2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

inşallah Cnm zaten doğum yapmış bir arkadaşı
aradim yalancı sancı bu kadar surmez dedi
biraz evde brklememi söyledi ilk hamilelik
olunca acilma çok geç oluyor dedi cogalirsa
hastahaneye git dedi

kızlar bana garip bi enerji geldi şükür ağrı falanda yok en son acilde ağrı 70 ve 80 lere çıkmıştı allah a şükür çok iyi hissediyorum oğlumda artık mideme baskı yapmıyo çocuk sol tarafta tünel acıp çıkıcam sanıyo yazık minik minik orayla oynuyo elimi koyduğumda daha şiddetli ittiriyo oğluşumm

35+2 de randevum vardı, bebiş 2514g. Haftasına göre az ama ben takmıyorum, gelişiminden çok memnunum dedi doktorum. Kendim 4500g doğmuşum, o yüzden yediklerime çok dikkat ediyorum bebek çok kilolu olmasın diye..

Doktorum 2 hafta sonra gel dedi, çatı muayenesi olacak doğumu konuşacakmışız... Kızlar ben hiç nst ye girmedim, ya da öyle sancılarım falan olmuyor yaa hatta bazen sanki 9 aylık hamile değilmişim gibi... Hangisi normal kafam karıştı şimdiye kadar yalancı sancılarım olması gerekmez miydi???

Hastanenin online randevu aplikasyonundan baktım, doktorum arefe günü çalışıyor. Hastanedeki tüm diğer doktorlar 19Ekim cumartesi çalışıyor ama benim doktor yok moralim ona bozuldu sabah sabah kesin şehir dışına gidecek

Bayağıdır giremiyorum, çok fazla doğum olmuş. Bebeklerini kucaklarına alan tüm arkadaşlar canı gönülden kutluyorum, doğuma gidenlere allah bir avazda kurtarsın diorum. Ağrısı sızısı ve hasta olanlara da acil şifalar diliyorum...

HERKESLER EYLÜLDE DOĞURDU İLK EKİM ANNESİ KİM OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM :)

kızlar biraz önce bi akıntım geldi biraz sıcağımsı, üzerimde elbisem vardı, bacaklarımdan sızıntı şeklinde indi ama devamı gelmedi çok koktum bizim velette hoplayıp duruyor, bide vajinada ağrılar başladı korkuyorum doğum sancılarım mı başlıcak??? belim de çok ağrıyor evdede tekim aksilik annemde bugün torunu için alışverişte yakınımda da kimse yok napcam bilemedim:26: bi akıl verin??????:18::18::18::18::18:

hurmayı nerden amış eşin? marketlerde falan yoktur dimi, keşke ramazanda stoklasaymışız yaaa.. bi de bende şeker var çok da yememem lazım sanırsam, belki günde bir ya da iki

kuruyemişçiden almış canım onlarda var ben de öyle dedim bilseydim ramazanda alıp sıtok yapardım daha uyguna gelirdi hem fiyat olarak

doktoruna git bence.. ya da yakın bi hastane varsa ora git en azından canım, belki doğumun başlar haberin olmaz. herkesin suyu nişanı sancısı gelcek diye bişey yokki. rutin kontrole giden bile doğurup gelebiliyo.

ohooo eminönü turu yapıyosun maşallah kuzu benim wc ye gitcek kadar enerjim anca var
a.s cnm, bizlerde keyif yokki iyi olsun sen nasılsın ?

Aynıyiz kuzum. Bizim Dr diyor keyfi yetinde bu cocuğun :)
Kandiramazsin da canım uyanık bu zamane cocukları :))

kız ben dogursam yine de burada olurum

akşamdan beri dus alıyorum balığa döndümmalesef sancılar geçmiyor
benim ablam iki gün böyle sancı cekmisti biz yalancı sancı sandik meğer doguruyormus

