• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
acaba 5 günüm mü var kaç günüm var..:26:kız ben de doğururmuyum yakında acaba iyice kafam karıştı..dr da stres yapma daha zor gec vs olabilir dedi..ama elde mi..:34:

benim 24 günüm var şimdidenn strese girdim...bir pazartesiyi atlatsam sonra ne zaman gelirse gelsin diyorum...seni düşünemiyorum gece bile uyuyamazsın..ahhhaaa geldi diyerekten...

onları bekliyorum onlarında geleceği yok zannedersemm...
bi arasan mı serabım..
kızlarrrrr çok fenayımmmmm ıhlamur falan kar etmiyooooo yıkılmak üzereyimmmm eve gitmek ve yatmak istiyorum ama yarın son günüm olduğu için devretmem gereken işler offfff Allahımmmmm sabır verrr:43::43::43:
Allah dayanma gücü versin canımmm..
ay sorma cnm:9: dediğin gibi sağlıklı olsun da..zaten kilosu dün 3450 ydi..normal yani..gerçi bi haftadan beri vitamini kestim fazla kilo almasın doğum kolay olsun die..:16:

ama işaret mişaret yok birden mi olcak ki..:26:birden olabilir dio doktor..doğum yoluna girmemiş ama doğum başlayınca birden girebilir dio..:34:inşallah bi sorun olmaz da sağlıkla kolay bi normal doğumla evladımıza kavuşuruz..:16:
oy maşallahh kuzucuğa :nazar: hiç belirti vermeden de olabiliyo tavuklum, bi de ben salı günü çok sancılandım dün de dr.a gittim yalancı sancılar olabilir dedi açıklık olmadığından, yada enfeksiyondur dedi ama tahlil temiz çıkınca nst ye yolladı, dün de hiç sancım olmadığı halde düzenli sancılarım çıktı nst de.. böyle sancıları hissetmediğim bigüne denk gelirse suyu gelir heralde diye düşünüyorum. 0 yüzden tetikteyim. seninde öyle olur sanırım. sancıların felan çıkmıyomu ?

slm hanımlar
saat 3 ten beri sancim vardı
6 da uyudum 8 de tekrar sancı
başladı şu an hafif hafif sancim
var ne yapacağım kafam karisti
uykusuzluktan basım ağrıyor yürümek
sizce gerçek sancı mı yoksa yalancı mı:31:

Hmm uçuk kötü olmus. Geçer insallah. Gecene kadar öpme sakın canım. Tehlikeli diyorlar.

Birde çikolata da al yanına bir dahakine. Benimki o kadar yememe rağmen nst de hareket etmiyor.
Bugun guzel gecti canım. Cati muayenesi de yaptı. Çatım normal doguma uygunmus. Biran once gelse cok iyi olur dedi Dr. Kafası daha da büyümez dedi.
Bol yürü merdiven cik falan dedi.
Gerci ben 1 Ekim'den sonra gelsin diyorum, en azından lohusa şerbetinden yararlanalım :))
Birde 4unde dayım gelecek Almanya'dan o da beni hamile gormek istiyordu ama bilemiyorum artık ona kadar bekler mı.
Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin insallah.

aynı bana söylediklerini sölemiş dr sana da..bak ben hala doğurmadım jasminnn....:52:yürüyorum da halbuki..:51:bebişi kandırmak için beşiğin yanına gidiyorum "ayyy ne güzelmiş oğlumun beşiği keşke ben doğsam da ben yatsam ayy ne güzelll" filan diorum ama yok "kandıramazsın beni" dio sanırsam içerden:23:

bi arasan mı serabım..

