2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:52::52::52::52: bu erkekler boyle anacim yapacak bisey yok hamurlarinda var :1::1:
öyle kuzum :1: adamlar doğuracağımız gün bile çekinmiyolar maşallah :9::9:

yazık yaaa.. onlarda hormonların esiri aslında bizim gibi.. ama bizim annelik hormonu, eşim de çocuğummuş gibi glcek bana korkuyorum :9:
oyy ben ne diyim sanaaaa :1::1: eşimin kuzeni doğum yaptı, şimdi herkese annelik yapıyomuş, erkek kardeşi kaçmış yanından bize geldi oturduk.. vakit az kalmış doğurunca sen de öyle olursan nere giderim ben diyo :9::9:

iyi yapmışsın Cnm sende benim sıkıntıları anlatmissin aynı ben

Cnm bendede var plasenta yaşlanmasi dr sigara mı
iciyorsun dedi yok dedim eşim iciyor dedim dr da
sebebi bu dedi ama olumsuz birşey demedi kızım
geçen hafta 300 grm almıştı şu an bir sıkıntı yok

amin daha benim kocaman 21 günüm var
senin bebis tam gününde gelecek gibi Cnm:40:

evet Cnm sağol :1:

Cnm ne ben ne eşim sigara içer. Hatta ben sigara içilen yerin yanından bile geçemem o kadar tiksinirim. Neden oluyo anlamıyorum, benim kızım 10 günde 200 gr almıştı oysa kilo alımı hep haftada 200-250 falan gidiyodu. Plasenta iyice yaşlanırsa bebeğe oksijen gitmez diye korkuyorum :14:

hımmm ben 3 hafta önce gittim, normalde randevum cuma günüydü ama kalabalık diye perşembeye aldım. bugünde çok kötüydüm aradım yarına aldırdım. ilk başlarda sancı çıkmadığından sanırım beni bu haftaya kadar bekletti. ama beklettiğine de deydi sanırım, çünkü durumum değişmeye başladı :) yarında aynı haberlerle döneriz belki :)) sola yatmak en iyisiymiş ama bnm doktorum hiç demedi özellikle soluna yat diye. her konuda serbest bıraktı ve şükür sorunsuz bi şekilde geldim bu haftaya. zaten insan bi yerden sonra uyuşunca mecbur dönüyo sağına. benim bebişte sağıma yatınca daha fazla hareketleniyo bazen o yüzden geri dönüyorum :)
bebişin en son kaç kiloydu senin ? bu arada doktorun boy ölçümü yapıyo mu cnm, ben bebiş bükülmeye başladığından beri bi haberim :)

Canım en son cumartesi günü kilosu 2628 gr boyuda 50 cm di boyunu kalça kemiği sanırım bi kemiği ölçüyo onu 7 ile çarptırıyo boyu ortaya çıkıyo

Bugün yine çeneler düşmüş okuyan kadar yoruldum:52:ya benimde ağrım çok oluyor karnımın alt tarafında üşütmekten diye düşünüyorum:)) bende bi yanıyorum bi donuyorum:((

$2013-09-24 16.48.35.jpg $2013-09-24 16.47.33.jpg
kızlar bu benim 37 haftalık gobusum:9:
kocaman olduk acaba karnım düşmüş mu:26:

ben gebeliğin son zamanlarına bakıyodum bi baktım erkeklerin doğum sendromu diyo :9::9: ama gerçektende çoğu erkek hep cinsel beklenti içinde oluyo, burda az konuşmadık o konuları.. doğumdan sonra bi süre bebişle avunuyolar sonra da ne zaman bitcek ne zaman devam etcez gibi şeyler düşünürlermiş :1:

amannnnn benim adam valla beni çok şaşırttı bu konuda sağolsun cok anlayışlıydı utandırdı beni:17:

Cnm ne ben ne eşim sigara içer. Hatta ben sigara içilen yerin yanından bile geçemem o kadar tiksinirim. Neden oluyo anlamıyorum, benim kızım 10 günde 200 gr almıştı oysa kilo alımı hep haftada 200-250 falan gidiyodu. Plasenta iyice yaşlanırsa bebeğe oksijen gitmez diye korkuyorum :14:
uzme kendini Cnm benim 35. haftada yaşlanmaya başladı
birşey olmaz sen sikma canını
:nazar::nazar: masallah canim ama bana dusmemis gibi geldi benim dusmus gobusle kiyasladigimda kanala inmisse dusmustur zaten dr bisey dedimi?

dr doğum pozisyonun da sıkıntı yok dedi:26:
doğum ekimin başında olur dedi

Back