- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
acaba 5 günüm mü var kaç günüm var..:26:kız ben de doğururmuyum yakında acaba iyice kafam karıştı..dr da stres yapma daha zor gec vs olabilir dedi..ama elde mi..
bi arasan mı serabım..onları bekliyorum onlarında geleceği yok zannedersemm...
Allah dayanma gücü versin canımmm..kızlarrrrr çok fenayımmmmm ıhlamur falan kar etmiyooooo yıkılmak üzereyimmmm eve gitmek ve yatmak istiyorum ama yarın son günüm olduğu için devretmem gereken işler offfff Allahımmmmm sabır verrr
oy maşallahh kuzucuğaay sorma cnmdediğin gibi sağlıklı olsun da..zaten kilosu dün 3450 ydi..normal yani..gerçi bi haftadan beri vitamini kestim fazla kilo almasın doğum kolay olsun die..
ama işaret mişaret yok birden mi olcak ki..:26:birden olabilir dio doktor..doğum yoluna girmemiş ama doğum başlayınca birden girebilir dio..inşallah bi sorun olmaz da sağlıkla kolay bi normal doğumla evladımıza kavuşuruz..
Hmm uçuk kötü olmus. Geçer insallah. Gecene kadar öpme sakın canım. Tehlikeli diyorlar.
Birde çikolata da al yanına bir dahakine. Benimki o kadar yememe rağmen nst de hareket etmiyor.
Bugun guzel gecti canım. Cati muayenesi de yaptı. Çatım normal doguma uygunmus. Biran once gelse cok iyi olur dedi Dr. Kafası daha da büyümez dedi.
Bol yürü merdiven cik falan dedi.
Gerci ben 1 Ekim'den sonra gelsin diyorum, en azından lohusa şerbetinden yararlanalım :))
Birde 4unde dayım gelecek Almanya'dan o da beni hamile gormek istiyordu ama bilemiyorum artık ona kadar bekler mı.
Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin insallah.
bi arasan mı serabım..
slm hanımlar
saat 3 ten beri sancim vardı
6 da uyudum 8 de tekrar sancı
başladı şu an hafif hafif sancim
var ne yapacağım kafam karisti
uykusuzluktan basım ağrıyor yürümek
sizce gerçek sancı mı yoksa yalancı mı
bi arasan mı serabım..
Allah dayanma gücü versin canımmm..
oy maşallahh kuzucuğahiç belirti vermeden de olabiliyo tavuklum, bi de ben salı günü çok sancılandım dün de dr.a gittim yalancı sancılar olabilir dedi açıklık olmadığından, yada enfeksiyondur dedi ama tahlil temiz çıkınca nst ye yolladı, dün de hiç sancım olmadığı halde düzenli sancılarım çıktı nst de.. böyle sancıları hissetmediğim bigüne denk gelirse suyu gelir heralde diye düşünüyorum. 0 yüzden tetikteyim. seninde öyle olur sanırım. sancıların felan çıkmıyomu ?
benim 24 günüm var şimdidenn strese girdim...bir pazartesiyi atlatsam sonra ne zaman gelirse gelsin diyorum...seni düşünemiyorum gece bile uyuyamazsın..ahhhaaa geldi diyerekten...
kız sen bilmiosan biz nerden bilelim..hele de ben
slm hanımlar
kız sen hala dogurmadin mı:44:
kız sen hala dogurmadin mı:44:
canım bence bizim yorum yapmamız şu durumda yanlış olur. senin kendini dinlemen lazım, sancı aralıkların önemli.. ama doktorunu arasan daha iyi olur.slm hanımlar
hmmm o zaman az daha beklemek en güseli ama dikkat et kuzu açsın..saat birde birinin oğlu geliyo okuldan..onu bekliyo bence arkadaşlar...
evet ona inanıyorum kesinlikle. en yakın arkadasımın doğumuna kadar 2 defa sancısı olmus. ilk oldugunda yalancı sancı diye göndermişler. ikincisinde de sabahtan başlamış akşama kadar, geçer diye beklemiş ama geçmeyince ve sıklaşmaya başlayınca gitmişler hastaneye.. doktoru hemen yatışını yapmış, sabahtan gelsen suni sancıda verir yaptırırdık doğumu niye bekledin bu saate kadar diye kızmışlar. ertesi gün de doğum yaptı zaten. herkes farklı yaşıyo. insan ne yapıcanı sapıtıyo hakkaten..yok yağmurum yaa ne sancı çıkıyo ne bişey..dr a sordum dedi bazısının aylarca sancısı olur kiminin de sadece doğum başlayınca olur ona takılma dedi..:26:
kız ben dogursam yine de burada olurumkız doğursam yavruşumun yanında olurum sizle geyiğe mi gelirimderrmişimm..
ılık duş tavsiye ediyodu dr bana sancı başlayınca..geçen doğum yapan kishaji de eğer gerçek sancıysa duşla artarmış yazmış..dene istersen
kız ben dogursam yine de burada olurum
akşamdan beri dus alıyorum balığa döndümmalesef sancılar geçmiyor
benim ablam iki gün böyle sancı cekmisti biz yalancı sancı sandik meğer doguruyormus
süper yaaayaa ben gidiyom kıslar..kafamı uzaklaştırmam lazım bu konudan..az kitap filan okuyum..
babam diomuş ki oturup durmasın elini çabuk tutsun:44:
süper yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?