Allah dayanma gücü versin canımmm..

oy maşallahh kuzucuğa :nazar: hiç belirti vermeden de olabiliyo tavuklum, bi de ben salı günü çok sancılandım dün de dr.a gittim yalancı sancılar olabilir dedi açıklık olmadığından, yada enfeksiyondur dedi ama tahlil temiz çıkınca nst ye yolladı, dün de hiç sancım olmadığı halde düzenli sancılarım çıktı nst de.. böyle sancıları hissetmediğim bigüne denk gelirse suyu gelir heralde diye düşünüyorum. 0 yüzden tetikteyim. seninde öyle olur sanırım. sancıların felan çıkmıyomu ?

yok yağmurum yaa ne sancı çıkıyo ne bişey..dr a sordum dedi bazısının aylarca sancısı olur kiminin de sadece doğum başlayınca olur ona takılma dedi..:26:

benim 24 günüm var şimdidenn strese girdim...bir pazartesiyi atlatsam sonra ne zaman gelirse gelsin diyorum...seni düşünemiyorum gece bile uyuyamazsın..ahhhaaa geldi diyerekten...

ay sorma aynen öyle gece uyanmalar..kendini yoklamalar..dün akşam bayağı değişik ağrı gibi bişi oldu..ama bence gazdı:34:geçti de zaten..herşeyden bi işaret arıyo insan:26:eşim de her sabah nasılsın bugün doğurur musun arabayla mı gidiyim die soruyo:52:ben de ne biliyim diorum:52:

slm hanımlar

ılık duş tavsiye ediyodu dr bana sancı başlayınca..geçen doğum yapan kishaji de eğer gerçek sancıysa duşla artarmış yazmış..dene istersen:34:

QUOTE=derin35;32058876]Eşim şimdi eczaneye sormuş ishal için şeftali muz ve kaynamış patates yesin demiş şimdi şeftali yiyorum[/QUOTE]

haşlanmış patateste iyidir :) küçükken çok yerdim :) :1::1::1::1:[

slm hanımlar
canım bence bizim yorum yapmamız şu durumda yanlış olur. senin kendini dinlemen lazım, sancı aralıkların önemli.. ama doktorunu arasan daha iyi olur.
saat birde birinin oğlu geliyo okuldan..onu bekliyo bence arkadaşlar...
hmmm o zaman az daha beklemek en güseli ama dikkat et kuzu açsın..
yok yağmurum yaa ne sancı çıkıyo ne bişey..dr a sordum dedi bazısının aylarca sancısı olur kiminin de sadece doğum başlayınca olur ona takılma dedi..:26:
evet ona inanıyorum kesinlikle. en yakın arkadasımın doğumuna kadar 2 defa sancısı olmus. ilk oldugunda yalancı sancı diye göndermişler. ikincisinde de sabahtan başlamış akşama kadar, geçer diye beklemiş ama geçmeyince ve sıklaşmaya başlayınca gitmişler hastaneye.. doktoru hemen yatışını yapmış, sabahtan gelsen suni sancıda verir yaptırırdık doğumu niye bekledin bu saate kadar diye kızmışlar. ertesi gün de doğum yaptı zaten. herkes farklı yaşıyo. insan ne yapıcanı sapıtıyo hakkaten..

kız doğursam yavruşumun yanında olurum sizle geyiğe mi gelirim:37:derrmişimm..:54:
kız ben dogursam yine de burada olurum:1:
ılık duş tavsiye ediyodu dr bana sancı başlayınca..geçen doğum yapan kishaji de eğer gerçek sancıysa duşla artarmış yazmış..dene istersen:34:

akşamdan beri dus alıyorum balığa döndüm:37:malesef sancılar geçmiyor
benim ablam iki gün böyle sancı cekmisti biz yalancı sancı sandik meğer doguruyormus :1:

kız ben dogursam yine de burada olurum:1:

akşamdan beri dus alıyorum balığa döndüm:37:malesef sancılar geçmiyor
benim ablam iki gün böyle sancı cekmisti biz yalancı sancı sandik meğer doguruyormus :1:

ee gidiver bi en yakın hastaneye açılma var mı die soruver..benm hastanem yarım saat mesafede acil bişi olursa yakındaki hastaneye bi görünmeyi düşünüyorum:34:

Back