• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sarı leblebi hem mide suyunu alır hem ishalini hafifletir

bi kaşık türk kahvesini yiyebilirsin, kimisi limonda ekliyerekte yiyor cnm,

Sağolun kızlar sabah biraz demli çay içtim ama eşimede gelirken muz al dedim leblebide alsın o zaman asıl doğuma yakın ishal olunurmuş onu duymuştum ondanda korkuyorum

bende kahvaltı yapmadım kızları bekliyorum...kim diyo bu zamanlarınızın tadını çıkartın diye...tad mı var ki çıkartalım...Rabbimin gücüne gitmesin ama zorlanıyoruz artık..çekcez mecbur ama gerçekten son zamanlar zormuş...
mecbur gııtık aldık geldık ekmegımızı oglusum acıkmıs rahatladı sımdı...sıkıntıdan yemege vurdum ben galıba cok yıyorum yedıgımde de doymyomsum gıbı bı hıs oluyorr:56:

Allah şifa versin son zamanlarda daha dikkati olmalıyız amz kızım hamildyken ben 9 ay grip olmamıştım son anda hastalanmıştım olacağı varsa oluyor işte

günaydın
Bugn bende üşendim evde çok az bayat ekmek vardı tost yptım
ben dyanıyorumda aclıga oglusum dayanamıyor :49:

benden vurması zaten gerçek sancılarda oluyormuş dün vajinamda hissettim bende kasılmanın haricinde sancılar
bende yarın son olsun istedim eşimde çık dedi ama eminim haftaya arkadaşlar veda yemeği filan yapacaktır şimdi onları öylece bırakmıyım bi hafta daha sıkıcam dişimi artık

sıkabiliyorsan sık kuzum...ama gerçekten zor son dönemler...

mecbur gııtık aldık geldık ekmegımızı oglusum acıkmıs rahatladı sımdı...sıkıntıdan yemege vurdum ben galıba cok yıyorum yedıgımde de doymyomsum gıbı bı hıs oluyorr:56:

bende geçen hafta öyleydim canım yiyordım yiyordum nereye gidiyordu o yediklerim anlamıyordum....

ben dyanıyorumda aclıga oglusum dayanamıyor :49:

aynı durum bizdede var :) eringenlik, yemek yemekten sıkılma, bugün ne yicem sorularıyla buzdolabı başında bekleme, canımda hiçççççççç bişey çekmiyor sürekli bişeyler atıştırarak doymaya çalışıyorum ama paşa memnun kalmıyor. tam doymadan rahat etmiyor benide daha çok perişan ediyor bu seferde mide yanmaları başlıyor :( sürekli aç ve sürekli bişey yemem lazım ama kim hazırlıcak yada eksikleri alacak ki? :) bi aşçı lazım eve, bide inadına oturmuş, tvde iştah açıcı güzel güzel yemek yapılan programları izliyorum :) iyicene sapıttım galiba :):1::1::1::1:

naber kızlar nasılsınız?
yorgun huysuz uykusuz ağrılı sancılı......daha da sayayım mı?:9::9:
bende seraba katılıyorum sebimmmm :1::1:
atıştırdım accık..amannn halim bile yok...kalkıp yiyesim hiçyok...
kızlar gelince yersin kuzu, tek başına oluncada insan yiyemiyo biraz ona bağlı sanırım =)
slm kızlar nasısılsınız? öncelikle doğum yapan arkadaşlarımızın gözüaydın, darısı biz sırada bekleyenlerin başına :) inş. hepimiz için kolay ve bi avazda kurtulacağımız rahat doğumlar nasip olur. hasta olan arkadaşlarımızada geçmiş olsun. okuduğum kitapta her hamile hamileliği boyunca 1 kez muhakkak hastalandığı, genelde son zamanlarda vücut direnci düştüğünden son zamanlarda hastalığın daha sık görüldüğü belirtilmiş. bende de kırgınlık, enerji düşüklüğü başladı. her lavaboya kalktığımda su içinde kalmış durumda uyanıyorum. genelde sabahları duş alarak üzerimden atmaya çalışıyorum. bu arada iştah kaybıda başladı :( artık yemek yapmak ya da yemek istemiyorum. sürekli aparatif yemekten onu bile cnm çekmez oldu :( üşengeçlikte ayrı bi konu markete gidip,alışveriş yapmak bile gözümde büyür oldu. son haftalar artık daha da zorlar oldu. bu aralar gitgide bel ağrılarım çoğaldı. özellikle dik oturmaya kalktığımda belim ikiye ayrılıyor gibi oluyorum. yalancı sancılar, adet ağrıları, vajinadaki batmalar artık çok sık oluyor.bazen giren sancılarla kitlenipi, olduğum yerde kalıyorum :( sıkıntılar artıyor ama bebişlerinde gelşleri yaklaşıyor bakalım bu cmt dr muayenimiz var minişim ne durumda merak ediyorum :)
hepimiz dökülüyoruz canım ama mecburen dikkat etmek zorundayız, ite kaka bişeyler yapıyorum bende, inanırmısın şuan klavyenin tuşuna basarken bile acıyo kollarım yaa :)) muayenene az kalmış, doktorunla konuşursun durumunu, bebişinden de güzel haberler gelir inşallah :)
Slm kızlar ben ishal oldum napıcam:44:
canım eğer yeni başladıysa hemen bişey yapma sadece su iç bol bol derim. 3ten fazla çıkmaya başladıysan o zaman sarı leblebi yiyebilirsin. bi tatlı kaşığına yakın kuru kahve + bikaç damla limon da iyi gelir.