Kız bi doğursan sen de rahatlayacan biz de :))

bilmiyorum kafam karisti anne olmak be zormus
sancıyı hisseymiyorda olabilirim Cnm acıya dayanikliyimdir
düşünsene köyde akrep sokmuştu beni zehirlendim akrebin
soktuğu yere 3 tane iğne yaptılar

ağrı eşiğin yüksek olabilir cnm, benide geçen arı soktu kolumdan bağırtıma, teyzem lavabodan doğum başladı sanıp koştu :) sanırım canım tatlı benim

ahh canım ahh al benden de o kadar benimki de aynı. İşkolik adam işten eve gelemiyor, hafta sonları bile gitmeye razı. Doğuruversem nolacak evde yoksun hep yalnızım diyorum. Hiç sancın yok ki doğurmazsın, sen doğurana kadar gelirim hem ben diyor... Erkek işte

hurmayı nerden amış eşin? marketlerde falan yoktur dimi, keşke ramazanda stoklasaymışız yaaa.. bi de bende şeker var çok da yememem lazım sanırsam, belki günde bir ya da iki

benimki de sağ tarafı delip çıkıcam sanıyor bazen konuşuyorum kızım aşağıda çıkış var boşuna orda uğraşma yok ben ordan çıkmam sezeryanla diyosan da orası değil yanlış yere tünel kazıyosun diyorum ama inatçı beni dinlemiyor

canım annen ne zamana gelir o gelen kadar uzan dinlen olmazsa gelince hemen hastaneye gidin daha erken ama senin yine de nolur nolmaz

iyiyiz şükür canım darısı başınıza inşallah bugün ağrı sızı halsizlik hiç bişey yok maşallah bende bi tuhaf oldum allah sonumuzu hayır etsin inşallah

aslında gitmeye tırsıyorum ama ağzımdan çıktı bir kere gidelim diye geri dönmüş gibi olmak istemedim çünkü kaç gündür adamın başının etini yedim sıkılıyorum doğumdan sonra hiç çıkamam diye filan

onu bende duymuştum cnm, doğum sancıları ile beraber bağırsaklarda hareketlenip, ishal olunuyormuş ama bilemedim ki başımıza ne gelecek allah bilir :):18::18:

oyyyy yerim ben onların inatlarını hayırlısıyla çıksalarda koklayıp sevsek o minik ellerini ayaklarını ısırsak

bence sen bugün hemen bir hastaneye git çünkü bu şekilde anlayamzsın ve sürekli kendini dinlicen acaba bir şey var mı diye o zaman varsa da anlayamayacaksın yoksa da psikolojin iyice allak bullak olacak arkadaşım

o minik ellerle kazı yapmalarına bitiyorum :) benim oğlumda öle, bide eşimiz rahim ağzındaydı oğluşum kazı yapa yapa rahim ağzından itti oğluşum :) daha çok benimki geceleri yapıyor kazılarını

Hadi bakalım son gezmeler :)
Lihusa serbeti hastane icin mı mevlut icin mi?
Hurma bende bulamadım markette. Aktarda faldan vardır belki bakmalıyım.
Aleykumselam :)

Dogum oncesi enerjisi olabilir :)

beimkine öyle bişey desem valizi alıp arabaya benden önce koşar hatta beni evde bile unutabilir panikten

inşallah Cnm zaten doğum yapmış bir arkadaşı
aradim yalancı sancı bu kadar surmez dedi
biraz evde brklememi söyledi ilk hamilelik
olunca acilma çok geç oluyor dedi cogalirsa
hastahaneye git dedi
evet bencede kolay doğum yaptım diyenlerin çoğu sancıları evde çekmiş olanlar.. dur bakalım, sancı sıklıklarınıda ölç bence

suyun çok gelmemiş ama doğumunda bi işareti sonuçta.. en geç bi kaç güne başlayabilir belkide bi kaç saat.. bugün okudum bunları o yüzden bilmiş bilmiş yazıom erken gelse bari sizinkiler

kuruyemişçiden almış canım onlarda var ben de öyle dedim bilseydim ramazanda alıp sıtok yapardım daha uyguna gelirdi hem fiyat olarak
evet hem de çeşit çeşit hurma bulurduk.. aaahhh yumuşacık tunus hurmaları, kıymetinizi bilememişim.. şimdi yiyemiyorum ya nasıl tatlı gelio

maşallah cnm gelişimi iyiyse sorun etmiyo doktorlar, bende dün gittim 35+5ti 2540 gr olmuştu minişim. benim salı günü sabahtan akşama kadar gelip geçen sancılarım vardı, dün de nst de sancılarım çıktı hafif ve düzenli. artık doğsada sorun olmaz durdurmak gibi bişey olmaz dedi dr.um. tetikte bekliyorum. sende herhangi bi belirtinin olmaması da normal, her insan bir olmuyo için rahat olsun..

akıntı geneldeki gibi beyazımsı olan mı yoksa su gibi mi cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…