2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benim hep yuksridaydi Cnm oturamiyordum bile
ama şu an hep oturuyorum eşim düşmüş diyor
artık doğurmak istiyom

benim hep yuksridaydi Cnm oturamiyordum bile
ama şu an hep oturuyorum eşim düşmüş diyor
artık doğurmak istiyom

görüşürüz Cnm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cuma
gün benim kontrol var çok sabirsizim
ben bile doğurmak istiyorum, senin istemen gayet normal kuzum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :)
çok sağol zullum güsel haberlerimi getiricem inşallah, sanada cuma günü için bol bol dua edicem. görüşürüz :)

Eki Görüntüle 812321 Eki Görüntüle 812328
kızlar bu benim 37 haftalık gobusum
kocaman olduk acaba karnım düşmüş mu:26:
maşallah canım benimki de seninki gibi elimi üst taraftaki boşluğa rahatça koyabiliyorum eşim düşmüş dedi karnın ama doktor birşey demedi ama geçen ay gittiğimde bebek aşağı inmiş dmişti inince geri çıkyor mu onu bilmiyorum

maşallah ne güzel sen de az kilo almışsın umarım 10 kilo ile tamamlarız ben de 8 kilo aldım bakalım kaçla tamamlicam

sağol Cnm bence düşmüştür o zaman benim bebise 34 haftadan beri başı assagidaydi
tabi korkup ta cikmismidir yukarı bilmiyorum

sağol Cnm bence düşmüştür o zaman benim bebise 34 haftadan beri başı assagidaydi
tabi korkup ta cikmismidir yukarı bilmiyorum

zaten hep doğum pozisyonunda duruyor benimki normal doğuma uygun yani geçen ay 1-2 damla kanama olmuştu o zaman demişti doktor bebek aşağı inmiş diye

zaten hep doğum pozisyonunda duruyor benimki normal doğuma uygun yani geçen ay 1-2 damla kanama olmuştu o zaman demişti doktor bebek aşağı inmiş diye

dr bana sezaryen mı normal doğum mu istiyorsun dedi
ben normal dedim o da şu an herşey yolunda dedi ama cuma gittim
kanala girmiş diye birşey soylemedi seninde baştan beri doğum
pozisyonundaysa normal olur bence

eskiden annelerimiz nasıl doguruyorlardi cati muayenesi de
yoktu benim amcamın eşi 11 çocuk doğurmuş kız biz bitaneyi
dogurnaktan korkuyoz

kadın da sesledim canım yarım günlük işi salına salına bir güne yaydı..tam gün parası aldı gitti..bir tane vardı benim temizlikçim..o da hamile kaldı...

kızlar bugun az daha doktor bebegı alıyordu solunumu cok az nst süper cıkıyo ama solunumu azmış neysekı sonradan hareket ettı benımkının hareketlerı cok azaldı sızınde oyle oldu mu yarın sabahtan yıne gıdecez doktor gözetime aldı bırde benım bebegın kordonu cok buyukmus boynunun altında duruyıor

aynı benim eşimmmm...o telaşlı haliyle benimle doğuma girmeyi düşünüyo beyefendi...

aynen canım...birde bana temizlik öğretiyorlar en son sinirlendim..valla kimse kolay para kazanmıyor dedim...bak ben bu halimle okula gidiyordum..acı çeke çeke...

düzenli değilse korkma demişti dr bana...bunlar olağan şeyler kuzu...

Geçmiş olsun xanım nst de kalp atışları normalse solunumunu nasıl az olfuğumu anladılar ben anlamafım(

Amin..Senin bebişin kilo alımı iyiymiş maşallah..Benim en son 10 günde 200 gr bile almamıştı. Kiloyu takmıyorum sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum
evetcanım saglıklı olsunlarda kılosu onemlı deıl dogumdan sonra besleruz bız onları belkı kılosu ıyı oldugu ıcın bısey demedı bılemıyorum ama hareketlerını takıp et dedı onun gunde en az 10 kere hareket edecek dedı
şu nst lerde sancı nasıl anlaşılıyor :) neye bakıyorlar bilen var mı
toco yazan sancı oluyor canım
alıstırma yapıyorum sana dıyorum sımdıden beyın olarak kendıı hazırla dıyorum canım mecbur ınanmak zorundaa

canım kont ne zaman bende az az gelıyor doktoruma soyledım bazılarında bırden gelır bazende yırtık olabılır sızar ordan dedı baktı usg de

ben normal istiyorum benim doktorumda hiç nstye almadı beni sorunsuz geçtiği için belkide cumartesi gidicem 35+5 olacak belki o gün girmemi ister
36 yada 37 de alıyor galıba canım ben 37 de alacaktı bır hafta erken basladık plesanta yaslanmasından dolayı

canım benımkının gelısımı ıyı oyuzden oyle dedı bıde doktorum benı panıklettırmek ıstemıyor haftada bır olan kontrolumuzu ıkıye cıkardı ve hareketlerıne dıkkat et dedı

geçmiş olsun Cnm masallah benim kız hiç durmuyor
tekme atıp duruyor sabah namazina kalkıyorum
kızım da uyanmış habire icerde birşeyler yapıyor
ilk defa kordonun büyük olduğunu duyuyorum
hergün yeni birşey öğreniyorum sen kaçıncı
haftadasin Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…