halde düzenli sancılarım çıktı nst de.. böyle sancıları hissetmediğim bigüne denk gelirse suyu gelir heralde diye düşünüyorum. 0 yüzden tetikteyim. seninde öyle olur sanırım. sancıların felan çıkmıyomu ?

amin canım saol:43:

napıyosunuz ekim annişleri biri daha doğurmuş takes arkadaşım allah analı babalı büyütsün ne güzel sancısız ilerlemiş doğumun :nazar::nazar::nazar:
ben de birazdan dışar çıkıcam eminönü turu yapalım diyorum eşime bakalım caymazsa doğum öncesi son gezmeler hem lohusa şerbeti için malzeme alıcam hem de gitmişken hurma alayım orda daha uygun fiyata dün eşime aldırdığım hurmanın kilosu 30 liraymış insan yemeye kıyamıyor öyle olunca:1::1:

Son düzenleme:
Sağolun kızlar sabah biraz demli çay içtim ama eşimede gelirken muz al dedim leblebide alsın o zaman asıl doğuma yakın ishal olunurmuş onu duymuştum ondanda korkuyorum
bende her iki durum da var ishal ve tersi:1:

slm hanımlar
saat 3 ten beri sancim vardı
6 da uyudum 8 de tekrar sancı
başladı şu an hafif hafif sancim
var ne yapacağım kafam karisti
uykusuzluktan basım ağrıyor yürümek
sizce gerçek sancı mı yoksa yalancı mı:31:

kız ben dogursam yine de burada olurum:1:

akşamdan beri dus alıyorum balığa döndüm:37:malesef sancılar geçmiyor
benim ablam iki gün böyle sancı cekmisti biz yalancı sancı sandik meğer doguruyormus :1:

ya zullu bence senin doğum yakın gibi.. belirtilere baksana:26: keşke bi görünsen doktora ama zaten gerçek sancıların gelse dayanamazsn.. şimdilik yokluyo gibi seni sancılar.. ama doğm için az bi zamanın kalmış olabilir belkide saatler sonraa büyük buluşma olacak:16:

selamün aleyküm güzel anneler keyifler iyidir inşallah.. doğum yapan anneler allah analı babalı hayırlı uzun ömürler versin bebişlerinizi sizlere bağışlasın :nazar::nazar: darısı biz beklemedekilerin başına sağlıcakla kavusuruz inşallah meleklerimize :emir_bebek:

napıyosunuz ekim annişleri biri daha doğurmuş takes arkadaşım allah analı babalı büyütsün ne güzel sancısız ilerlemiş doğumun :nazar::nazar::nazar:
ben de birazdan dışar çıkıcam eminönü turu yapalım diyorum eşime bakalım caymazsa doğum öncesi son gezmeler hem lohusa şerbeti için malzeme alıcam hem de gitmişken hurma alayım orda daha uygun fiyata dün eşime aldırdığım hurmanın kilosu 30 liraymış insan yemeye kıyamıyor öyle olunca:1::1:
hurmayı nerden amış eşin? marketlerde falan yoktur dimi, keşke ramazanda stoklasaymışız yaaa.. :31: bi de bende şeker var çok da yememem lazım sanırsam, belki günde bir ya da iki

herkesin suyu foşur foşur gelmiyor canım. Sen hiç bekleme git doktora. Yarın gideceğine bugün git, hiç bekleme!!

ama benim devamı gelmedi çok az sızıntı şeklindeydi
bir tatlı kaşığı kadar dı esimde bütün gece uyudu :47:
sabahta gitti kız dogursam haberi olmayacak:19:adam
çok sakin Cnm ne zaman sancim var desem usuttun
diyor:47:

aynen bende grip nezle karışımı bişi olmuşum...:5::5:
Aman bol sıcak seyler iç sende. Dikkat et kendine canım. Hepimiz dökülüyoruz.
sıcak suya vicks atıp buharınıda çekebilirsin rahatlatır, hem üzerini kapatıpta yaparsan yüzünüde terletip sinüslerini açmaya fayda eder. ama önce doktoruna sor bazıları uygun görmüyo hamişlikte vicks kullanımını. bu arada burda dağdan toplanan bi bitki var kurutup ıhlamur gibi içiliyo. içine nane elma ve limonda eklenip kaynatılıyo. seviyosan papatyada katıyosun. çok işe yarıyo. aktarlardan bulabilirsen onu da içebilirsin.
Sagol canım. Bir deneyeyim.
slm kızlar nasısılsınız? öncelikle doğum yapan arkadaşlarımızın gözüaydın, darısı biz sırada bekleyenlerin başına :) inş. hepimiz için kolay ve bi avazda kurtulacağımız rahat doğumlar nasip olur. hasta olan arkadaşlarımızada geçmiş olsun. okuduğum kitapta her hamile hamileliği boyunca 1 kez muhakkak hastalandığı, genelde son zamanlarda vücut direnci düştüğünden son zamanlarda hastalığın daha sık görüldüğü belirtilmiş. bende de kırgınlık, enerji düşüklüğü başladı. her lavaboya kalktığımda su içinde kalmış durumda uyanıyorum. genelde sabahları duş alarak üzerimden atmaya çalışıyorum. bu arada iştah kaybıda başladı :( artık yemek yapmak ya da yemek istemiyorum. sürekli aparatif yemekten onu bile cnm çekmez oldu :( üşengeçlikte ayrı bi konu markete gidip,alışveriş yapmak bile gözümde büyür oldu. son haftalar artık daha da zorlar oldu. bu aralar gitgide bel ağrılarım çoğaldı. özellikle dik oturmaya kalktığımda belim ikiye ayrılıyor gibi oluyorum. yalancı sancılar, adet ağrıları, vajinadaki batmalar artık çok sık oluyor.bazen giren sancılarla kitlenipi, olduğum yerde kalıyorum :( sıkıntılar artıyor ama bebişlerinde gelşleri yaklaşıyor bakalım bu cmt dr muayenimiz var minişim ne durumda merak ediyorum :)
Herkes pert durumda. Cmt iyi haberler alırsın insallah.
Sağolun kızlar sabah biraz demli çay içtim ama eşimede gelirken muz al dedim leblebide alsın o zaman asıl doğuma yakın ishal olunurmuş onu duymuştum ondanda korkuyorum
Canım o ishal sanırsam sancı geldiginde oluyor. Biranda bağırsaklar boşalıyor. Digum sancılarını çekerken diye biliyorum ama tam emin de değilim.

Back