2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Cnm ağrılar gidip geliyor üç gündür sabah öğle ve gece
oluyor bugün çok ağrım oldu şu an ağrılar hafif senin
adet sancıların oluyor mu birde idrarimin rengi kırmızım si:26:

psikolojik baskı yapıyolar yaaa..

aman yavruşumun rahatı iyi olsun da oyyy balım
öyle tabi kuzum, onlar sana değilde göbişindekine söylesinler, belki o zaman dinler

benim dün olmadı zullumm ama bugün yine geçenkine benzer bi durumdayım. sabahtan bi ateş bastı sonra geçti. ama şuan bebiş hareket ettikçe alttan sancı giriyo. biraz önce wc ye gittim geldim, bi kahve yapıyım dedim ama nasıl batmaya başladı anlatamam. aynada bi baktım mide kısmım boşalmış :26: senin idrar renginde değişme olması enfeksiyonla alakalı olabilir cnm. dediğim gibi önce doktoruna danış bence.

evet benimde o şekildeydi. idrar rengini değil de bu ağrıları sormuştum bi ebe arkadaşıma. normal olabilir dedi. bebek kanala yerleşiyordur dedi. ama açıkcası ben üşüttüğümü düşünüyorum. bi kaçgün kendimi sıcak tutmaya çalıştım. sonra rahatladım. şimdi arada bi yokluyor.

anladım Cnm bu gidiste dr telini alayım bari:44:
aslında gerçek sancıyı 32.haftamda çektim ben
söz konuşu doğum olunca aklim başımdan gidiyor
birde sabah çok az bir su aktı bacaklarından ama gerisi
gelmedi:26:

benim 3 gündür var gece bebis bir yere toplandı sanki karnım yirtilacakti
senin de bu şekilde oldu mu

kız ben dogursam yine de burada olurum

akşamdan beri dus alıyorum balığa döndümmalesef sancılar geçmiyor
benim ablam iki gün böyle sancı cekmisti biz yalancı sancı sandik meğer doguruyormus

cnm duşlada geçmiyorsa bekleme dr git doğumun başlamış olabilir...

bende uzun zamandır yapmayı düşünüyordum ama malzemelerini bulamıyordum şimdi buldm, cnm zaten sadece çevremdekilere satmıyorum kargoyla heryere gidebilir sen nerdesin :)

yok canım sağol daha ismi bile belli değil zaten ama ilerde düşünürsem ulaşırım sana :)

herkesin suyu foşur foşur gelmiyor canım. Sen hiç bekleme git doktora. Yarın gideceğine bugün git, hiç bekleme!!

amin canım saol

cnm duşlada geçmiyorsa bekleme dr git doğumun başlamış olabilir...

bilmiyorum kafam karisti anne olmak be zormus
sancıyı hisseymiyorda olabilirim Cnm acıya dayanikliyimdir
düşünsene köyde akrep sokmuştu beni zehirlendim akrebin
soktuğu yere 3 tane iğne yaptılar

napıyosunuz ekim annişleri biri daha doğurmuş takes arkadaşım allah analı babalı büyütsün ne güzel sancısız ilerlemiş doğumun
ben de birazdan dışar çıkıcam eminönü turu yapalım diyorum eşime bakalım caymazsa doğum öncesi son gezmeler hem lohusa şerbeti için malzeme alıcam hem de gitmişken hurma alayım orda daha uygun fiyata dün eşime aldırdığım hurmanın kilosu 30 liraymış insan yemeye kıyamıyor öyle olunca

Son düzenleme:
Sağolun kızlar sabah biraz demli çay içtim ama eşimede gelirken muz al dedim leblebide alsın o zaman asıl doğuma yakın ishal olunurmuş onu duymuştum ondanda korkuyorum
bende her iki durum da var ishal ve tersi

kız ben dogursam yine de burada olurum

akşamdan beri dus alıyorum balığa döndümmalesef sancılar geçmiyor
benim ablam iki gün böyle sancı cekmisti biz yalancı sancı sandik meğer doguruyormus

ya zullu bence senin doğum yakın gibi.. belirtilere baksana:26: keşke bi görünsen doktora ama zaten gerçek sancıların gelse dayanamazsn.. şimdilik yokluyo gibi seni sancılar.. ama doğm için az bi zamanın kalmış olabilir belkide saatler sonraa büyük buluşma olacak

selamün aleyküm güzel anneler keyifler iyidir inşallah.. doğum yapan anneler allah analı babalı hayırlı uzun ömürler versin bebişlerinizi sizlere bağışlasın darısı biz beklemedekilerin başına sağlıcakla kavusuruz inşallah meleklerimize

hurmayı nerden amış eşin? marketlerde falan yoktur dimi, keşke ramazanda stoklasaymışız yaaa.. bi de bende şeker var çok da yememem lazım sanırsam, belki günde bir ya da iki

herkesin suyu foşur foşur gelmiyor canım. Sen hiç bekleme git doktora. Yarın gideceğine bugün git, hiç bekleme!!

ama benim devamı gelmedi çok az sızıntı şeklindeydi
bir tatlı kaşığı kadar dı esimde bütün gece uyudu
sabahta gitti kız dogursam haberi olmayacakadam
çok sakin Cnm ne zaman sancim var desem usuttun
diyor

aynen bende grip nezle karışımı bişi olmuşum...
Aman bol sıcak seyler iç sende. Dikkat et kendine canım. Hepimiz dökülüyoruz.
Sagol canım. Bir deneyeyim.
Herkes pert durumda. Cmt iyi haberler alırsın insallah.
Sağolun kızlar sabah biraz demli çay içtim ama eşimede gelirken muz al dedim leblebide alsın o zaman asıl doğuma yakın ishal olunurmuş onu duymuştum ondanda korkuyorum
Canım o ishal sanırsam sancı geldiginde oluyor. Biranda bağırsaklar boşalıyor. Digum sancılarını çekerken diye biliyorum ama tam emin de değilim.

Eşim şimdi eczaneye sormuş ishal için şeftali muz ve kaynamış patates yesin demiş şimdi şeftali yiyorum

şeftali ishali artırır diye biliyorum ki geçenlerde ben de oldum şeftli yed,kçe geçmedi meğer o da ishal yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…