zullummmm pc yi ters çevirip bakınca aşağıda gibi geldi bana. :26: benimde göbeğim aşağıda ama her zaman söylüyorum tam anlamıyla yukarı hiç çıkmadı benim. dün ve bugünde daha önce hiç olmadığı kadar aşağıda gördüm karnımı. hayırlısı artık :)
kızlar benim çıkmam gerek, yarın kontrole gidicez dua edin bize :) kendinize ve bebişlere iyi bakın.
benim hep yuksridaydi Cnm oturamiyordum bile
ama şu an hep oturuyorum eşim düşmüş diyor
artık doğurmak istiyom
ben bile doğurmak istiyorum, senin istemen gayet normal kuzumgörüşürüz Cnm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cuma
gün benim kontrol var çok sabirsizim
maşallah canım benimki de seninki gibi elimi üst taraftaki boşluğa rahatça koyabiliyorum eşim düşmüş dedi karnın ama doktor birşey demedi ama geçen ay gittiğimde bebek aşağı inmiş dmişti inince geri çıkyor mu onu bilmiyorumEki Görüntüle 812321 Eki Görüntüle 812328
kızlar bu benim 37 haftalık gobusum
kocaman olduk acaba karnım düşmüş mu:26:
ben bile doğurmak istiyorum, senin istemen gayet normal kuzumhayırlısı olsun hakkımızda inşallah :)
çok sağol zullum güsel haberlerimi getiricem inşallah, sanada cuma günü için bol bol dua edicem. görüşürüz :)
maşallah canım benimki de seninki gibi elimi üst taraftaki boşluğa rahatça koyabiliyorum eşim düşmüş dedi karnın ama doktor birşey demedi ama geçen ay gittiğimde bebek aşağı inmiş dmişti inince geri çıkyor mu onu bilmiyorum
maşallah ne güzel sen de az kilo almışsın umarım 10 kilo ile tamamlarız ben de 8 kilo aldım bakalım kaçla tamamlicam
sağol Cnm bence düşmüştür o zaman benim bebise 34 haftadan beri başı assagidaydi
tabi korkup ta cikmismidir yukarı bilmiyorum
Iyi iyi kocan ve kaynana halletsinler :)
zaten hep doğum pozisyonunda duruyor benimki normal doğuma uygun yani geçen ay 1-2 damla kanama olmuştu o zaman demişti doktor bebek aşağı inmiş diye
ay serap evin halini bi düşündüm dekayganan ve kocan hakkından gelsinler sen sakın stres yapma kuzum emi tıka kulaklarını sen baska seylerle oyala kendini
canım sıkma canını,ama şirketten çağrılınca öyle oluyor...ben temizlikçi kadın çağırmıştım,şirrket değil,ve kadın sırf memnun kalayım ve hep çağırayım diye,bi de etrafıma da tavsiye edeyim diye tırnaklarıyla kazımıştı resmen duvarları,koltukları,benden daha titiz davranmıştı....koltuk kılıflarını bile daha çamaşır makinem kurulu olmadığı için evinde yıkayıp getirmişti...
bence sen de bi dahaki sefere kadın çağır,bi de onlar duvarlara kalorifere dolaplara hangi tür deterjan kullanılır biliyorlar ve sana gelmeden onlardan aldırıyorlar...
zamanın kalanında da çay kahve içerler heralde, ne de olsa kaytarmaya gelmişler
selam kızlarr nasılsınız gecmıse bakamadım varmı doguran ıkı tane sezeryanımız vardı sanırım:44:
bızımde bugun hastanemız vardı ben u doktora gıdınce kendımı ıfade edemedıgımı dusunuyorumm heyecandan sankı hadı gel doguma alıyorum senı dıyecek gıbıme gelıyorr
doktora kasılmaları soyledım yalancı sancı dedı ara ara su gelıyor az az dedım usg de baktı su an normal suyun ama takıp et dedı nts ye aldı o aletıde bı turlu sevedım yaaa yarım saat sabıt kalmak hıc bana gore deıl nts de hıc sancım cıkmadı ebede guzel cıkmasın daha 37 desın dedı keske gununu doldursa tum bebekler 1 saat bıle cokk onemlı anne karnında dedı ama doktorum dogurmamı ıstıyor keske benım ıstemmle olsa bende sabırsızlanıyorum ama bebegımın saglıgı daha onemlıı cumartesı tekrr nts ıcın gıtcezz pofff
bu arada doktorum benı olucak seyler karsısında uyarıyordu yanı suyun gelır nısan gelır panık yapma hastaneye gel felan dıyordu gercı sen panık yapacak bırıne benzemıyorsu sakın bı dogum yasayacakmısız gıbıme gelıyor dedı esıme sordu dogrumu dusunuyrum dedı oda evet aynen oyle cok sakın dedı bende bızım evde esım panıklı ben deıl doktor bey dedım tuhh yanlıs kısıye anlatıyomusum sen bu durumlarda sakın ol kızı telaslandırma sakınn dedı
Slm kızlar ben geldim☺️ yarın saat 13:30 da sez olucam, simdide hungur hungur aglıorum sinirlerim bozuldu