aynı durum bizdede var :) eringenlik, yemek yemekten sıkılma, bugün ne yicem sorularıyla buzdolabı başında bekleme, canımda hiçççççççç bişey çekmiyor sürekli bişeyler atıştırarak doymaya çalışıyorum ama paşa memnun kalmıyor. tam doymadan rahat etmiyor benide daha çok perişan ediyor bu seferde mide yanmaları başlıyor :( sürekli aç ve sürekli bişey yemem lazım ama kim hazırlıcak yada eksikleri alacak ki? :) bi aşçı lazım eve, bide inadına oturmuş, tvde iştah açıcı güzel güzel yemek yapılan programları izliyorum :) iyicene sapıttım galiba :):1::1::1::1:
ahaha bende aynı vallaaa, habire ağzıma bişeyler atıyorum, yemek yiyesim gelmiyoooo yapasım hiiiççç gelmiyo :1: habire aparatiflerle geçiştiriyim diyorum ama o da olmuyo, bende sen gibi açıyorum yemek programlarını izliyorum, bi halim olsa diyorum ama nerdeeee :1::1::1: bazen ilham geliyo bugün ben bi kalkıp şunları yapıyım diyorum kendi kendime, sonra bi bakmışım o ilham kaçmış gitmiş :1:

Eşim şimdi eczaneye sormuş ishal için şeftali muz ve kaynamış patates yesin demiş şimdi şeftali yiyorum

evet teyzesi yaa..inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin de..:16:
aman yarabbimmmm kasımdakiler bile doğuruyo, sen ilkken son olucan bu gidişle tavuklum :1: Demekki hakkında hayırlısı böyleymiş kuzu, sağ salim gelsin inşallah :16: eşin ve baban mıydı çarşamba sancın olur perşembe doğurursun diyen ? bugün bekleyelim seni belli mi olur :1:

zulluuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesin kıssss, nickini görünce hemencik yazıyım dedim, sancılar ne alemdee :44:

kızlarrrrr çok fenayımmmmm ıhlamur falan kar etmiyooooo yıkılmak üzereyimmmm eve gitmek ve yatmak istiyorum ama yarın son günüm olduğu için devretmem gereken işler offfff Allahımmmmm sabır verrr:43::43::43:

aman yarabbimmmm kasımdakiler bile doğuruyo, sen ilkken son olucan bu gidişle tavuklum :1: Demekki hakkında hayırlısı böyleymiş kuzu, sağ salim gelsin inşallah :16: eşin ve baban mıydı çarşamba sancın olur perşembe doğurursun diyen ? bugün bekleyelim seni belli mi olur :1:

ay sorma cnm:9: dediğin gibi sağlıklı olsun da..zaten kilosu dün 3450 ydi..normal yani..gerçi bi haftadan beri vitamini kestim fazla kilo almasın doğum kolay olsun die..:16:

ama işaret mişaret yok birden mi olcak ki..:26:birden olabilir dio doktor..doğum yoluna girmemiş ama doğum başlayınca birden girebilir dio..:34:inşallah bi sorun olmaz da sağlıkla kolay bi normal doğumla evladımıza kavuşuruz..:16:

kızlarrrrr çok fenayımmmmm ıhlamur falan kar etmiyooooo yıkılmak üzereyimmmm eve gitmek ve yatmak istiyorum ama yarın son günüm olduğu için devretmem gereken işler offfff Allahımmmmm sabır verrr:43::43::43:

geçmiş olsun canım son zamanlarda hepimiz dökülüyoruz teker teker herhalde...di,kkat et son günlerinmiş..az kaldı...

Back