ay ay ay sen anlatırken ınan ben delırdım cunku ıkı kez basıma geldı ılk evlenmeden once evı bı guzel tuttuk sonra kapıcımız vardı bıze bı temızlıkcı bulamazmısın dedık o da benım hatun var dedı sonra esım uyardı kapıcıyı bak benım eşim tıtızdır temız gormezse kotu olur o da dedıkı abı sen merak etme guzelce temızletırız neyse eve bı geldık ablamla allahım ne temızlenmesı nede öyle oldugu gıbı mutfak dolapları yag ıçınde ee artık yapcak bışey yok sonradanda ögrendım kadın hamıleymış hamıle bı kadın ne kadar yapabılırkı hem yazık gunah ondan sonra tövbe ettım asla cagırmam dıye bu yenı eve tasındık gecenlerde eşimle temızlıycektım asla temızlıkçı cagırmayacaktım sonra bı baktımkı benım tembel koca yan çızmeye başladı nete gırmış şirket noları arastırıyo kendı kafasından cagırdı bişey demedım ertesı gun sabah erkenden geldıler bıde ne goreyım 3 tane erkek ustelık ıkısı surıyelı vede 3 ununde yaşları 20 gıbı morardım o dk ya bı evı temızleyışını gor rezalet şiştim resmen çocuga tarıf edıyorum benı dovcek boş yere paramı alıp gıttıler keşke geldıklerı gıbı gerı gönderseydım ama bu bana ders olsun asla asla cagırmam onlar yuzunden eşimle kustum
Kızlar doktor randevumu yarına aldım, bende bi üşüyüp bi yanıyorum. karnıma sancı girip çıkıyo düzenli değil tabiki. bazende adette ki gibi karnımın altında kasılma benzeri bişiler oluyo. :18: tam ifade edemedim, ağrılı adet geçirenler sanırım daha iyi anlar. iyice tedirgin oldum.
kızlar bugun az daha doktor bebegı alıyordu solunumu cok az nst süper cıkıyo ama solunumu azmış neysekı sonradan hareket ettı benımkının hareketlerı cok azaldı sızınde oyle oldu mu yarın sabahtan yıne gıdecez doktor gözetime aldı bırde benım bebegın kordonu cok buyukmus boynunun altında duruyıor
evetcanım saglıklı olsunlarda kılosu onemlı deıl dogumdan sonra besleruz bız onları belkı kılosu ıyı oldugu ıcın bısey demedı bılemıyorum ama hareketlerını takıp et dedı onun gunde en az 10 kere hareket edecek dedıAmin..Senin bebişin kilo alımı iyiymiş maşallah..Benim en son 10 günde 200 gr bile almamıştı. Kiloyu takmıyorum sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum
toco yazan sancı oluyor canımşu nst lerde sancı nasıl anlaşılıyor :) neye bakıyorlar bilen var mı
alıstırma yapıyorum sana dıyorum sımdıden beyın olarak kendıı hazırla dıyorum canım mecbur ınanmak zorundaaCanım epidurale dayanabilecek mısın? Ondan da korkuyor musun? Ben sezeryan olursam genel olurum herhalde.
Adamın yüreğine indireceksin. :) Gercekten sancı gelince inanmayacak bak bu sefer.
Normal mı canım senin? Yoksa sezeryan tarihine mı 7 gun var.
canım kont ne zaman bende az az gelıyor doktoruma soyledım bazılarında bırden gelır bazende yırtık olabılır sızar ordan dedı baktı usg dekızlar dün gece de yazmıştım iç çamaşırım yine islak
bir sicaklik hissettim baktım neredeyse yarım çay bardağın
yakın bir sicaklik var acaba neden böyle oluyor
cullucan hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
inşallah darısı başımıza
36 yada 37 de alıyor galıba canım ben 37 de alacaktı bır hafta erken basladık plesanta yaslanmasından dolayıben normal istiyorum benim doktorumda hiç nstye almadı beni sorunsuz geçtiği için belkide cumartesi gidicem 35+5 olacak belki o gün girmemi ister
canım benımkının gelısımı ıyı oyuzden oyle dedı bıde doktorum benı panıklettırmek ıstemıyor haftada bır olan kontrolumuzu ıkıye cıkardı ve hareketlerıne dıkkat et dedı38 haftalığım bana stresten olduğunu sölemişti,bende normalı bekliorum cumsya kontrol var,beslemiosa alınması lazım canım nasıl önemli olmaz,benimki daha idare ediomuş besliodu bu cuma belli olcak belmessse alır ...
kızlar bugun az daha doktor bebegı alıyordu solunumu cok az nst süper cıkıyo ama solunumu azmış neysekı sonradan hareket ettı benımkının hareketlerı cok azaldı sızınde oyle oldu mu yarın sabahtan yıne gıdecez doktor gözetime aldı bırde benım bebegın kordonu cok buyukmus boynunun altında duruyıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?